Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια την πηρα και γω απο multirama εχθες (τελευταιο κομματι) :)

κανενα bad pixel, μου τη σπαει που εχει ηχεια μονο :)

πιστευω οτι ειναι μια τιμια προταση για τα λεφτα της

παντως εχει καλυτερο μαυρο σε σχεση με την lg1980

την εχω με DVI στο PC

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paidia gia na doulepsei me dvi prepei na kanw tipota idiaitero?? sundesa to kalwdio dvi pou pira, to alazw apo to menu to analog sto digital kai mou leei selected input not availiable.. ti kanw?

Δημοσ.

Ήταν ανοικτό το PC όταν άλλαξες καλώδιο? Αν ναι, δοκίμασε να το κάνεις restart, ώστε η vga να καταλάβει πως συνέδεσες την οθόνη στο dvi και να στείλει εκεί την εικόνα...

Δημοσ.

Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει την εν λόγω οθόνη...

Τι ρυθμίσεις έχει π.χ για μεταβολή ύψους, δεξιά-αριστερά, να αλλάξεις την κλίση που έχει καθώς την βλέπεις κλπ;;; Υπάρχει κάποιος σοβαρός περιορισμός η είναι ο.κ;

Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις έχει π.χ για μεταβολή ύψους, δεξιά-αριστερά, να αλλάξεις την κλίση που έχει καθώς την βλέπεις κλπ;;; Υπάρχει κάποιος σοβαρός περιορισμός η είναι ο.κ;

Δημοσ.
Ήταν ανοικτό το PC όταν άλλαξες καλώδιο? Αν ναι, δοκίμασε να το κάνεις restart, ώστε η vga να καταλάβει πως συνέδεσες την οθόνη στο dvi και να στείλει εκεί την εικόνα...

Ναι μια χαρα τελικα επαιξε!

thanx!

Δημοσ.

Ναι μια χαρα τελικα επαιξε!

thanx!

Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις έχει π.χ για μεταβολή ύψους' date=' δεξιά-αριστερά, να αλλάξεις την κλίση που έχει καθώς την βλέπεις κλπ;;; Υπάρχει κάποιος σοβαρός περιορισμός η είναι ο.κ;[/quote']

εχει πολλες ρυθμίσεις τοσο σε κουμπιά οσο και απο το software..

εχει brightness contrast, phase kai clock, horizontal vertical, ρυθμίσεις για τα χρώματα, προεπιλογες και αλλα πολλά

Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις έχει π.χ για μεταβολή ύψους' date=' δεξιά-αριστερά, να αλλάξεις την κλίση που έχει καθώς την βλέπεις κλπ;;; Υπάρχει κάποιος σοβαρός περιορισμός η είναι ο.κ;[/quote']

εχει brightness contrast, phase kai clock, horizontal vertical, ρυθμίσεις για τα χρώματα, προεπιλογες και αλλα πολλά

Δημοσ.

εχει brightness contrast' date=' phase kai clock, horizontal vertical, ρυθμίσεις για τα χρώματα, προεπιλογες και αλλα πολλά[/quote']

Εκτός από αυτές τις ρυθμίσεις, θα ήθελα να μου πεις σχετικά με την εργονομία της οθόνης, δηλαδή αν μπορείς να μεταβάλεις το ύψος η την κλίση της οθόνης η είναι στατική.

Δημοσ.

Ύψος δεν μπορείς να πειράξεις, οριζόντια κλίση όμως άνετα.

Από sw ρυθμιστικά έχει αρκετά όπως έχουν πει κι άλλοι.

Να ρωτήσω με την ευκαιρία:

Έχει παρατηρήσει κανείς ένα "τσικ" το οποίο ακούγεται από την πίσω πλευρά της οθόνης, περίπου εκεί που εισέρχεται το καλώδιο του ρεύματος?

Ακούγεται σε τυχαίες φάσεις, σαν κάτι να διαστέλλεται-συστέλλεται, χωρίς καμία επίοπτωση στο τι δείχνει η οθόνη εκείνη την ώρα.

Any ideas?

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί κάποιος που την έχει να την μετρήσει σε ύψος (σύνολο, από εκεί που πατάει μέχρι εκεί που τελειώνει το πάνω πλαστικό); Γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν θα χωρέσει εδώ που θέλω να τη βάλω...

ΥΓ. Α! επίσης χρειάζομαι και το πλάτος της βάσης μόνο, όχι της οθόνης... Τη μεγάλη διάσταση της βάσης δλδ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...