tsipas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 ... παιδια σας παρακαλώ , μιας κ είστε πιο ειδικοί, αποφασίστε τελικά αν θα το παρουμε το κορίτσι!!! παρακαλειτε θερμά οποιος κυριος ειναι κατοχος της συγκεκριμένης Philips όπως εκφρασει το σχόλιό του..!! :???:
tex439 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά εγώ την έχω πάρει εδώ και 4 μέρες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Τα Χρωματα της ειναι απλά, τέλεια. Τα κουμπάκια ρύθμισης της είναι στο πλάι χωρίς να εξογκώνουν και το κυριοτερο χωρίς να φαίνονται.Εχει 2 κουμπάκια αφής μπροστά, το ένα για το Lightframe και το αλλο για On/Off. Δεν περιστρέφεται δεξιά και αριστερά ούτε πάνω κάτω ρυθμίζεται, μονο γωνια προς τα πάνω και κάτω.Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο και ξέρω να σας απαντήσω ευχαρίστως.
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 wraios pes mas ligo gia to lightframe, einai kalo h ta kanei ola ypervolika fwteina?? alla, dokimases ta hxeia ths? lene tpt? dokimases na paikseis hxo me kleisto to pc? na syndeseis dhl tpt sta hxeia ths? k an nai, ti upodoxh hxou dexetai h othoni ?
tex439 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν για το (1) Lightframe, Υπάρχουν 4 επιλογές στο μενού με το κουμπάκι αφής,είναι α).Internet (πολύ Φωτεινή) β).Video-Tv (πάλι πολύ φωτεινή) γ). Photo (λίγο πιο χαμηλός φωτισμός) και δ) είναι το OFF. Εγώ βασικά το έχω στο OFF και έχω κάνει τις δικες μου ρύθμισεις στο φωτισμό όπως με βολεύει εμενα για να μην είναι κουραστικό. τώρα αυτό θα το επιλέξει ο καθένας όπως του αρέσει. (2) Τα ηχεία τις τα δοκίμασα,έχουν καλή ένταση και βγάζουν καλο ήχο αλλα μην περιμένετε μπάσα και τέτοια. είναι απλά 2 ηχεία μικρά. (3)δεν το δοκίμασα αλλα δεν είναι και τιποτα το σπουδαίο. Απλά όπως παίρνεις έξοδο (σήμα) από την κάρτα ήχου του υπολογιστή έτσι παίρνεις και έξοδο από κάποιο walkman η ότι άλλη πηγή εχεις. (4) το βύσμα που έχει είναι το κανονικό stereo που παίρνει στα walkman (headphones) δεν ξέρω πως λέγεται στο εμπόριο. Δες μια photo πως είναι:
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 apsogos tex, euxaristw filaraki mias pou les pou les diafora, as se rwthsw k tpt allo. apo periergeia ( de tha thn xrhsimopoiisw gia tetoio logo, alla 1 stis toses borei ) - apo gaming pws paei i othoni? etrekses tpt? entypwseis? auta apo mena...ante syntoma tha thn tsibisw ki egw..s'euxaristw k pali tex
tex439 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Από Games φιλε μια χαρά είναι. Παίζω το NFS-MW και είναι τέλεια τα γραφικά ούτε ghoasting κάνει ούτε τιποτε. Εξάλλου είναι 8ms που δεν δικαιολογείται να έχει τέτοια προβλήματα. Πάντως δεν παρατήρησα τίποτα που να με δυσαρεστήσει.Σε όλα την βρήκα τέλεια. Και το κυριότερο, είναι ότι έχει πολύ καλή τιμή και 0 Pixel. Αν εχεις τι δυνατότητα τωρα τσίμπησε την το γρηγορότερο άντε όταν την παρεις θα περιμένω τις εντυπώσεις σου. Εγώ περίμενα 3 μήνες μέχρι να αποφασίσω τι θα πάρω. Αλλα μόλις την ειδα αυτή την τσίμπησα αμέσως χωρίς δεύτερη σκέψη. ;-) :razz:
EKTELESTES Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 nai, se liges meres tha exw thn dynatothta thn exw dei 2 fores apo konta k mou fanhke kalh k mena, gi auto se rwtaw klp. tha sou pw syntoma entypwseis loipon.. ^^
crach13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Ευχαριστω πολυ φιλε TEX439.Ψαχνομουνα εδω και πολυ καιρο για αυτην την οθονη.Τις επομενες μερες την τσιμπησα!!!
tex439 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Ναι φιλε τσίμπησε την και δεν θα το μετανιώσεις, θα με θυμηθείς, ήδη εξαφανίστηκαν 2 φορες από τα κατάστημα. Aντε να μας πεις και εσύ τις εντυπώσεις σου όταν την πάρεις
Stratos2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Φιλε παρε την ειναι και γ@μω τις οθονες ..... Παρα πολυ καλες επιδοσεις μιλαμε
Snip Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Τίποτα νεότερο? Κανένας που τελικά την πήρε? Ektelestes, τί έκανες τελικά? (εγώ ακοοοόμαα ψάχνομαι!!!!)
EKTELESTES Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 perimenw deutera na thn parw snip, tha sou pw neotera, perimene ligo
kom Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 τελικα για games ποια Philips 190x6fb η samsung 930 bf ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.