godslayerxp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Εγω εχω την sony...τα χρωματα ειναι πιο ζωντανα εξαιτιας της x-bright τεχνολογιας...εγω δεν το σκεφτηκα καθολου οταν ηταν να επιλεξω....δεν ξερω τι διαβασες στο review αλλα το x-bright χρησιμοποιείται ακριβως για να μην υπαρχει προβλημα με το φως, εγω ανοιγω το φως για να την ευχαριστιεμαι περισσοτερο. It's your choice...
sa1901 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δεν καταλαβαίνω γιατί όλα τα pοst σου για οθόνες παντού εδώ μέσα ' date='είναι απόλυτα και θεωρητικά ,ενώ εγώ προκάλεσα να προσπαθήσεις κάνεις έλεγχο των απόψεων αν ισχύουν, προτού ποστάρεις. Εσυ γιατί δεν αποδεικνύεις το αντίθετο ,χωρίς ν'ελέγξεις την δική μου "συκοφαντική δυσφήμιση" από κάποιες περιπτώσεις που προφανώς γνωρίζω, σε κάποια supermarket του είδους που ανεφέρθηκα γενικά (περιλαμβανόμενου και του Πλαισίου για την τιμή) ? Γιατί δεν κάνεις ένα search για γνώμες, για τις εγγυήσεις τους,τα προιόντα τους,τις τιμές "προσφοράς" τους, τη διαθεσιμότητα (που ήδη αναφέρθηκε και γνώμη άλλου γι'αυτό ) και τους παρέχεις άσυλο εμπιστοσύνης ? εκτός αν έχεις συμφέρον... Ισως δεν πρόσεξες ότι έχω ήδη απαντήσει πως τσεκάρεις για Εizo (και για άλλες οθόνες ισχύει ) http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=945636&postcount=9 Φυσικά μπορείς πάντα να είσαι θύμα των διαφημίσων και εκτός ελληνικής εμπορικής πραγματικότητας.Δεν με αφορά ,αφορά όμως τους υπόλοιπους νομίζω,να κανουν πιό αξιόπιστη αγορά προσέχοντας.[/quote'] Δεν καταλαβαίνω γιατί τα post μου θεωρούνται θεωρητικά. Έχω την ΕΙΖΟ L578 και την Fujitsu-Siemens P19-2. Πριν από αυτές είχα την LG 1730S. Εσύ δηλαδή πόσες οθόνες έχεις και θεωρείσαι αυθεντία; Δεν θα κάτσω να ψάξω αυτά που λες γιατι δεν ενδιαφέρομαι για αγορά νέας οθόνης. Αυτό που είπα είναι ότι απλά το Πλαίσιο είναι στην λίστα των καταστημάτων που διαθέτουν προϊόντα από την ελληνική αντιπροσωπεία. Ούτε παραπάνω θέλω να το ψάξω ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Για μένα το θέμα κλείνει εδώ.
nikoskon Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Meta3y Sony kai LG, LG. H Sony exei xalia eggyhsh. Sta allazei meta apo 5 pixel kai efoson ayta exoun apexoun to ka8ena apostash megalyterh twn 5pixel.Xalia eggyhsh.Eixa anoiksei sto parel8on kai ena thread me 8ema thn eggyhsh ths Sony. H LG mou aresei polu kai se apeikonish einai kalyterh apo thn 1915S pou exw. En toytois sta xrhmata ayta 8a sou proteina na pas sthn 1915S kai genikotera se 19". Gia eizo den 3erw na sou pw.Kapoies palies 15" exw doulepsei/dei.
Gary_Kokkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Η υποτιθέμενη πιθανότητα για καμμένα pixel στις σύγχρονές οθόνες δεν είναι πια κριτήριο αγοράς.-Η Sony είναι κορυφαία φίρμα ... http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=932807&postcount=7 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=910412&postcount=8 http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=945635&postcount=43
Gary_Kokkin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δεν καταλαβαίνω γιατί τα post μου θεωρούνται θεωρητικά. Έχω την ΕΙΖΟ L578 και την Fujitsu-Siemens P19-2. Πριν από αυτές είχα την LG 1730S. Εσύ δηλαδή πόσες οθόνες έχεις και θεωρείσαι αυθεντία; Δεν θα κάτσω να ψάξω αυτά που λες γιατι δεν ενδιαφέρομαι για αγορά νέας οθόνης. Αυτό που είπα είναι ότι απλά το Πλαίσιο είναι στην λίστα των καταστημάτων που διαθέτουν προϊόντα από την ελληνική αντιπροσωπεία. Ούτε παραπάνω θέλω να το ψάξω ούτε να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου. Για μένα το θέμα κλείνει εδώ. Λυπαμαι αν ενοχλήθηκες προσωπικά,δεν είχα αυτή την πρόθεση,αλλά δεν μου άρεσε η επιμονή σου για συγκεκριμένα πράγματα (πχ Plaisio) χωρίς λόγο. Εχω αναφέρει πως έχω τις σχετικές (όποιες) εμπειρίες μου -Δεν έδειξα εδώ μέσα στο forum για οθόνες,ότι υποστηρίζω ιδιαίτερα κάτι συγκριμένο (πχ panel ή φίρμα ,κατάστημα) επηρεαζόμενος,είτε από την αγορά μου ή κάποιες αναφορές review ,απλά πρότεινα να ελέγχουμε τις απόψεις των άλλων στον διάλογο,προτού απαντήσουμε,για να μην λέμε τα ίδια και τα ίδια,και γίνεται κουραστικό και offtopic Οταν κάποιες απόψεις φαίνονται είτε εσκεμμένες ή από άγνοια, αυτό παραπέμπει και σε θεωρία του marketing ,όταν όλα τα προιόντα σε μια εταιρία δεν είναι εξίσου καλά από πολλους παράγοντες όπως παρτίδες,συναρμολόγιση,εξαρτήματα,προέλευση,εμπορία κλπ -Ετσι ο μέσος καταναλωτής είναι δύσκολο να ξεφύγει από "παγίδες" που με δέλεαρ την εξέλιξη της τεχνολογίας ,και επιθυμία του για κάτι νέο, σ'αναγκάζουν για κατανάλωση, ενώ το σίγουρο είναι ότι πολλά νέα προιόντα αξίζουν πραγματικά,άσχετα προδιαγραφών,τιμής,διαφήμισης κλπ-Αντε όμως να τα ξεχωρίσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.