Προς το περιεχόμενο

MP4 Converter

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.Γνωριζετε καποιο δωρεαν προγραμμα που να μετατρεπει αρχεια mpeg,avi,wmv κλτ σε αρχεια mp4?Βασικα με ενδιαφερει γιατι εχω το ΝΟΚΙΑ Ν70 και υποστηριζει μνο αρχεια mp4.Ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπον guys βρηκα αυτο http://www.tomdownload.com/multimedia_design/video/imtoo_mpeg_encoder.htm

Το θεμα ειναι πως ναι μεν γινονται mp4, αλλα για καποιο λογο το κντ δεν τα αναπαραγει!!!Το ιδιο ειχα και με ενα αλλο προγραμμα που φτιαχνει mp4 για psp!!!Καμια ιδεα?

Δημοσ.

μήπως βαζεις μεγαλύτερη αναλυση απο αυτην που υποστηριζει το κινητό? πχ στο κ750 που εχω αν του βαλω βιντεακι πανω απο 176*144 παιζει μόνο τον ήχο

Δημοσ.

το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται κατά κορον είναι το Nero Recode.

Drag 'n' drop τα αρχεία video που θέλετε να μετατρέψετε, βάζετε profile: mobile

κάνετε και οτι άλλες ρυθμίσεις θέλετε για το video και τον ήχο, και τέλος.

Είναι πολύ απλό και έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Δημοσ.
το πρόγραμμα που χρησιμοποιείται κατά κορον είναι το Nero Recode.

Drag 'n' drop τα αρχεία video που θέλετε να μετατρέψετε' date=' βάζετε profile: mobile

κάνετε και οτι άλλες ρυθμίσεις θέλετε για το video και τον ήχο, και τέλος.

Είναι πολύ απλό και έχει τα καλύτερα αποτελέσματα.[/quote']

LOL.Εχεις απολυτο δικιο...Το ειχα μπροστα στα ματια μου το προγραμμα και ειχα ξεχασει οτι κανει μετατροπη mp4!!!To δοκιμασα ομως και οταν επιλεγω ενα αρχειο video και του κανω drag and drop, η επιλογη Νext παραμενει ανενεργη!

Δημοσ.
μήπως βαζεις μεγαλύτερη αναλυση απο αυτην που υποστηριζει το κινητό? πχ στο κ750 που εχω αν του βαλω βιντεακι πανω απο 176*144 παιζει μόνο τον ήχο

Ισως, γιατι ανοιγει τον real player και μετα μου πεταει μνμ οτι ειναι αγνωστη μορφη αρχειου!Η αναλυση ειανι η ιδια με αυτη για τα backrounds?

Δημοσ.

οχι απαραίτητα, στο 750 η ανάλυση της οθόνης ειναι 176χ220 αλλά οπως είπα παραπάνω υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο μεχρι 176χ144

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...