Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γνώμη μου στο θέμα του καμμένου pixel είναι να την γυρίσεις στο Multirama που την αγόρασες και να πάρεις από εκεί καινούρια (να μην περιμένεις την ίδια τη Philips γιατί μπορεί να αργήσει η νέα παραλαβή). Άλλωστε ισχύει η "εγγύηση" του καταστήματος' date=' αν δεν κάνω λάθος για τις πρώτες 10 μέρες... Φοβάμαι από την άλλη μήπως μετά από καιρό η ίδια η Philips σου αλλάξει την οθόνη με μεταχειρισμένη, όπως καλή ώρα κάνει η LG (δεν το γνωρίζω αυτό για τη Philips, μην παρεξηγηθούμε, απλά υποθέτω).

Καλορίζικη λοιπόν και από μένα![/quote']

Πήρα τηλέφωνο στα multirama και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι το multirama δεν αλλάζει οθόνες που έχουν εγγύηση για zero pixel, άρα δεν μπορούν να την αλλάξουν αυτοί και υπεύθυνη είναι μόνο η αντιπροσωπεία. Άρα σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει εγγύηση καταστήματος.

Αλλά και να την αλλάζανε, μου είπε, τα κομμάτια έχουν εξαντληθεί προ πολλού.

Όσο για το θέμα που ανέφερες, αν δηλαδή μου δώσει η Philips μεταχειρισμένη, με φόβισε λίγο (...να σου πω την αλήθεια και εγώ το είχα σκεφτεί). Εάν γίνει κάτι τέτοιο πως μπορώ να το εξακριβώσω και τι μπορώ να κάνω???

Δημοσ.
Πήρα τηλέφωνο στα multirama ...

Αλλά και να την αλλάζανε' date=' μου είπε, τα κομμάτια έχουν εξαντληθεί προ πολλού....[/quote']Το περασμένο Σάββατο (17/12) στο Multirama της Στουρνάρη μου είπαν ότι "δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε να την παραγγείλετε και θα σας την φέρουμε Δευτέρα-Τρίτη".

Αν σε ενδιαφέρει -και σου είναι εύκολο-, κάνε μια ερώτηση σαν υποψήφιος αγοραστής πριν μιλήσεις για εγγυήσεις.

Προσωπική μου άποψη, να εμπιστευθείς την αντιπροσωπεία. Δεν ξέρω αν υπήρξα πολύ τυχερός, αλλά σε τρεις -τουλάχιστον- περιπτώσεις μου απέδειξαν ότι σέβονται τον πελάτη τους, όσο ελάχιστες αντιπροσωπείες του χώρου.

Δημοσ.

καλώς ηρθες dinfo!!! 8-)

...συμφωνω απολύτως μαζι σου!

...αν εχεις ομως την καλοσύνη καθυστέρησε μια μερούλα ακομη να την

αγορασεις....... [ελπίζω να τον προλαβα...ωραία μείον ενας.....] :rolleyes:

Δημοσ.

Την αγόρασα σημερα το πρωι...369 € απο Multirama σε 6 δόσεις με visa...Εκανα όμως μια εσωτερική ψυχολογική ανάλυση: Ημουν πολύ ευτυχέστερος πριν αποφασισω, δηλαδή όσο έψαχνα! Τώρα που αποφάσισα, νοιώθω άσχημα...Αυτό το συναίσθημα μοιάζει σαν αυτό που νοιώθει κάποιος (όχι εγω..σστ μη μ' ακουσει η γυναικα μου) για μια γυναικα που μολις την κατακτησει, δεν τη θελει πια..Κι ίσως αρχισει να ψαχνει για μια καινουργια..

Δημοσ.
Εκανα όμως μια εσωτερική ψυχολογική ανάλυση: Ημουν πολύ ευτυχέστερος πριν αποφασισω, δηλαδή όσο έψαχνα! Τώρα που αποφάσισα, νοιώθω άσχημα...Αυτό το συναίσθημα μοιάζει σαν αυτό που νοιώθει κάποιος (όχι εγω..σστ μη μ' ακουσει η γυναικα μου) για μια γυναικα που μολις την κατακτησει, δεν τη θελει πια..Κι ίσως αρχισει να ψαχνει για μια καινουργια..

Αυτό το παθαίνω εγώ σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, που αγοράζω.

Η συμβουλή μου: Βάλε νέους στόχους και πάμε γι' άλλα! :grin:

Δημοσ.

καλησπέρα insomniacs. είμαι νέος στο σπορ, οπότε συγχωρέστε τυχόν λάθος. ήθελα να σας πω ότι μόλις πριν από λίγο τσίμπησα τη συγκεκριμένη οθόνη ( :-P ). αν θέλετε εντυπώσεις, ρίξτε μήνυμα

Δημοσ.

παιδια απο οτι διαβασα σε ολο το τοπικ,μαλλον η οθονη ειναι κορυφη και θα την τσιμπισω κι εγω..τωρα το θεμα ειναι που να την βρω..(θεσσαλονικη)..

τι ειναι το dvi?επισης το usb τι ρολο παιζει σε μια οθονη?το multimedia τι ειναι ?

ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2!!

1. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156286

2. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160334

ποια να παρω..??

Δημοσ.

Το DVI είναι η ψηφιακή έξοδος που δίνουν οι περισσότερες κάρτες γραφικών. Αντίθετα με την VGA που είναι αναλογική, το DVI δίνει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας. Οσον αφορά το USB, η οθόνη στην ουσία παίζει τον ρόλο ενος hub και μπορείς να συνδέσεις πάνω της οποιοδήποτε USB περιφερειακό θέλεις.

Απο τις 2 οθόνες που παραθέτεις εγώ θα διάλεγα την Philips μόνο και μόνο για την εγγύηση που δίνει για τα καμμένα Pixel.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να πεσουν οι τιμες(συκγεκριμενα στις οθονες) με την εισοδο του νεου ετους?(τελος παντων εκεινες τις μερες,που ερχονται?

Δημοσ.
Την αγόρασα σημερα το πρωι...369 ? απο Multirama σε 6 δόσεις με visa...Εκανα όμως μια εσωτερική ψυχολογική ανάλυση: Ημουν πολύ ευτυχέστερος πριν αποφασισω, δηλαδή όσο έψαχνα! Τώρα που αποφάσισα, νοιώθω άσχημα...Αυτό το συναίσθημα μοιάζει σαν αυτό που νοιώθει κάποιος (όχι εγω..σστ μη μ' ακουσει η γυναικα μου) για μια γυναικα που μολις την κατακτησει, δεν τη θελει πια..Κι ίσως αρχισει να ψαχνει για μια καινουργια..

Αν αποφασισεις να την δωσεις , την θελω....(οχι την γυναικα ...την οθονη θελω):)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...