Προς το περιεχόμενο

Philips 190x6fb 19'' Tft

Haros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

..τελευταία νέα , από Multirama...μαντέψτε...την φέρνουν!!!:mrgreen:

...αλλά στην σελίδα την έχουν!

"κ΄πότε υπολογίζετε με το καλό?", "α, δεν ξέρουμε...πάρτε ενα τηλεφωνάκι τέλος εβδομάδας ή την άλλη εβδομάδα..." !!!

..οεο...!!Μήπως μας δουλεύουν???

• Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To multirama leei telos mina tha tin feri...Pantos na kserete oti ta modela 190P6,190B6,190X6 exoun 0 pixel antikatastasi stis alles 19ares tis philips isxuoyn ta 5 pixels.Pantos apoti katalava den kikloforoun kai poli afta ta modela stin agora den ksero giati.Gia tin 190B6 kserete an ine kali ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια πηρε κανενας την οθονη ή μας δουλευει το multirama 2 μηνες τωρα?Ελεος πια!Την αλλη βδομαδα και την αλλη βδομαδα και την αλλη βδομαδα.....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Me megalh mou xara,anaferw oti thn sygekrimenh othonh thn efere to e-shop ksana,kai timatai sta 362 eyrw :)

Χάλασε και το e-shop...

369€ Multirama

362€ e-shop

Που είναι οι καλές παλιές τιμές;;;

Το μόνο που με χαλάει με το συγκεκριμένο μοντέλο, είναι τα ενσωματωμένα ηχεία... κατά τα άλλα, όλα μια χαρά!

Δημοσ.

Τελικά, όλες οι επιχειρήσεις σε αυτή τη χώρα λειτουργούν με την λογική της αρπαχτής... πρώτα το παίζουν καινοτόμες και φθηνές, με φοβερές υπηρεσίες και μόλις μαζέψουν τον απαιτούμενο κόσμο και φήμη που θέλουν, χτυπάνε τις τιμές πάνω!!!

Δημοσ.

το μοντελο viewsonic VA1912A WIDE ειναι καλο? (356euro)

ενδιαφερομαι αμμεσα για οθονη και ειμαι μεταξυ philips (190x6fb) & viewsonic

εχουν και τα 2 dvi, kalo contrast, 8ms

ρε παιδια ποια απο της 2 να παραγγειλω??????????

τη εγγυηση εχει η Viewsonic με badpixel?

Δημοσ.

τελικα απο οτι ειδα στο site της εταιριας τα monitor

einai CLASS NUMBER OF SUB PIXEL FAULTS II

δηλαδη απο 1-5 bad pixel.

μαλλων θα παω για philips (γαμωτο και μου αρεσε το monitor) :(

Δημοσ.

...δεν ξέρω αν θα κάτσω να προβληματιστώ για 10 ευρώ παραπάνω κ αν είναι εκμετάλλευση ή όχι... (ας φρόντιζα να την είχα αγοράσει νωρίτερα ή ας έβρισκα φθινότερο).Κ προσωπικά δεν γνωρίζω καμία εταιρεία που να μην κοιτά το συμφέρον της...

Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η χαμηλότερη τιμή σε σχέση με την εξυπηρέτηση που μου παρέχεται.Κ προσωπικά δεν ειχα ποτέ μου προβλημα στο e-shop.(μπορεί να ειμαι κ τυχερος....)

Τέσπα παιδιά,εγω την παρήγγειλα με πολυ μικρη επιβαρυνση στις δοσεις κ την παρασκευή θα πάω να την πάρω.

Ελπίζω να μην χρειαστει να μαθω τι σημαινει perfect panel ktl... :???:

Δημοσ.
Τέσπα παιδιά' date='εγω την παρήγγειλα με πολυ μικρη επιβαρυνση στις δοσεις κ την παρασκευή θα πάω να την πάρω.

Ελπίζω να μην χρειαστει να μαθω τι σημαινει perfect panel ktl... :???:[/quote']

Min anisixis file an ennoeis gia tin 190x6 ine stantar me 0 pixel eggyhsh.Epidi eixa endiaferthi kai ego paliotera pira tilefono tin philips pou stelni tis entoles gia antikatastasi kai pou exi edra kapou sto eksoteriko se ena tilefono pou arxizi nomizo me 800.Milisa me Ellina sto tilefono kai mou eipe oti ta modela 190P6,190B6,190X6 exoun 0 pixel egghysh.Otan tin paris pes mas entiposeis.

Δημοσ.

παιδια επιτελους η οθονη ηρθε στα χερια μου!! ειναι υπέροχη! ειμαι ενθουσιασμένος...

μονο να ρωτησω κατι. εβαλα κατι σε divx(BSG) να δω και ειδα ΠΟΟΟΟΛΛΛΥΥΥ τετραγωνάκι! γιατι ετσι? θέλει καμια ρυθμιση?

Δημοσ.

...επιτέλους κ γω στο club!:-D

Το δικό μου σχόλιο? Best value for money!

Θα ήθελα να παρακαλέσω τα παιδιά που είναι ήδη κάτοχοι των οθονών αν γίνεται να μας δώσουν τις ρυθμίσεις τους σαν σημείο αναφοράς για κάποιους αδαείς σαν κ μένα!Δεν μπορεί , πέντε πάνω - πέντε κάτω θα την φέρουμε στα μέτρα μας!

Για κάποιον χρόνια με 15άρα crt, η συγκεκριμένη οθόνη μοιάζει με προβολέα!:shock:

Γενικότερα όλα τα tips για καλό... ;)

α, μην ξεχάσω, η σύνδεση με dvi καλώδιο προτείνεται ή δεν θα καταλάβουμε διαφορα ?

χαιρετώ κ ευχαριστώ!

Δημοσ.

rythmiseis yparxoun polles, pera apo to koubi afhs pou exei 4-5 modes, sto programma ths philips pou yparxei sto cd pou parexei :)

ean den exeis othoni me dvi k einai 1 xara, mh pas na pareis me dvi mono k mono gia na syndeseis thn othoni :)

allh 1 rythmish gia euanagnwsto keimeno tha htan na katevaseis to "clear-type font" power toy ( psakse sto google ).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...