Προς το περιεχόμενο

Κολλάει ο υπολογιστής...

xpapias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δοκίμασε να βάλεις την επιλογή παροχής ενέργειας στο υψηλές επιδόσεις. Δοκίμασε επίσης να

απενεργοποιήσεις το cool n quiet από το bios. Τέλος ρίξε μια ματιά στη σελίδα του κατασκευαστή σου,

κοίτα από ποιο bios version υποστηρίζεται ο επεξεργαστής σου και ψάξε για κάποιο bios update . Ειδικά το bios update με επιφύλαξη βέβαια. Υποθέσεις κάνουμε γιατί είναι κάπως γενικό το θέμα σου.

χτες εκανα bios update!

τωρα ολα αυτα που μου λες απο το bios ετσι?

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χτες εκανα bios update!

τωρα ολα αυτα που μου λες απο το bios ετσι?

Η επιλογή παροχής ενέργειας αφορά το windows από τον πίνακα ελέγχου θα το βρείς.

Το cool n quiet είναι στις επιλογές του bios.

Δημοσ.
Η επιλογή παροχής ενέργειας αφορά το windows από τον πίνακα ελέγχου θα το βρείς.

Το cool n quiet είναι στις επιλογές του bios.

το εκανα και οντως παει καλυτερα στα προγραμματα,

αλλα στο κλεισιμο και στο ανοιγμα αργει παλι!:-(

Αυτο γινετε να φτιαξει?

Δημοσ.

Το cool n quiet για ποιον λόγο να ευθύνεται;

Αντιθέτως είναι ρύθμιση που βοηθάει στο να μένουν πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες όταν δεν χρησιμοποιείται ο επεξεργαστής.

Δημοσ.
Το cool n quiet για ποιον λόγο να ευθύνεται;

Αντιθέτως είναι ρύθμιση που βοηθάει στο να μένουν πιο χαμηλές οι θερμοκρασίες όταν δεν χρησιμοποιείται ο επεξεργαστής.

Γενικά δεν ευθύνεται και καλύτερα να είναι ενεργοποιημένο δεν διαφωνώ. Του το πρότεινα μπας και υπήρχε κάποια "ασυμβατότητα" ή κάποιο πρόβλημα με τον προγραμματισμό της βερσιόν bios που είχε για να προχωρήσει σε update.

Δημοσ.

Ρε παιδια οι υπολογιστες με τετοιο συστημα οπως το δικο μου δικαιολογειται να αργει να ανοιξει και να κλεισει??:-(

κανει 1 περιπου λεπτο να ανοιξει και 1,5 να κλεισει!!!

κανεις δεν ξερει?

Δημοσ.

Άμα του έχεις φορτωμένα 1002 προγράμματα μια χαρά δικαιολογείται. Πάντως στο άνοιγμα που λες ότι καθυστερεί παίζει ρόλο ο σκληρός δίσκος. Αν θες να μην αργεί βάλτου 1 SSD. Aλλά πληροφοριακά το 1 λεπτό για εκκίνηση δεν είναι και τραγικό....

Δημοσ.
Αν δεν έχεις κάνει και ανασυγκρότηση για καιρό, λογικό μου φαίνεται.

Ανασυγκροτηση κανω 1 φορα την βδομαδα!

---------- Προσθήκη στις 18:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:26 ----------

Άμα του έχεις φορτωμένα 1002 προγράμματα μια χαρά δικαιολογείται. Πάντως στο άνοιγμα που λες ότι καθυστερεί παίζει ρόλο ο σκληρός δίσκος. Αν θες να μην αργεί βάλτου 1 SSD. Aλλά πληροφοριακά το 1 λεπτό για εκκίνηση δεν είναι και τραγικό....

Δεν εχω πολλα προγραμματα καμια 15αρια!!!

Δημοσ.
Πόσο καιρό έχεις να κάνεις format; Πόσο γεμάτος είναι ο δίσκος, και ποιος είναι;

Φορματ εκανα πριν 1 εβδομαδα και ο δισκος ειναι αυτος και ειναι 89 gb γεματος απο 1.5 tera!

Δημοσ.

Έχεις το λειτουργικό σε green δίσκο και παραπονίέσαι? Το 'χουμε πει χιλιάδες φορες οι green είναι μόνο για αποθήκη. Μόνο οι black για λειτουργικό.

Δημοσ.
Έχεις το λειτουργικό σε green δίσκο και παραπονίέσαι? Το 'χουμε πει χιλιάδες φορες οι green είναι μόνο για αποθήκη. Μόνο οι black για λειτουργικό.

Συγνωμη δεν το ηξερα παιδια!:o

Δηλαδη αν παρω ενα black θα ειναι σιγουρα οκ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...