Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλησα πανω απο 5-6 φορες με philips ολλανδιας αλλα και με την εδω αντιπροσωπεια και μου ειπαν απο ελλαδα οτι τελος του μηνα θα ξαναφερουν.

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν είναι να το καταργήσει το μοντέλο και να βγάλει κάποιο νεότερο που θα το αντικαταστήσει ίσως περιμένουμε λίγο ακόμα....

Δημοσ.

Μια ερώτήση από μένα: Εχω ακούσει για παραμορφώσεις στην εικόνα μιάς 19'' λόγο της ίδια ανάλυσης με 17''. δηλαδή η εικόνα "τραβιέται" μερικές φορές. Δε ξέρω κάτα πόσο ισχυει.Εγώ που είδα οθόνες 19'' δε παρατήρησα κατι. Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά για μια 19'' και συγκεκριμένα για την παραπανω Philips, τι λέτε?Ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Egw pantos den tin ida pouthena na travai. Tin exw me DVI sindedemeni kai ine ola mia xara.Pantos ime poli euxaristimenos me tin othonoula kai den tin allazo me kamia alli. Eutixos pou tin prolava prin ta xristougena kai tin pira alios tora tha travousa ta malia mou.

Δημοσ.
Μια ερώτήση από μένα: Εχω ακούσει για παραμορφώσεις στην εικόνα μιάς 19'' λόγο της ίδια ανάλυσης με 17''. δηλαδή η εικόνα "τραβιέται" μερικές φορές. Δε ξέρω κάτα πόσο ισχυει.Εγώ που είδα οθόνες 19'' δε παρατήρησα κατι. Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά για μια 19'' και συγκεκριμένα για την παραπανω Philips, τι λέτε?Ισχύει κάτι τέτοιο?

Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η 19άρα για να δείξει τα ίδια που δείχνει και η 17άρα, απλά έχει μεγαλύτερο μέγεθος pixel. Δεν παραμορφώνεται τίποτα.

Δημοσ.

Αυτό πιστεύω κι εγώ sa1901, απλά άκουσα να το λένε και προβληματίστικα. Πάντως η οθόνη πού λέμε παραπάνω είναι καλή ευκαιρία.Αν τη βρώ μάλλον θα την πάρω...

Δημοσ.

η οθόνη νομίζω έχει εγγυηση perfect panel οπότε 0 πιξελ......

ένα τηλέφωνο θα σας πείσει και θα μάθετε αν αλλάζουν και τα subpixels.

Δημοσ.
η οθόνη νομίζω έχει εγγυηση perfect panel οπότε 0 πιξελ......

ένα τηλέφωνο θα σας πείσει και θα μάθετε αν αλλάζουν και τα subpixels.

Το αποφάσισα τελικά και θα πάρω αύριο τηλέφωνο! Ας ελπίσουμε να την ξαναφέρουν (έστω και στο τέλος του μήνα) γιατί ακόμα και αν προωθήσουν νέο μοντέλο δεν θα ξέρουμε τι είναι και θα φοβόμαστε πάλι, ενώ τώρα είναι μια δοκιμασμένη επιλογή :-D

EDIT: Τελικά πήρα τηλ. και είπαν ότι θα την φέρουν στο τέλος του μήνα! Αν πάρει κανείς τηλέφωνο τις επόμενες μέρες και του πουν ότι ήρθε, ας ρίξει ένα μνμ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...