Προς το περιεχόμενο

Το Nokia 6600 δεν διαγράφει sms.

kleidokratwr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδω και δύο μέρες προβλήματα με το κινητό του αδερφού το οποίο είχε κολλήσει και δεν μπορούσε να διαγράψει κάτι εισερχόμενα μηνύματα με αρχεία που του είχα στείλει απο το pc μέσω του Bluetooth. [κάτι .jpg και ενα .jar] Επειδή δεν μπορούσε ούτε να τα ανοίξει, αλλα ούτε και να τα διαγράψει αποφάσισα να ψάξω στο fileman μήπως και διαγράψω τα αρχεία απο κει.

Πάω λοιπόν στο fileman στο e:/system/mail/ και αφού τέλος πάντων βρίσκω τα αρχεία .jar και .jpg τα σβήνω. Αλλά αφου τα διέγραψα το κινητό συνεχίζει να μου τα δείχνει στην λίστα με τα εισερχόμενα μηνύματα. Δηλαδή αν ανοίξω τα εισερχόμενα μου βλέπω μηνύματα απο το bluetooth αλλα τα αρχεία τα έχω σβήσει απο τον φάκελο e:/system/mail που είναι στην κάρτα. Πως γίνεται τώρα να καταφέρω να μην μου τα δείχνει;

Απότι κατάλαβα το κινητό δημιουργεί φακέλους με ονόματα του ενός χαρακτήρα και με νούμερα απο το 1 έως το 9 και με γράμματα απο το a έως το f[πιθανό να διαφέρει αλλού, δεν ξέρω..]. Σε κάθε ένα απο τους φακέλους αυτούς εχω σβήσει το αρχείο καθώς και ένα άλλο μικρό αρχειάκι που έχει μαζί, ένα που είναι μερικών Bytes μόνο. Έχει μέινει ο φάκελος κενός, όπως είναι και οι περισσότεροι δηλαδή απο τους "1","2",3",...,"a","b","c" κτλ..

Το κυρίως πρόβλημα μου είναι οτι έχω στα εισερχόμενα μια λίστα με μηνύματα τα οποία δεν σβήνονται, και μάλιστα το πρώτο απο αυτά δεν άνοιξε ποτέ με αποτέλεσμα να εμφανίζει στην αναμονή του κινητού το σήμα με το φακελάκι το οποίο σημαίνει "έχετε νέο μήνυμα". Στον φάκελο e:/system/mail/ υπάρχει ένα "index" το οποίο υποθέτω οτι περιέχει την λίστα των μηνυμάτων. Προσπάθησα να μεταφέρω στο pc ώστε απλά να δω τι περιέχει με το Notepad αλλα απέτυχα διότι το αρχείο χρησιμοποιειται [ακόμα και όταν έκλεισα την εφαρμογή των μηνυμάτων. ]

Υπάρχει τρόπος να διαγράψω τις καταχωρήσεις αυτές μπας και ξεκολλήσει το κινητό, ή θα πρέπει να το επαναφέρουμε στα εργοστασιακά; Σκέφτηκα να αλλάξω την ρύθμιση για να σώζει τα μηνύματα στο κινητό και μετά να διαγράψω εντελώς τον φάκελο "mail". Δεν θα είναι σα να τοποθετώ μια νέα κάρτα ουσιαστικά;

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. :)

[Δεν είχα ασχοληθεί με το 6600 πολύ οπότε είμαι κάπως άσχετος με τα symbian κτλ. Αυτά που γράφω είναι υποθετικά,αν και κάποια τα επιβεβαίωσα μέσω google και insomnia.]

Δημοσ.

Δοκίμασα και πάλι να διαγράψω τα μηνύματα αλλα αυτή τη φορά ήμουνα σε safe mode. Διέγραψε τα μίσά αλλα παρόλα αυτά πλεόν κολλάνε κάνα δυό ακόμα μηνύματα.

Υπάρχει καμία εφαρμογή για διαχείρηση μηνυμάτων; Το Pc Suite που κατέβασα απο την nokia κολλάει και δεν μπορεί να κάνει backup το κινητό. [κυρίως για τηλεφωνικό κατάλογο το θέλω. τα μηνύματα δεν με ενδιαφέρουν.]

Βοήθεια κανείς; :(

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτό. Νομίζω το πέρασε σαν νέο μήνυμα, άσχετα με το παλιό. Δεν θυμάμαι γιατι είχα δοκιμάσει πολλά εκείνη τη μέρα. Τελικά το φορμάραμε και του πέρασε.

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...