EKTELESTES Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ti na to kaneis to lightframe..etsi ki alliws psilo-axrhsto einai, afou se full screen de douleuei ( toulaxiston h ekdosh pou eixa egw ).
kjj Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Πολύ π@π@ριά τελικά το lightframe... Μου τη σπάει γιατί η Philips το πουλάει σαν advantage αλλά δεν έχει φροντίσει να διορθώσει ούτε τα στοιχειώδη προβλήματα γύρω από αυτό.. Βέβαια η οθονούλα είναι όλα τα λεφτά..
serpen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2006 re paidia heeeeelp. agorasa ki egw tin philips 190x6 alla exw stravwthei apo to fws tis. tin exw sto saloni opou o fwtismos einai sxetika xamilos kai eilikrina stravwnomai apo to fws tis othonis parolo pou tin exw 1m makria mou. peite mou ti mporw na kanw? apo rythmiseis klp. Eyxaristw
tolis86 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2006 εγω την εχω brightness 66 contrast 50 και τα χρωματα εχω κοκκινο 91 πρασινο 79 μπλε 82
orck Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 παιδια μια ερωτηση εχω την 170Χ6FB (δηλαδη την εκδοση των 17 ιντσων) θελω να την πουλησω, την αγορασα Σεπτεμβρη 2007 230 ευρω σημερα ποια ειναι καλη τιμη να την βαλω αγγελια; (σε πολυ καλη κατασταση χωρις κανενα καμενο pixel) (θελω να την πουλησω γιατι ενω με καλυπτει απολυτα δεν εχει τροπο να την στιριξεις στον τοιχο με VESA 100, αυτο το συστημα με τις βιδες που εχουν σηνηθως οι οθονες στην πλατη τους για να βιδωθει το στηριγμα για τον τοιχο)
AGGANIS13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 17 αρα ειναι? Αν θελεις να την παρει καποιος βαλε μεχρι 100 ευρω. Αν θελεις να την εχεις συνεχεια στις αγγελιες βαλε 120. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Τωρα μπορει καποιος να παρει επωνυμη 19 αρα με 150 ευρω.
mousik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα με αυτήν την οθόνη (190X6FB/00)... Κόπηκε σήμερα το ρεύμα (βλ. απεργίες ΔΕΗ), αλλά η οθόνη είναι πάνω σε UPS, οπότε δεν έκλεισε. Επειδή αργούσε να έρθει το ρεύμα όμως την έκλεισα εγώ από το κουμπί και μετά έκλεισα το UPS. Όταν ήρθε πάλι το ρεύμα η οθόνη δεν άνοιγε. Μετά από πολλές δοκιμές (έβαζα και έβγαζα την πρίζα) δούλεψε πάλι και είπα να κάνω ένα τεστ. Την έκλεισα, έβγαλα την πρίζα, την ξαναέβαλα και πάλι δεν άνοιγε. Το πρόβλημα αυτό το είχα και παλιότερα με ίδια οθόνη την οποία μου αντικατέστησαν. Τώρα τους ξαναπήρα τηλέφωνο και είπαν ότι θα μου στείλουν πάλι άλλη. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.