abeness Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Έχω ένα εκτυπωτή HP Business Inkjet 1100 ο οποίος ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα ότι τα μελάνια λέει έχουν λήξει ! ! ! φυσικά καμία σχέση, αφού τα μελάνια λήγουν 07/04/2006! ! ! ! μήπως έχετε καμιά ιδέα πώς να παρακάμψω αυτό το μήνυμα;;; βέβαια πήρα την αξιόλογη, αξιοσέβαστη, πανάξια, σωστή σε όλα της, μαμά εταιρία και αφού μου πήραν τα στοιχεία μου για να μου δώσουν ένα τεχνικό, μιας και αν δεν σε φακελώσουν δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιο από τα σαΐνια που έχουν (που αν το ήξερα θα του έδινα ψεύτικα στοιχεία) , τελικά ο αρχι…τεχνικός expert που με συνδέσανε μου είπε ότι είναι ένα φαινόμενο που γίνεται αλλά κοντά στην ημερομηνία λήξεως των μελανιών, και ότι απλά, δεν είχε ιδέα του τι μπορούσε να κάνει…. ¨Έχω Win Me αν αυτό λέει τίποτα.. καμιά ιδέα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Έχω ένα εκτυπωτή HP Business Inkjet 1100 ο οποίος ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα ότι τα μελάνια λέει έχουν λήξει ! ! ! φυσικά καμία σχέση' date=' αφού τα μελάνια λήγουν 07/04/2006! ! ! ! μήπως έχετε καμιά ιδέα πώς να παρακάμψω αυτό το μήνυμα;;; βέβαια πήρα την αξιόλογη, αξιοσέβαστη, πανάξια, σωστή σε όλα της, μαμά εταιρία και αφού μου πήραν τα στοιχεία μου για να μου δώσουν ένα τεχνικό, μιας και αν δεν σε φακελώσουν δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιο από τα σαΐνια που έχουν (που αν το ήξερα θα του έδινα ψεύτικα στοιχεία) , τελικά ο αρχι…τεχνικός expert που με συνδέσανε μου είπε ότι είναι ένα φαινόμενο που γίνεται αλλά κοντά στην ημερομηνία λήξεως των μελανιών, και ότι απλά, δεν είχε ιδέα του τι μπορούσε να κάνει….¨Έχω Win Me αν αυτό λέει τίποτα.. καμιά ιδέα;;[/quote'] Καλησπέρα. Μήπως αν τα έβγαζες και μετά να τα ξαναβάλεις φύγει το μήνυμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark Scizor Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Σε forum του εξωτερικού είχα διαβάσει πως λύνεται κάπως το πρόβλημα αυτό αν πας πίσω την ημερομηνία του συστήματος. Δοκίμασε να πας σε safe mode και να γυρίσεις απο 'κει την ημερομηνία του συστήματος(για να 'μαστε σίγουροι) και πες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abeness Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Το να βγάλω και να ξαναβάλω τα μελάνια ήταν κάτι που είχα κάνει, καθώς και το ίδιο με το ρεύμα στον εκτυπωτή. Αυτό με την ημερομηνία, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ μιας και τα μελάνια ΔΕΝ έχουν λήξει αλλά ΘΑ λήγανε… Τελικά το πρόβλημα λύθηκε από ένα φλας που μου ήρθε και που κακός δεν το είχα σκεφθεί ήδη… απλά ακολούθησα την παλιά καλή συνταγή των Windows… απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του υλικού… με το που ξαναπέρασα τους drivers μέσα.. όλα ήρθαν σε φυσιολογικά επίπεδα… Βέβαια θα μου πεις… μήπως τελικά δεν ήταν θέμα εκτυπωτή αλλά θέμα Win και άδικα έβριζες την «καημένη» την ΗΡ??? Μπορεί μιας και το θέμα των drivers είναι κάτι που το διαχειρίζονται τα Win και όχι ο εκτυπωτής… ωστόσο δεν μπορώ να χωνέψω σε καμία περίπτωση την ασχετοσύνη του service της ΗΡ… υποτίθεται ότι τουλάχιστον αυτοί έχουν δει τα μάτια του πολλά πράγματα και θα μπορούσαν να ρίξουν μια ιδέα… αλλά τι περιμένεις.. Microsoft και HP τα ίδια σκατά είναι…. Ευχαριστώ πάντως για της απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Signomi alla me aformi to problima ayto to opio mou ekane entiposi kai epeidi pote den asxolithika me ektipotes thelo na matho.An liksoun ti ginete meta?Den ektiponei? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dzerv Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Signomi alla me aformi to problima ayto to opio mou ekane entiposi kai epeidi pote den asxolithika me ektipotes thelo na matho.An liksoun ti ginete meta?Den ektiponei? Από ότι γνωρίζω μπορείς να εκτυπώσεις κανονικά. Απλά ίσως σε περίπτωση κάποιας πολύπλοκης εκτώπωσης το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο καλό όσο με μελάνια οκ. Πάντος για απλή χρήση εγω έχει τύχει κάποιες φορές να εκτυπώσω με ληγμένα μελάνια χωρίς κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Ok eyxaristo.Apla mou ekane entiposi to thema kai ipa na rotiso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangosmech Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 παιδιά καλησπέρα αλλά όταν διάβασα το post πραγματικά έπεσα απο τα σύννεφα γιατί μία απο τις προηγούμενεσ μερες τη εβδομάδας ήρθε η μάνα μου σπίτι και μου πε ότι οι ΗΡ εκτυπωτές στη δουλειά της πάθανε αυτό το πράγμα.... Τί να πω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
users Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Έχω ένα εκτυπωτή HP Business Inkjet 1100 ο οποίος ξαφνικά μου έβγαλε μήνυμα ότι τα μελάνια λέει έχουν λήξει ! ! ! φυσικά καμία σχέση' date=' αφού τα μελάνια λήγουν 07/04/2006! ! ! ! μήπως έχετε καμιά ιδέα πώς να παρακάμψω αυτό το μήνυμα;;; βέβαια πήρα την αξιόλογη, αξιοσέβαστη, πανάξια, σωστή σε όλα της, μαμά εταιρία και αφού μου πήραν τα στοιχεία μου για να μου δώσουν ένα τεχνικό, μιας και αν δεν σε φακελώσουν δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιο από τα σαΐνια που έχουν (που αν το ήξερα θα του έδινα ψεύτικα στοιχεία) , τελικά ο αρχι…τεχνικός expert που με συνδέσανε μου είπε ότι είναι ένα φαινόμενο που γίνεται αλλά κοντά στην ημερομηνία λήξεως των μελανιών, και ότι απλά, δεν είχε ιδέα του τι μπορούσε να κάνει….¨Έχω Win Me αν αυτό λέει τίποτα.. καμιά ιδέα;;[/quote'] makria apo HP, tin exw patisei pollakis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abeness Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 @ dzerv Τουλάχιστον στον δικό μου HP 1100 αν λήξουν ΔΕΝ εκτυπώνει… σου βγάζει ένα μήνυμα που σου λέει ότι αν δεν τα αλλάξεις δεν προχωράει η εκτύπωση… και αυτό γιατί απλά τα μελάνια που παίρνει πάνω, ( 4 τον αριθμό ), έχουν ένα τσιπάκι που «βλέπουν» πότε λήγει (θεωρητικά πάντα) οπότε σε αναγκάζουν να τα αλλάξεις. Στα ποιο απλά μοντέλα που τα μελάνια δεν έχουν αυτό το τσιπ μέσα προφανώς δεν υπάρχει αυτό το… πρόβλημα… @ users είμαι από του φανατικούς ΑΝΤΙ-ΗΡ… απλά δυστυχώς στους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ εκτυπωτές inkjet η ΗΡ είναι απλά… ολομόναχη… αυτό τουλάχιστον μέχρι πέρυσι που το έψαξα πολύ γιατί ήθελα ένα μηχάνημα γρήγορο (το 1100 είναι ίσως το ποιο γρήγορο inkjet ) χωρίς πολλά εφέ και μπιχλιμπίδια πάνω… Σε laser υπάρχει άλλο κλίμα, πράγμα που ειδικά μέσα σε ένα χρόνο τα πράγματα όσον αφορά της τιμές έχουν αλλάξει άρδην… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HaTHoR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μακάρι να υπήρχε ίδιο σύστημα για τα γάλατα κ τα φαγητά Ίσως και να κυκλοφορεί κάποιος τρόπος να φλασάρεις τα τσιπάκια για να παρατείνεται η "ημερομηνία λήξης". Πάντως, ελεεινό κόλπο για να αγοράζεις νέα μελάνια εκεί που δεν τα χρειάζεσαι, δε συμφωνείτε; Ή πράγματι "σαπίζουν" τα μελάνια όταν "λήγουν"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kleidokratwr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Ή πράγματι "σαπίζουν" τα μελάνια όταν "λήγουν"; Δεν νομίζω να σαπίζουν. Η κλασσική δικαιολογία είναι οτι η απόδοση τους δεν θα είναι η μέγιστη [κάτι που φυσικά ρισκάρει το όνομα της ετεριας με σχόλια όπως : "Μα καλά τι μάπα εκτύπωση είναι αυτή; Τι μάρκα έχεις;"] Ο πραγματικός λόγος είναι για να σε κάνουν να αγοράσεις νέα μελάνια. Όχι, που θα σκεφτόταν την ποιότητα εκτύπωσης των εργασιών σου .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Σε Photosmart 7760 και με ληγμένο μελάνι λειτουργεί (με μειωμένη απόδωση θεωρητικα), αλλά και όταν χρησιμοποιείς ίδια κεφαλή με μελάνι ξαναγεμισμένο -Ποτε δεν έχω πάρει τέτοια ένδειξη. Ισως είναι θέμα drivers ή να τυπώνει κανείς ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που δίνει η ΗP ,από τους drivers των WinXP -SP2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark^Prince Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 sorry re pedia alla apo ektipotes den skapazw kai polla pou vlepw tin imerominia liksis twn melaniwn?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Το μελάνι δεν είναι γιαούρτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.