Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas paidia.exo diavasei ola tis selides pou aforoun auti tin othoni kai to pasxa leo na tin xtipiso. epeidi den exo proigoumeni ebeiria apo lcd othones(eimai edo kai 8 xronia me mia eizo crt pou me exei vgalei asproprosopo) tha ithela na rotiso se oti afora to contrast pou anaferetai stis lcd othones.kaliteri einai auti pou exei as poume contrast 700:1 i auti me 500:1? kai kati allo:mou exoun pei pos osos megalitero refresh rate xrisimopoieis toso meionetai o xronos zois tis othonis.isxiei kati tetio?dld otan tha paro tin philips na tin exo se 1280x1024@75

i se 1280x1024@60.

euxaristo

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν,εγώ έχω το εξής παράπονο. Αγόρασα την οθόνη στις 24/3. Όπως διαπίστωσα είχε ένα καμμένο pixel οπότε παίρνω στις 29/3 τηλέφωνο στην αντοπροσωπεία για να μου την αλλάξουν. Ευγενικότατα, μου λέει ο υπάλληλος ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα κομμάτια για να μου φέρουν και ότι συνήθως κάθε νεα παραλαβή κάνει έξι μέρες. Είπε ότι θα με ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς μόλις μου γίνει νέα οθόνη allocate αλλά και ότι μπορώ να καλώ εγώ να ρωτάω. Μια εβδομάδα αργότερα ξανατηλεφωνώ να μάθω τι γίνεται, και μου λένε ότι είμαι σε λίστα αναμονής και πως δεν έχουν ιδέα πότε θα εξυπηρετηθώ. Μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα νέο.

Δημοσ.
Λοιπόν,εγώ έχω το εξής παράπονο. Αγόρασα την οθόνη στις 24/3. Όπως διαπίστωσα είχε ένα καμμένο pixel οπότε παίρνω στις 29/3 τηλέφωνο στην αντοπροσωπεία για να μου την αλλάξουν. Ευγενικότατα, μου λέει ο υπάλληλος ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα κομμάτια για να μου φέρουν και ότι συνήθως κάθε νεα παραλαβή κάνει έξι μέρες. Είπε ότι θα με ειδοποιήσουν τηλεφωνικώς μόλις μου γίνει νέα οθόνη allocate αλλά και ότι μπορώ να καλώ εγώ να ρωτάω. Μια εβδομάδα αργότερα ξανατηλεφωνώ να μάθω τι γίνεται, και μου λένε ότι είμαι σε λίστα αναμονής και πως δεν έχουν ιδέα πότε θα εξυπηρετηθώ. Μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα νέο.

Οι οθονες εχουν εξαντληθει απο ΠΑΝΤΟΥ... Μην εκπλησεσαι αμα δεν εχουν να σου δωσουν. Απο οτι εμαθα περιμενουν νεες παραλαβες ΜΕΤΑ το Πασχα.

Δημοσ.

Hi guys, να ρωτήσω και γω με την σειρά μου τη γνώμα των κατόχων αυτής της οθόνης, η 17άρα CRT μου κάηκε και ψάχνομαι επειγόντως για καινούρια γιατί τώρα είμαι με την παλιά μου 14"!!! και το τρεμούλιασμα της δεν αντέχεται με τίποτα, διάβασα όλο το θέμα για την Philips φαίνεται πραγματικά value for money, βρήκα 1 τελευταία σε κατάστημα multirama, σε σχέση με την viewsonic va912 που έχουν σε προσφορά στα 289ευρώ αξίζει τα επιπλέον 80 ευρώπουλα που ζητάει; θα δω διαφορές στην εικόνα; η χρήση που κάνω είναι 50% photoshop-premiere-flash-lightwave, 30% ταινίες (SatTV - DVD) και 20% internet & παιχνίδια κυρίως στρατηγικής και λιγότερο δράσης FPS οπότε πρώτη προτεραιότητα είναι η σωστή απεικόνιση χρωμάτων-φωτογραφιών-γραφικών-video (sRGB υποστηρίζει; ξέρει κανείς;) και μετά τα games. Επίσης να πω ότι στην δουλειά χρησιμοποιώ μια 19" CRT Samsung 959 NF (flat - trinitron) που είναι φοβερή οθόνη, θα πλησιάσει καθόλου την εικόνα της η Philips ή ας το ξεχάσω; δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα λεφτά για μια 19άρα 1910 EIZO ή μια 1970gx NEC που την έχω δει σε συνάδερφο και είναι πολύ καλή, το maximum που μπορώ να δώσω είναι 400ευρώ. Ακούω γνώμες-προτάσεις και ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν

Δημοσ.
Κάτι ακόμη... Τα Bold γράμματα μικρού μεγέθους (όπως πχ στο Firefox στην ενεργή καρτέλα) φαίνονται με κόκκινο προς ροζ περίγραμμα (έχοντας ενεργοποιημένο το Clear type). Μπορώ να το διορθώσω, χωρίς να απενεργοποιήσω το Clear type;
Αυτό το έχει προσέξει κανένας άλλος; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και συμβαίνει αυτό; Ρωτάω γιατί σε μια LG 1915 που έχω δει δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα... Επίσης στην LG δεν χρειάζεται καν να είναι ενεργοποιημένο το Clear type. Μια χαρά φαίνονται όλα και χωρίς αυτό. Περισσότερο με ενοχλεί όταν στο Word πχ επιλέγω κάποιο κομμάτι κειμένου. Εκεί με το Clear type τα δείχνει πολύ περίεργα.
Δημοσ.
δε βλεπω κατι τετοιο

Έχεις το clear type ενεργοποιημένο; Παιδιά ας μου πει και κανας άλλος αν είναι να την επιστρέψω. Θα ανεβάσω σε κάποια φάση και screenshot να το δείτε....

Δημοσ.

ρε παιδια και εγω τη philips εχω,ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα γιατι γινεται τοσος σαλος για το clear type?και χωρις αυτο μια χαρα ειναι εμενα,για να μην πω καλυτερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η οθονούλα έχει έρθει πάλι στο E-Shop τώρα που κοιτάω στα 351€. Και με πήραν, επιτέλους, από την Philips και μου έφεραν χθες καινούρια οθόνη που ευτυχώς δεν έχει κανένα καμένο pixel.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω αγοράσει εδώ και λίγες μέρες την Philips 190Χ6 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.Αυτό που με προβληματίζει είναι ένα αρκετά έντονο "σφύριγμα" που κάνει η οθονη οταν ξεκινάει ο υπολογιστής και ιδίως οταν μπαίνει στα Windows.Δοκίμασα τόσο στη "βέλτιστη" ανάλυση όσο και σε χαμηλότερες, άλλαξα το refresh rate αλλά ο ήχος συνέχιζε.Βέβαια μετά από μερικά λεπτά ο ήχος πάυει να ακούγεται τόσο έντονα ωστόσο επειδή είναι η πρώτη TFT οθόνη που έχω ήθελα να ρωτήσω αν αυτό είναι φυσιολογικό!

Να σημειώσω επίσης οτι χρησιμοποιώ DVI καλώδιο για τη σύνδεση.

Δημοσ.
Έχω αγοράσει εδώ και λίγες μέρες την Philips 190Χ6 και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές.Αυτό που με προβληματίζει είναι ένα αρκετά έντονο "σφύριγμα" που κάνει η οθονη οταν ξεκινάει ο υπολογιστής και ιδίως οταν μπαίνει στα Windows.Δοκίμασα τόσο στη "βέλτιστη" ανάλυση όσο και σε χαμηλότερες' date=' άλλαξα το refresh rate αλλά ο ήχος συνέχιζε.Βέβαια μετά από μερικά λεπτά ο ήχος πάυει να ακούγεται τόσο έντονα ωστόσο επειδή είναι η πρώτη TFT οθόνη που έχω ήθελα να ρωτήσω αν αυτό είναι φυσιολογικό!

Να σημειώσω επίσης οτι χρησιμοποιώ DVI καλώδιο για τη σύνδεση.[/quote']

Αυτό το σφύριγμα το άκουγα στη CRT μου... Τεσπα δεν είναι φυσιολογικό! Κι εγώ με DVI τη χρησιμοποιώ και δεν κάνει τπτ!

Δημοσ.

Αν δεν είναι φυσιολογικό τότε τι άλλες ερμηνείες μπορώ να δώσω προτού καταλήξω στο συμπέρασμα οτι έχει πρόβλημα η οθόνη και πάρω τηλέφωνο την Philips?

Πάντως να σημειώσω και πάλι οτι ενώ στην αρχή ο θόρυβος είναι αρκετά έντονος μετά από λίγο σχεδόν σταματάει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...