Προς το περιεχόμενο

BenQ fp19g+ & fp19v+

KOSTAS4_XT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Μakro έχει αρκετές φορές ευκαιρίες ....λόγω τιμής .

Για την Βenq κοίταξε να μην έχει εγγύηση Μakro -Αντιπρόσωπος της BENQ στην Ελλάδα είναι η Εταιρία Βουνάτσας που βρίσκεται στην Πειραιώς και είναι αντιπρόσωπος και της Maxell επίσης καθώς και η BSI -Tελευταία κάπου είδα ότι η Βenq δίνει 0 pixel εγγύηση στα pixel (αν κολλάς στο θέμα)

G.Vounatsas & Sons S.A., Greece Distributor ths BenQ. -210 4101100.

http://ecommerce.bsi.gr/LVCI/C6140F3A-0DBD-4D2C-8B25-FFC7548A425A/default.asp?currenc=

Δημοσ.
To Μakro έχει αρκετές φορές ευκαιρίες ....λόγω τιμής .

Για την Βenq κοίταξε να μην έχει εγγύηση Μakro -Αντιπρόσωπος της BENQ στην Ελλάδα είναι η Εταιρία Βουνάτσας που βρίσκεται στην Πειραιώς και είναι αντιπρόσωπος και της Maxell επίσης καθώς και η BSI -Tελευταία κάπου είδα ότι η Βenq δίνει 0 pixel εγγύηση στα pixel (αν κολλάς στο θέμα)

G.Vounatsas & Sons S.A.' date=' Greece Distributor ths BenQ. -210 4101100.

http://ecommerce.bsi.gr/LVCI/C6140F3A-0DBD-4D2C-8B25-FFC7548A425A/default.asp?currenc=[/quote']

Μόλις μίλησα με την εταιρία Βουνάτσας γιατι με ενδιαφέρει να πάρω κι εγώ κάποια BenQ, και ρώτησα τί παίζει με το θέμα της εγγύησης στα pixels.

Όλες οι οθόνες BenQ έχουν εγγύηση απο 4 καμμένα pixels και πάνω. Δηλαδή στα 3 δεν σου την αλλάζουν, μόλις καεί και 4ο πάει αμέσως αλλαγή. Μόνο μία οθόνη τους έχεις 0 Pixel, κι αυτό λόγω του ότι είναι πανάκριβη (δεν συγκράτησα το μοντέλο που μου είπε). Αυτά ήταν τα λόγια του τύπου που μίλησα. Πάντως εγώ δεν ξέρω τί να κάνω. Και 4 Pixel είναι αρκετά :-?

Δημοσ.

Εχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενα post,ότι τα pixel δεν καίγονται εύκολα ,για να είναι κριτήριο αγοράς ,σαν ποιότητα (σε Α΄διαλογής εμπόρευμα) ,αλλά μετρά διαφημιστικά περισσότερο για την ψυχολογία του καταναλωτή-Καλύτερα λοιπόν βρες να σου αρέσει οθόνη φιρμας με 0 pixel εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...