Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

loipon twra diabaza kai ta prohgoymena post sxetika me thn fvthnoteita kai otan thn xamhlonw eksafanizetai px sto 0 den fenaita katholoy. sto 50 emafanizetai enas oxi toso mayro oso sthn ypolhph othoni. to problhma einai oti eimai symh kai den mporw na dw mia allh gia na sygkrinw

Δημοσ.

tin pira kai ego simera..vgazontas tis ekso apo to kouti me en8ousiase i metaliki vasi kai i poiotita kataskeueis alla san proti eikona tin vlepo poli fotini..mallon 8elei na asxoli8eis gia an tin setareis..den exo perasei colour profiles kai drivers.

i erotisi mou einai..i siskeuasia den 8a eprepe na exei dvi-d kalodio?8imame kati konverotres apo rgb se dvi..na ipo8eso oti auto den einai to idio me ena amiges dvi kalodio e.

Δημοσ.

nai hn exw se dvi alla kai sto vga pou thn dokimasa ekanae to idio. pantws twra pou epaiksa me thn fwteinothta prepei na sto pei kapoios gia na to diakrineis. isws na prepei na blepeis kai apo allh gwnia ws pros to ypsos. se mia eizo poy eixa elegai oti to mati prepei na einai se eytheia me to panw plaisio

pantws estw kai ayto pou lew to parathrw kai se mia asus 17ara. den to blepei kaneis allos?

Δημοσ.

To refresh rate to exete 75 h 60HZ? Paizei telika rolo to refresh rate se TFT o8ones?

Poia i diafora tis apo tin 190P6?

Me endiaferei kyrios gia tainies k gaming. Pio poly gia DvD tainies 8a elega. Ti 8eoreite kali lysi gi ayti tin xrisi i 8a eprepe na pao se kapoia alli? Opoios exei kapoia ypopsin tou as to anaferei.

thnx :)

Δημοσ.

Παιδιά, καλορίζικη η οθόνη για όλους μας. Έχω 2 ερωτήσεις:

α) το lightframe λέει ότι μπορείς να ορίσεις ότι για παράδειγμα όταν ανοιγεις word, το παράθυρο του word αυτόματα θα μπαίνει σε mode "text", σε ένα πρόγραμμα φωτογραφίας θα μπαίνει αυτόματα στο mode "picture" κτλ.

Εννοείται ότι η υπόλοιπη οθόνη δεν θα αλλαζει mode παρα μόνο το συγκεκριμένο παράθυρο. Και λεει ότι έχει 29 μνήμες για 29 προγράμματα.

Πώς λοιπόν μπορώ να αποθηκεύσω ένα συγκεκριμένο mode σε συγκεκριμένο πρόγραμμα; Το έχει κάνει κανένας;

β) Επίσης πώς μπορώ να ορίσω το game mode αφού δεν μπορώ να ελέγξω το lightframe μέσω του προγράμματος; Με άλλα λόγια, το κοθμπί αφής έχει μόνο 3 modes στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται το game mode. Άρα ο άλλος τρόπος για να το επιλέξω είναι μόνο μέσω του προγράμματος. Όταν όμως το παιχνίδι έχει ήδη ξεκινήσει το πρόγραμμα για το lightframe δεν μπορεί να λειτουργήσει ή δεν ξέρω πως να το κάνω.

Δημοσ.

Μόλις σήμερα παρέλαβα την συγκεκριμένη οθόνη και ενώ σε όλα τα άλλα είναι εντάξει, έχω παρατηρήσει ότι σε τελείως μαυρό φόντο, σχεδόν η μισή οθόνη από κάτω ψιλοπρασινίζει!

Να υποθέσω ότι δεν είναι φυσιολογικό αυτό; Και για του λόγου το αληθές, παραθέτω και μια φωτογραφία που τράβηξα να μου πείτε τη γνώμη σας!

Οι ρυθμίσεις που έχω είναι:

1280x1024@60Hz

Φωτεινότητα 50

Αντίθεση 50

Να σημειώσω ότι στη φωτογραφία βγαίνει λίγο πιο έντονο από όταν το παρατηρώ με το μάτι!

post-36110-129062930718_thumb.jpg

Δημοσ.
emena den mou kanei kati tetoio pantws kai gia na pw thn alhtheia den to exw dei pote de kaamia allh othonh. exeis tpt magnitiko konta?

Το σκέφτικα και εγώ αυτό και έκλεισα ηχεία και UPS αλλά δεν έκανε καμία διαφορά! Αν δεν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος αυτό λογικά σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ε;

Δημοσ.

αυτο συμβαίνει ΌΠΟΥ και αν ειναι η οθόνη?δοκίμασες να την βάλεις καπου αλλού? πχ κρεβάτι, στην εικονα φαινεται σαν ηλ/μαγνητικό πεδίο.

Μήπως απο κατω απο το γραφείο ακριβώς εχεις το κουτι του pc? γιατι παιζει να επηρεάζει το τροφοδοτικο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...