Prof_Chaos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 απέκτησα κι εγώ τελικά αυτη την οθόνη και εχω να πώ οτι ειναι πολύ καλή για τα λεφτά της..Ζωντανά χρώματα και ομορφο design.. Απο ρυθμίσεις τι εχετε πάνω;πρόσεξα οτι στα χρώματα μέσα απο το μενου της οθόνης εχει επιλογή 6500 9000 rgp ktl και επίσης ORIGINAL ..το original μου φαίνεται λίγο καλύτερο απο το 6500..
mohic4n Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Και φυσικά οι εντυπώσεις μου άλλαξαν και όταν η οθόνη κάηκε στις 13 ημέρες και η Philips μου έφερε μεταχειρισμένη. Στις 15 μέρες δηλαδή έχω μεταχειρισμένη. Kahke ?!?!? :confused: PWS kahke ?!? Egw thn CRT thn eixa 6 xronia ka8e mera olh mera anoixth. 2 mhnes to xrono ekleine teleiws pou katebaina Ellada. Polu pikra pantws se 15 wres na exeis metaxeirismenh o8onh apo to pou8ena :neutral:
suspicious31 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Να πω κ εγω τον πόνο μου! Παρελαβα αποψε (μετα απο αναμονη 20 ημερων) τη συγκεκριμενη Philips, και συνδεοντας τη στο pc (εχω παλια καρτα γραφικων με μονο αναλογικη εξοδο) ειδα οτι ουδεν ειδα.. Χαλασμενα χρωματα, ριγες, κυματισμοι στην οθονη, ενα χαλι πολυχρωμο.. Συνδεσα την οθονη σε αλλο pc κ κανει τα ιδια, οποτε δεν φταιει το pc. Αλλαξα το καλωδιο vga με ενα που ειχα απο αλλο monitor κ παλι το ιδιο χαλι, οποτε δεν φταιει κ το καλωδιο, αρα το monitor ειναι μαπα.. Να φανταστειτε ειναι ακομα με τα αυτοκολλητα της.. Οποτε αυριο πρωι πιανω κ εγω το τηλεφωνο για αλλαγη.. Η χειροτερη αγορα που εχω κανει μεχρι τωρα στα τοσα χρονια που ασχολουμαι με η/υ..
suspicious31 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2006 Να πω κ εγω τον πόνο μου! Παρελαβα αποψε (μετα απο αναμονη 20 ημερων) τη συγκεκριμενη Philips, και συνδεοντας τη στο pc (εχω παλια καρτα γραφικων με μονο αναλογικη εξοδο) ειδα οτι ουδεν ειδα.. Χαλασμενα χρωματα, ριγες, κυματισμοι στην οθονη, ενα χαλι πολυχρωμο.. Συνδεσα την οθονη σε αλλο pc κ κανει τα ιδια, οποτε δεν φταιει το pc. Αλλαξα το καλωδιο vga με ενα που ειχα απο αλλο monitor κ παλι το ιδιο χαλι, οποτε δεν φταιει κ το καλωδιο, αρα το monitor ειναι μαπα.. Να φανταστειτε ειναι ακομα με τα αυτοκολλητα της.. Οποτε αυριο πρωι πιανω κ εγω το τηλεφωνο για αλλαγη.. Η χειροτερη αγορα που εχω κανει μεχρι τωρα στα τοσα χρονια που ασχολουμαι με η/υ..
suspicious31 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Συνεχεια ενημερωσης! Ανοιγω το pc σημερα και δουλευε η οθονη μια χαρα! Ουτε κυματισμοι, ουτε αλλοιωσεις χρωματων! Οποτε τι κανω τωρα? Το αφηνω να δω πως θα παει? Ή παιρνω τηλεφωνο την Philips να φερουν αλλη (με οτι αυτο συνεπαγεται για το τι μπορει να λαβω) ? (Μηπως χθες εφταιγε οτι την ανοιξα αμεσως μετα την μεταφορα κ ειχε κουνηθει τιποτα κ επρεπε να ηρεμησουν τα ηλεκτρονικα της πρωτα?)
georgeadams Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ή παιρνω τηλεφωνο την Philips να φερουν αλλη (με οτι αυτο συνεπαγεται για το τι μπορει να λαβω) ? Στις πρώτες 7 μέρες μετά την αγορά στην αλλάζουν με καινούρια.
econmis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Ως παθών θα σου προτείνω καταρχήν να πάρεις την Philips και να ζητήσεις να στην αλλάξουν ώστε να μη χάσεις την προθεσμία των 7 (ή 15 οι γνώμες διίστανται) ημερών. Αν τώρα μέχρι να φέρουν την καινούργια, η δική σου αποδειχθεί οτι δεν εχει πρόβλημα την κρατάς και εισαι ΟΚ!
suspicious31 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 > Αν τώρα μέχρι να φέρουν την καινούργια, η δική σου αποδειχθεί οτι δεν εχει πρόβλημα την κρατάς και εισαι ΟΚ! Όταν λες "την κρατας", πως γινεται αυτο απο την στιγμη που εχω δηλωσει οτι θελω αλλαγη? Τους ξαναπαιρνω τηλεφωνο κ ακυρωνω την αλλαγη ή δεν παιρνω τη νεα απο τον courrier?
econmis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Απλα δεν παίρνεις αυτή που θα σου φέρει ο courier.Το πολύ πολύ να σε πάρουν τηλέφωνο από την Alman και να ρωτήσουν γιατί τους επιστράφηκε η ίδια οθόνη.Στη δική μου περίπτωση ενώ είχαν πει οτι θα μου φέρουν καινούργια o courier έφερε μεταχειρισμένη κι αφού δεν τη δέχτηκα την πήρε πίσω.
Tetix Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Κάνω ποστ μόνο και μόνο για να ανεβεί πάνω και να το διαβάσουν και όσοι άλλοι σκέφτονται να αγοράσουν τη συγκεκριμένη...
tolis86 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 δε σε καταλαβα τετριξ... δλδ κανεις εμπαργκο στην 190χ6??? εγω με αυτη δουλεβω και αοπ τη πρωτη στιγμη ειμαι κατενθουσιασμενος! ειναι τελεια για τα λ7 και το πανελ της ουτε καμενο πιξελ ουτε γκοστινγκ ουτε τιποτα...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και κατασκεβαστικα λαθη συμβαινουν και υπαρχει και η εγγυηση....
louben Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 einai adiko to embargo oloi exoyme arnhtikes entyposeis apo ena proion shit happens.Eγω την εχω κανενα 10 μηνο και μεχρι στιγμης ολα οκ(για τα λεφτα της μια χαρα απλως θα την ηθελα λιγο πιο φωτεινη).
mousik Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη οθόνη... Πιστεύω για τα λεφτά της ήταν πολύ καλή επιλογή. Το μόνο που μετάνιωσα είναι που δεν πήρα μια Widescreen οθόνη!
Tetix Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 δε σε καταλαβα τετριξ... δλδ κανεις εμπαργκο στην 190χ6??? εγω με αυτη δουλεβω και αοπ τη πρωτη στιγμη ειμαι κατενθουσιασμενος! ειναι τελεια για τα λ7 και το πανελ της ουτε καμενο πιξελ ουτε γκοστινγκ ουτε τιποτα...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ και κατασκεβαστικα λαθη συμβαινουν και υπαρχει και η εγγυηση.... Απλά LOL ρε συ, τι εμπάργο λες; Αν δεις φτιάχτηκαν πολλά θέματα που λένε "Να πάρω την Philips?", οπότε έκανα ποστ για να ανέβει στην πρώτη σελίδα. Το τελευταίο ποστ ήταν 1/9, ελπίζω να κατάλαβες :twisted: :twisted:
kjj Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Ρε παιδιά το lightframe το τελευταίο το έχει κανένας; Δεν μπορώ να το βρώ; Έχω μόνο αυτό που υπήρχε με το cd της οθόνης το οποίο όμως είναι όλο ασυμβατότητες και ιστορίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.