xpapias Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Ο υπολογιστής μου κάνει τελευταία κάτι κολλήματα... Τις περισσότερες φορές, ανοίγει κανονικά φορτώνει τα windows, δουλεύω κανονικά και ξαφνικά αρχίζει να κολλάει ο κέρσορας, ανταποκρίνεται με καθυστέρηση στα κλικ και τελικά η οθόνη μπαίνει σε stand by (δηλ το λαμπάκι της αναβοσβήνει σαν να μην παίρνει σήμα - όπως ακριβώς όταν είναι ανοιχτή και ο υπολογιστής κλειστός). Κάποιες άλλες φορές κολλάει την ώρα που φορτώνουν τα Windows, ενώ 5-6 φορές μου κάνει κάτι μπίπ όταν τον ξεκινάω - λίγο μετά τον έλεγχο της μνήμης. Δοκίμασα να βγάλω και να ξαναβάλω την κάρτα γραφικών - αυτό κάποιες φορές μου λύνει το πρόβλημα με τα μπιπ - κάποιες όχι ενώ το κόλλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Δοκίμασα να κάνω troubleshoot την κάρτα γραφικών αλλά δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Τέλος να πω οτι ένα ανεμιστηράκι (2 έχω όλα κι όλα, 1 στη μητρική και ένα στο τροφοδοτικό) κάνει μερικές φορές θόρυβο, αλλά το πρόβλημα φαίνεται να είναι ανεξάρτητο από το πότε κάνει θόρυβο ή όχι (και τα 2 φαίνονται να δουλεύουν). Πού να είναι το πρόβλημα?
phovos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Τροφοδοτικό,μνημη,υπερθερμανση....Πολλα μπορει να φταινε Για αρχη εγω λεω να δοκιμάσεις ενα αλλο τροφοδοτικό[Μην αγορασεις δανεισου] Και επειτα κανε και ενα check στη μνημη με memtest86 Δοκίμασε αυτα και βλεπουμε!
jimmy007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Παιδια Καλημερα! Εχω και εγω προβλημα με τον υπολογιστη! Μου κολαει λιγο ο υπολογιστης στο ανοιγμα προγραμματων και στο τρεξημο πολλων προγραμματων μαζι...και ετσι εκανα φορματ αλλα τα ιδια παλι! Εχω windows 7 ultimate 64bit και το hardware μου το βλεπετε απο κατω Απο θερμοκρασιες ο υπολογιστης ειναι οκ! Ετρεξα αυτο το προγραμμα και μου εβγαλε Άκυρο Link/show_oc.php?id=1344203 Γιατι τρωει κοληματα? Ευχαριστω!! ---------- Προσθήκη στις 13:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:36 ---------- Κανεις??
phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Για πες ποια προγράμματα προσπαθείς να τρέξεις παράλληλα και τι είδους κολλήματα εντοπίζεις..
mokas1234567 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 επεισης δοκιμασε ενα 8ωρο τεστ με το memtest
jimmy007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Για πες ποια προγράμματα προσπαθείς να τρέξεις παράλληλα και τι είδους κολλήματα εντοπίζεις.. Διαφορα προγραμματα! π.χ Παιζει το windows media player τραγουδια ανοιγω το explorer και πιο μετα πχ το nero μετα απο εκει αρχηζουν λιγο τα κοληματα! Δηλαδη ενω ειναι ανοιχτο το nero πατας να μπεις στον explorer και κολαει ασπριζει η οθονη και λεει πανω ψηλα δεν ανταποκρινεται, μετα απο λιγο ξεκολαει δουλευει κανονικα αν το ζορισεις παλι κολαει πχ το τραγουδι για λιγο τετοια κοληματα! Δηλαδη σαν να δουλευα με netbook! Τι λετε να παιζει?? παντως απο ιο δεν ειναι σιγουρα αφου το κανει μετα απο φορματ! ---------- Προσθήκη στις 15:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:40 ---------- επεισης δοκιμασε ενα 8ωρο τεστ με το memtest και τι πρεπει να κανω με αυτό??
phanispal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 παντως απο ιο δεν ειναι σιγουρα αφου το κανει μετα απο φορματ! Αυτό δεν ισχύει πάντα. Τρέξε τον Task Manager και δες μήπως κάποια process καταναλώνει πολλή επεξεργαστική ισχύ.
jimmy007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Eτρεξα το task manager επεξεργαστη ειναι ολα 0% μονο το task manager ειναι 20-23% επικυνδυνοτητα τι ενοει π.χ HP Digital Imaging Monitor 74 WindowsLiveLogin.dll 60 smss.exe , csrss.exe , winlogon.exe , services.exe , nvvsvc.exe 42............... ειχα ακουσει οτι ο 4ος πυρηνας ξεκλειδωνει τι ενοουν γιατι ειναι κλειδωμενος??? Άκυρο Link/show_oc.php?id=1345720'>Άκυρο Link/show_oc.php?id=1345720 Άκυρο Link/show_oc.php?id=1345720 βλεπετε τιποτα που να μην δουλευει σωστα? Κανείς???
rafail1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 κατέβασε από εδω το memtest καψτο σε ένα cd και κάνε boot από αυτό αν δεις ότι έβγαλε πρόβλημα πάνε πίσω της μνήμες από εκεί που της πηρές για να στης αλλάξουν
jimmy007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 κατέβασε από εδω το memtest καψτο σε ένα cd και κάνε boot από αυτό αν δεις ότι έβγαλε πρόβλημα πάνε πίσω της μνήμες από εκεί που της πηρές για να στης αλλάξουν το ετρεξα χτες και μου εβγαλε ''PASS, NO ERRORS PRESS ESC TO EXIT'' Eυτυχως δηλαδη γιατι αν ειχαν προβλημα αντε να μπλεξεις με e-shop!!! Κατι αλλο μηπως φταιει??
rafail1994 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 το ετρεξα χτες και μου εβγαλε ''PASS, NO ERRORS PRESS ESC TO EXIT''Eυτυχως δηλαδη γιατι αν ειχαν προβλημα αντε να μπλεξεις με e-shop!!! Κατι αλλο μηπως φταιει?? αφού δεν είναι η ram τότε βγάλε την μπαταριά από την μητρική για clear cmos και ξανά ρύθμισε το bios
jimmy007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 αφού δεν είναι η ram τότε βγάλε την μπαταριά από την μητρική για clear cmos και ξανά ρύθμισε το bios γιατι υπαρχει κανενα προβλημα με τα αποτελεσματα που εδωσα?
rafail1994 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 γιατι υπαρχει κανενα προβλημα με τα αποτελεσματα που εδωσα? έχεις βγάλει βάλει κάτι από το το pc <<hardware>>
jimmy007 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 έχεις βγάλει βάλει κάτι από το το pc <<hardware>> ok θα δοκιμασω clear cmos και θα σας πω πως παει!
probe Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Τώρα είναι σωστό να βάζει κάποιος ένα θέμα και να πετάγεται μέσα κάποιος άλλος με διαφορετικό θέμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.