Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μάγκες την πήρα σήμερα. Όλα καλά! Κανένα dead pixel.

Να ρωτήσω κάτι...

Πως θα επιλέξω το game mode οταν παίζω ένα παιχνίδι;

Δημοσ.

Την πήρα από τα public στο Cosmos Θεσσαλονίκης. Υπάρχει άλλη μία. Επίσης σε 2 βδομάδες θα την έχει και το zeroone.

Ας απαντήσει κάποιος που την έχει στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Όταν μπήκα στο μαγαζί, είδα από μακρυά τις οθόνες. Χωρις να ξέρω ποια είναι το μάτι μου έπεσε πάνω της και πάνω σε μία ακριβή LG, λόγω εικόνας.

Όσο για την εγκύηση 3 χρόνων, ισχύει και ο διευθυντής του καταστήματος είπε ότι αν έχω πρόβλημα έστω και με ένα pixel, την πάω πίσω και μου δίνουν αυτοί μία νέα.

Δημοσ.

na anafero oti piga simera sto multirama skeftomenos na tin paro. i timi einai pazarepsimi kai afou eipa "take me to your leader" o ipeu8inos tou magaziou simfonise na tin afisei sta 359 euro idia timi me to eshop afou prota mou ta masise peri timon katalogou ktlp

Δημοσ.

Την απόκτησα και εγώ από τα multirama.

Αφού έπαιξα και με τις ρυθμίσεις της οθόνης (διότι στην αρχή μου φάνηκε πολύ φωτεινή - έτσουξαν τα μάτια μου!!!!) την έφερα στα ίσια της.Προς το παρόν δεν διαφέρει (χρωματικά) από την παλιά crt (sony trinitron 19') που αντικατέστησε (μόνο στον χώρο που έπιανε η παλια :)).

Πολύ καλή για τα λεφτά της.

Στο farcry που έβαλα να δω δεν είδα κάτι ενοχλητικό με το ghosting, το μαύρο της είναι πολύ καλό για tft και επίσης σε dvd πάει μια χαρά!

Recomended!

Δημοσ.

Αγόρασα και εγώ χτές την οθόνη από τα Multirama στη Στουρνάρη και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Τα χρώματα της είναι πάρα πολύ καλά και το Lightframe κάνει θαύματα. Στα παιχνίδια πραγματικά δίνει τον καλύτερο ευατό της, το WoW ποτέ δεν έδειχνε καλύτερο :D

Δημοσ.

kalhspera paidia. molis thn parelaba kai egw. exei proseksei kapoios an exetai sthn panw pleyra otan to fonto einai mayro oti exei mia asprila? dhladh arketa poio fwteinh apo to ypoloipo mayro? einai normal?

se photo kai video exei poly pixel kai oi pfoto den einai kathares to exetai proseksei?

se ti anaalysh thn exete?

thanks

Δημοσ.

loipon thn exw me dvi sta 1280*1024 sta 75hrz se ati 9600. den blepw kamia dia fora oute kai otan allazw ta hrz oyte me analogikh syndesh oute me reset? den milaw gia entonh fwteinoteita apla einai emfanhs sto mayto fonto? to blepei kai kapoios allos ayto? kai gia to pixeliasma?

Δημοσ.

paidia enow gia thn asprila poy exoyn oles h othones sthn panw pleyra. thn blepei kai kapoios allos se mayro fodo?

gia thn apeikonhsh dokimasa ta panta. sta posa hrz thn exetai?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...