Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αυτο συμβαίνει ΌΠΟΥ και αν ειναι η οθόνη?δοκίμασες να την βάλεις καπου αλλού? πχ κρεβάτι' date=' στην εικονα φαινεται σαν ηλ/μαγνητικό πεδίο.

Μήπως απο κατω απο το γραφείο ακριβώς εχεις το κουτι του pc? γιατι παιζει να επηρεάζει το τροφοδοτικο...[/quote']

Όπως είπα πριν έκλεισα UPS, ηχεία και όποια άλλη συκευή υπήρχε, αλλά πάλι τα ίδια! Το κουτί δεν είναι κάτω από την οθόνη και υπάρχει μια απόσταση. Δοκίμασα και στον υπολογιστή του αδερφού μου πριν λίγο για να είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει κάποια παρεμβολή και έχει ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα!

Βρήκα και σε άλλο forum, να αναφέρεται σε αυτό και δυστυχώς από ότι κατάλαβα είναι κάποιο πρόβλημα! http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=216894&postcount=22

Πήρα στην αντιπροσωπία της Philips 2 φορές και μου μίλησε κάποιος Αγγλικά (άντε να συνενοηθείς!!!), μου είπε ότι όταν στο Ελληνικό τμήμα οι γραμμές είναι κατελλημένες, γίνεται προώθηση σε αυτούς!!! Μα καλά είναι σοβαροί; Μου είπε να δοκιμάσω αργότερα!

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο...

δεν πιστεύω να πληρώνω εγώ τα έξοδα αποστολής και παραλαβής;

Η παραλαβή και αποστολή γίνεται μέσω courrier;

Δημοσ.

Μίλησα τελικά (επιτέλους στα Ελληνικά) με την αντιπροσωπία της Philips, είπα για το πρόβλημα και ο υπάλληλος μου είπε ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό και θα μου στείλουν άλλη σε 2 εργάσιμες...

άντε να δούμε! :)

Δημοσ.
Παιδιά' date=' καλορίζικη η οθόνη για όλους μας. Έχω 2 ερωτήσεις:

α) το lightframe λέει ότι μπορείς να ορίσεις ότι για παράδειγμα όταν ανοιγεις word, το παράθυρο του word αυτόματα θα μπαίνει σε mode "text", σε ένα πρόγραμμα φωτογραφίας θα μπαίνει αυτόματα στο mode "picture" κτλ.

Εννοείται ότι η υπόλοιπη οθόνη δεν θα αλλαζει mode παρα μόνο το συγκεκριμένο παράθυρο. Και λεει ότι έχει 29 μνήμες για 29 προγράμματα.

Πώς λοιπόν μπορώ να αποθηκεύσω ένα συγκεκριμένο mode σε συγκεκριμένο πρόγραμμα; Το έχει κάνει κανένας;

β) Επίσης πώς μπορώ να ορίσω το game mode αφού δεν μπορώ να ελέγξω το lightframe μέσω του προγράμματος; Με άλλα λόγια, το κοθμπί αφής έχει μόνο 3 modes στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται το game mode. Άρα ο άλλος τρόπος για να το επιλέξω είναι μόνο μέσω του προγράμματος. Όταν όμως το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα για το lightframe δεν μπορεί να λειτουργήσει ή δεν ξέρω πως να το κάνω.[/quote']

Ρε παιδιά ξέρει κανείς να βοηθήσει;

Δημοσ.
υψος 44

πλάτος της βάσης 18' date='5[/quote']

Ευχαριστώ. Τελικά χωράει και την έχω παραγγείλει. Ήρθε σήμερα αλλά το e-shop point ήταν κλειστό το απόγευμα γμτ. Και αύριο είναι αργία. Οπότε από Δευτέρα θα την έχω :(

Δημοσ.
to lightframe de leitourgei se full screen mode. Douleuei mono me ton Internet explorer automata. Gia full screen mode, mono ta defaults pou exei sto koubi afhs ginetai na peiraksoume.. ^^

Ευχαριστώ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ.

Ωστόσο, οι οδηγίες του προγραμματος τα λένε λίγο διαφορετικά.. εννοώ για τις 29 μνήμες κτλ...

Δημοσ.

an psakseis kalytera tis odhgies anaferei emmesa omws oti otan paizeis paixnidia klp boreis na xrhsimopoihseis mono to koubi afhs..^^

oi 29 mnhmes pou leei exoun na kanoun me parathyrikes efarmoges, px. opera, word , excel, emulators an paizeis se parathiro px klp.

Sthn ousia, einai axrhsto ap'oti katalava.. ^^

tha borousan kallista na valoun 2 mode akoma sto koubi afhs k na teleiwne to thema.....

Gia paixnidia omws, ftiaxneis profil stous drivers ( px. nvidia ) k eisai 1 xaroula.

Δημοσ.

Να ρωτήσω,έχει παρατηρήσει κανείς ότι όταν κλείνεις την οθόνη από το διακόπτη ακούγεται από πίσω (μάλλον από το τροφοδοτικό) ένας συνεχόμενος τσιριχτός ήχος;Όχι τίποτα εκκωφαντικό,πρέπει να πλησιάσεις από την πίσω πλευρά για να το ακούσεις.Το κάνει και σε εσάς αυτό;Είναι φυσιολογικό;

Δημοσ.

Παιδιά αγόρασα ένα καλώδιο DVI αλλά δεν έκανε και το πήγα πίσω. Είχε πάνω και κάτω από το "μακρόστενο" δύο ζευγάρια καρφάκια, ενώ η οθόνη δεν έχει τρύπες. Μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link από κάποιο καλώδιο DVI που να κάνει γι αυτήν την οθόνη;

ΥΓ: Α! Ξέχασα να σας πω... Η κάρτα γραφικών μου (6600GT) έχει αυτές τις τρύπες. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ασυμβατότητα (διαφορετική έκδοση DVI);

Δημοσ.

hiiii guys.tin epomeni ebdomada tha parw nea othoni kai antimetopizw ena tromero dilima.eimai metaksi tis lg 1980q kai tis philips190x6fb.Poia na parw?i lg mou aresei para poly emfanisiaka(me exei ksetrelanei basika) alla i philips einai 100eurw ftinoteri kai einai elafrws kalyteri texnika.me tin eguisi tis philips ti paizei ,diladi ama sou bgei ena kokkino i prasino pixel ti ginetai?poia exei tin kaluteri egguisi .heeeeeeellllllllpppppppp paw na trelathw.

Δημοσ.

mousik - h 6600gt exei ypodoxh DVI-I ( kai analogikh k pshfiakh dhl )

H Philips exei ypodoxh DVI-D ( dvi-digital dhl, pshfiakh )

Opote zhtas ena kalwdio Dual DVI-D (na einai k stis 2 meries tou kalwdiou pshfiako eksodos dhl :) )

Δημοσ.

Δηλαδή θέλω ένα που και στις δύο πλευρές να ΜΗΝ έχει τα δύο ζευγάρια καρφάκια πάνω και κάτω από το "μακρόστενο" ε; Sorry αλλά είχα πολύ καιρό να ασχοληθώ με οθόνες. Την προηγούμενη την είχα 6-7 χρόνια σχεδόν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...