kortha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 μιλησα πανω απο 5-6 φορες με philips ολλανδιας αλλα και με την εδω αντιπροσωπεια και μου ειπαν απο ελλαδα οτι τελος του μηνα θα ξαναφερουν.
drakoulis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 αν είναι να το καταργήσει το μοντέλο και να βγάλει κάποιο νεότερο που θα το αντικαταστήσει ίσως περιμένουμε λίγο ακόμα....
functiond Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2006 παιδιά με 340€ βρήκα την 190c6fs στην MAGMA / Σέρρες - καλά ειναι ;; και έχει αρκετές απ' ότι βλέπω... http://www.mmpc.gr - δυστυχώς στο site δεν έχει ηλεκτρονικό κατάστημα ακόμη..
sailor345 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Isos na einai profanes auto pou tha po, alla rotisa gia tin eggyhsi dead pixels tis Philips. Einai gia 0 dead pixels se sygkekrimmena montella. Se alla einai gia 5. Gia tin sygkekrimmeni den ksero.
Cromb Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μια ερώτήση από μένα: Εχω ακούσει για παραμορφώσεις στην εικόνα μιάς 19'' λόγο της ίδια ανάλυσης με 17''. δηλαδή η εικόνα "τραβιέται" μερικές φορές. Δε ξέρω κάτα πόσο ισχυει.Εγώ που είδα οθόνες 19'' δε παρατήρησα κατι. Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά για μια 19'' και συγκεκριμένα για την παραπανω Philips, τι λέτε?Ισχύει κάτι τέτοιο?
tex439 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Egw pantos den tin ida pouthena na travai. Tin exw me DVI sindedemeni kai ine ola mia xara.Pantos ime poli euxaristimenos me tin othonoula kai den tin allazo me kamia alli. Eutixos pou tin prolava prin ta xristougena kai tin pira alios tora tha travousa ta malia mou.
adi32 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 parthn afova eidika sta games einai apaixth
sa1901 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μια ερώτήση από μένα: Εχω ακούσει για παραμορφώσεις στην εικόνα μιάς 19'' λόγο της ίδια ανάλυσης με 17''. δηλαδή η εικόνα "τραβιέται" μερικές φορές. Δε ξέρω κάτα πόσο ισχυει.Εγώ που είδα οθόνες 19'' δε παρατήρησα κατι. Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά για μια 19'' και συγκεκριμένα για την παραπανω Philips, τι λέτε?Ισχύει κάτι τέτοιο? Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η 19άρα για να δείξει τα ίδια που δείχνει και η 17άρα, απλά έχει μεγαλύτερο μέγεθος pixel. Δεν παραμορφώνεται τίποτα.
Cromb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Αυτό πιστεύω κι εγώ sa1901, απλά άκουσα να το λένε και προβληματίστικα. Πάντως η οθόνη πού λέμε παραπάνω είναι καλή ευκαιρία.Αν τη βρώ μάλλον θα την πάρω...
Tetix Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Isos na einai profanes auto pou tha po, alla rotisa gia tin eggyhsi dead pixels tis Philips. Einai gia 0 dead pixels se sygkekrimmena montella. Se alla einai gia 5. Gia tin sygkekrimmeni den ksero. Τελικά τι γίνεται με την εγγύηση στην Ελλάδα; Πάντως υπάρχει εδώ: http://www.megamarket.gr/product_info.php?products_id=17773
drakoulis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 η οθόνη νομίζω έχει εγγυηση perfect panel οπότε 0 πιξελ...... ένα τηλέφωνο θα σας πείσει και θα μάθετε αν αλλάζουν και τα subpixels.
Tetix Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 η οθόνη νομίζω έχει εγγυηση perfect panel οπότε 0 πιξελ...... ένα τηλέφωνο θα σας πείσει και θα μάθετε αν αλλάζουν και τα subpixels. Το αποφάσισα τελικά και θα πάρω αύριο τηλέφωνο! Ας ελπίσουμε να την ξαναφέρουν (έστω και στο τέλος του μήνα) γιατί ακόμα και αν προωθήσουν νέο μοντέλο δεν θα ξέρουμε τι είναι και θα φοβόμαστε πάλι, ενώ τώρα είναι μια δοκιμασμένη επιλογή EDIT: Τελικά πήρα τηλ. και είπαν ότι θα την φέρουν στο τέλος του μήνα! Αν πάρει κανείς τηλέφωνο τις επόμενες μέρες και του πουν ότι ήρθε, ας ρίξει ένα μνμ...
Galis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Τι θα γινει ρε παιδια με την οθονη?Θα την φερουν ποτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.