manoula Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Συμφερει RMA και πότε? Απο φλεβαρη 2004 ειχα ενα αψογο plextor 708α, -σημειωστε ειμαι fan των plextor τωρα ομως τα παιξε και παρολο που ειμαι μεσα στην εγγυηση -αν βρω την αποδειξη του e-shop- απο αποψη price/perfomance τι νομιζετε καλυτερο: 1)αντικατασταση με τη διαδικασια RMA - refurbished, που ειναι σχεδον τσαμπα 2)αγορα καινουργιου recorder εστω nec ή benq, οχι ομως εντελως προσφατου για να μουρθει πιο οικονομικα? http://www.eshop.gr/search_per.phtml...D%2520RECORDER Ξερω ανοιγω μεγαλο θεμα, αλλα επειδη δεν εκανα ποτε RMA, και διαβαζω/γραφω καθημερινα πολλα dvd, θελω να ειναι γρηγορο και αξιοπιστο.
tzoykas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Εαν κάνεις RMA το πιθανότερο είναι ότι θ πάρεις ούτως ή άλλως καινούριο μοντέλο. Εγώ θα το επέστρεφα. Φτάνει βέβαια να μην έχεις πετάξει την απόδειξη.
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 refurbished exo dei mono se diskous wd kai ibm.den exo dei se kati allo.kai min anisixeis kai refurbished na ine den iparxei provlima.kai na min breis tin apodixi mporeis na to allaxeis kanonika giati ola exoun siriako.diladi ama parei fotia to spiti mou kai kaei i apodixi ti simenei oti den tha mou to allaxoun.stin xiroteri to stelneis kai exoteriko
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 as dokimasei na to paei prota piso xoris apodixi kai na tous pei oti den tin exei kai ama sou poun ma mou sou tou pou den to pistteuo dioti ta panta pane me siriako tote rma
HellasVagabond Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Kατευθειαν πισω στην plextor. Ερχεται courier απο το σπιτι σου το παραλαμβανει και στο ξαναφερνει συνηθως καινουργιο μεσα σε 4-5 εργασιμες. Εγω που εχω στειλει δεν μου ζητησαν ποτε αποδειξη αγορας εφοσον τσεκαρουν μονο το serial για να δουν αν ειναι μεσα στην εγγυηση.
sa1901 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 as dokimasei na to paei prota piso xoris apodixi kai na tous pei oti den tin exei kai ama sou poun ma mou sou tou pou den to pistteuo dioti ta panta pane me siriako tote rma Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποστεί την επιπλέον καθυστέρηση που θα προσθεσει το καταστημα αγοράς κάνοντας αυτό, το RMA. Στο κάτω-κάτω, γι' αυτό πληρώνουμε τα Plextor ακριβότερα. Για το (κυριολεκτικά) άριστο RMA. ;-)
estenough Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 η plextor όταν ζητήσεις rma δεν σου στέλνει καινούριο drive,δλδ κατευθείαν απο την γραμμή παραγωγής. αυτά που στέλνουν είναι επισκευασμένα DOA, συνήθως με καινούριο controller. όσοι έχουν αλλάξει μέσω rma, ίσως να έχουν παρατηρήσει ένα αυτοκόλητο πάνω στην ζελατίνα, που αναφέρει τον αριθμό DOA του προιόντος. Πάντως όλα δουλεύουν και πολύ καλά.
dimitris74 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 ego apo tin alli prospatho na katalavo tin filosofia kapoiou pou agorazei ena plextor akrivotera apo otidipote allo kikloforei, akrivotera kai apo rebadged plextor kai skeftetai na min kanei rma diladi ton monadiko logo pou tha agoraze kaneis plextor, steilto vre paidi mou min to talaiporeis, oi belgoi den exoun sxesi me tous koutofragous, ego exo kanei rma se western digital kai ekane ligotero apo oti pairnei se kapoia magazia stin ellada
Gary_Kokkin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Τα ίδια ειχαν συζητηθεί και παρακάτω,ελπίζω ο φίλος ν'αποφάσισε ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=87819
nikoskourtis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Εγω στο e-shop ειχα παει να αλλαξω μια ελλατωματικη καρτα γραφικων. Χωρις να με ρωτησουν τους ειπα οτι ειχα και την αποδειξη μαζι μου και μου απαντησαν οτι δε χρειαζεται. Απλα κοιταξαν τον κωδικο πανω στην καρτα, τον εβαλαν στο κομπιουτερ και ολα καλα. Δεν την χρειαζονται αφου ολα υπαρχουν στα κομπιουτερ καταχωρημενα (με την προϋποθεση οτι υπαρχει το serial πανω στην καρτα). Αν σου πουν γι αποδειξη σε καποιο μαγαζι, μαλλον δεν ειναι επαγγελματιες και ψαχνουν αφορμη για να μην το αλλαξουν. Το e-shop παντως δε μου ζητησε.
Λαλάκης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Είχα ένα pioneer 109d και είχε πρόβλημα.Το πάω πίσω στο e-shop που το αγόρασα και μετά από 2 μέρες πήρα δωρεάν από αντικατάσταση το 110d.Γνωμη μου είναι να το πας e-shop και αν μπορούν να στο αλλάξουν αυτοί έχει καλώς αλλιώς πάρτο και πήγαινέ το στην plextor.
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποστεί την επιπλέον καθυστέρηση που θα προσθεσει το καταστημα αγοράς κάνοντας αυτό' date=' το RMA. Στο κάτω-κάτω, γι' αυτό πληρώνουμε τα Plextor ακριβότερα. Για το (κυριολεκτικά) άριστο RMA. ;-)[/quote'] apla ennoo oti merika katastimata ta tsekaroun epitopou kai sto allazoun me allo tin idia mera i tin epomeni.den milao gia ta katastimata pou kovoun rma kai to stelnoun exoteriko.px to plaisio mou to exei kanei mia fora auto kai to estile stin intersys kai to pira new meta apo 2 mines .
skullman Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Επειδή έχω αλλάξει μέσω RMA 2 plextor μέχρι σήμερα, οφείλω να πώ οτι η διαδικασία ήταν πολύ εύκολη και απροβλημάτιστη. Συμπλήρωσα την αίτηση στο site της Plextor, έστειλα σε mail μια φωτό του αυτοκόλλητου με τον σειριακό αριθμό και 4 μέρες μετά, παρέλαβα στην Κρήτη, σπίτι μου, το καινούργιο! Ούτε απόδειξη, ούτε κάποιο άλλο στοιχείο μου ζητήθηκε. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που κατέλληξα στην συγκεκριμένη εταιρία!
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 to palio to piran piso??????an ine na sto afinoun na trexo na to kano kai ego
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.