Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

OK τελικά βρήκα κι εγώ τέτοιο. Ευχαριστώ.

Κάτι ακόμη... Τα Bold γράμματα μικρού μεγέθους (όπως πχ στο Firefox στην ενεργή καρτέλα) φαίνονται με κόκκινο προς ροζ περίγραμμα (έχοντας ενεργοποιημένο το Clear type). Μπορώ να το διορθώσω, χωρίς να απενεργοποιήσω το Clear type;

Δημοσ.

File AGGANIS13 sthn selida tou plaisio pou mas deixneis to kalwdio exei kai apo tis dyo meries ta karfakia.emena h karta grafikwn exei trypitses sthn eksodo tou DVI ths.ti kalwdio tha xreiastw egw gia thn othonh pou erxetai sta multirama to savvato:-D ,afou opws eipe o "mousik" h othonh apo pisw den exei trypitses?

Δημοσ.

Φιλε μου δεν ξερω τι σου λενε... Εγω αυτο το καλωδιο πηρα και ειναι μια χαρα. Το καλωδιο αυτο ειναι Μ/Μ. Η καρτα μου εχει τρυπιτσες καθως επισης και η οθονη. Η οθονη σιγουρα εχει τρυπιτσες παντως (τωρα το κοιταξα).

Δημοσ.

Σχετικά με το πρόβλημα που είχε η οθόνη και ψιλοπρασίνιζε σε μαύρο φόντο...

ήρθε η καινούργια και επιτέλους όλα καλά και σαφώς πιο βελτιωμένη η εικόνα! :mrgreen:

Δημοσ.
an psakseis kalytera tis odhgies anaferei emmesa omws oti otan paizeis paixnidia klp boreis na xrhsimopoihseis mono to koubi afhs..^^

oi 29 mnhmes pou leei exoun na kanoun me parathyrikes efarmoges' date=' px. opera, word , excel, emulators an paizeis se parathiro px klp.

Sthn ousia, einai axrhsto ap'oti katalava.. ^^

tha borousan kallista na valoun 2 mode akoma sto koubi afhs k na teleiwne to thema.....

Gia paixnidia omws, ftiaxneis profil stous drivers ( px. nvidia ) k eisai 1 xaroula.[/quote']

Εκτελεστή επειδή δεν το κατέχω το θέμα... Πως μπορώ να φτιάξω profil στους drivers της nvidia και να το ενεργοποιώ όταν παίζω;

Δημοσ.

Παιδια γεια σας,μολις πριν απο μερικες ωρες αγορασα και εγω την οθονιτσα μου την philips.Ομολογω οτι ειναι αρκετα πιο καλη απο την 17" LG που ειχα.Η philips εχει αρκετα καθαροτερη εικονα και κειμενο.Οσο για την φωτεινοτητα δεν παρατηρω οτι ειναι τοσο εντονη που λενε καποιοι,ισως ομως επειδη ειχα και πριν TFT και εχω συνηθισει.Εχω το Brightness 50 και το contrast 60 και ειναι μια χαρα ξεκουραστη.Παρατηρησα ομως κατι:με τις ιδιες ρυθμισεις που ειχα με την LG 1730S και στους drivers της nvidia και στο συγκεκριμενο παιχνιδι(pro 5) παρατηρω οταν δειχνει κανα replay απο καμια φαση η αλλα video και αλλαζει η εικονα η και μεσα στο παιχνιδι καμια φορα εμφανιζεται μια γραμμη που περναει σαν κυμα προς τα κατω.Συμφωνα με την εμπειρια μου ειναι θεμα καρτας γραφικων(εχω την FX5500 και συνδεση με DVI)δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλα επειδη ειμαι ψειρα σε καποια θεματα θα ηθελα να ακουσω και καποιες αλλες γνωμες.Παντως στο NFSMW δεν το παρατηρησα,παει μια χαρα σφαιρα.ευχαριστω! :)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε,το ηξερα οτι δεν ηταν θεμα οθονης απλα ηθελα να το συνειδητοποιησω κιολας.Τωρα ειναι μια χαρα το παιχνιδι.Ευχαριστω και παλι!

Δημοσ.
Εκτελεστή επειδή δεν το κατέχω το θέμα... Πως μπορώ να φτιάξω profil στους drivers της nvidia και να το ενεργοποιώ όταν παίζω;

Μήπως μπορείς να βοηθήσεις ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...