Προς το περιεχόμενο

Τραγούδια για Treadmill Workout!!!

sash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελάτε να φτιάξουμε την ultimate Workout Συλλογή!

Αρχίζω πρώτος

Three Drives on a Vinyl - Greece 2000

Tiesto - Parade of the Athletes (ΟΛΟ!)

Eric Prydz - Call On Me

01 - Kamaya Painters - Endless Wave (Albion Remix)

Δημοσ.

Το workout έχει και άλλη σημασία...Για το treadmill δεν το ήξερα...Anyway καλή προπόνησή σας...Να προτείνω και γώ τίποτα απο Slayer???? :-P

Δημοσ.

θα προτιμούσα να κάναμε μια λίστα από κομμάτια. Δεν με πειράζει τιο είδος, ας είναι ο,τιδήποτε. Να είναι όμως uplifting κ με σταθερο bpm (beats per minute)

Δημοσ.

Με σταθερό beat θα εννοείς (δλδ όχι drum & bass), μιας και σταθερό bpm έχουν όλα τα κομμάτια εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (βλέπε Moby - Sunday :shock: )

Λοιπόν αν θες κάτι πραγματικά γρήγορο και ρυθμικό ψάξε οτιδήποτε σε goa trance (140-15 bpm) και hard house (150 bpm). Συγκεκριμένα, βρες τη συλλογή "Hard house anthems" (μέχρι το Νο.6 έχει φτάσει) που είναι και mixed ;-)

Δημοσ.

Κι ο tiesto που ανέφερες στην αρχή trance είναι αλλά βλέπεις αυτός έγινε φίρμα οπότε μας αρέσει, ολόκληρο κιόλας, το parade of the athletes! (που στην πραγματικότητα δεν είναι και τπτ ιδιαίτερο...)

όσο για τα "hard", "trance", "goa" κτλ κτλ έλεος πια με την καχυποψία που έχετε! Δε δαγκώνουν! Και για τη δουλειά που τα θέλεις είναι ότι πρέπει, πίστεψέ με ;-)

Τώρα αν επιμένεις σε κάτι πιο mainstream αγόρασε καμια συλλογή τύπου dj set 4 με gasolina μέσα και άλλα τέτοια ωραία κ δυνατά κομμάτια...

Δημοσ.

κοίτα, δεν ξέρω αν μουσικολογικά ο tiesto είναι ή δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, και ούτε αυτό είναι το κατάλληλο Thread για να το συζητήσουμε. Την δουλειά του όμως την κάνει μια χαρά (για το parade λέω). Όσο για την συλλογή που μου πρότεινες, ήδη αυτη τη στιγμή "αγοράζεται" κατά 25%. Θα προτιμούσα όμως να μου προτείνεται κομμάτια και όχι συλλογές, για να φτιάξω την δική μου Playlist και να μην μπαίνω στον κόπο να "αγοράζω" ολόκληρες συλλογές.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

κοίτα, με σκόρπια κομμάτια δεν κάνεις δουλειά γιατί θα αναγκαστείς να παίζεις τα ίδια και τα ίδια ενώ "αγοράζοντας" κάμποσες συλλογές θα έχεις απόθεμα. κι εμένα δε μου έρχεται κάτι σκόρπιο τώρα για να σου προτείνω, εξάλλου δε χρειάζεται να βάλεις τπτ φοβερά κομμάτια να παίζουν, απλά κάτι με σταθερό beat όπως είπες ώστε να είναι ρυθμικό, αλλλά και ψιλομονότονο για να μην αποσπά τον κόσμο και να τα δίνουν όλα στην προπόνηση :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...