{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Molis to parelava apo ton theio jungona.... When life robs Colton White of all that matters, the only thing left he can trust is his GUN. From award-winning developer, Neversoft, and accomplished screenwriter, Randall Jahnson (The Mask of Zorro, The Doors), GUN follows Colton on his quest for discovery as he seeks to exact vengeful justice on those who have wronged him. GUN is a realistic epic action/adventure that lets gamers experience the brutality of the lawless West.
chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!! Άντε λίγη δράση στην αγαπημένη μου άγρια δύση. Το κακό είναι ότι ήθελα ένα καθαρό fps σαν το outlows του 1997, αλλά θα βολευτούμε και με αυτό. /me βάζει cowboyικο καπέλο απο απόκριες και χώνει blaze of glory στον media player για να φτιάξει ατμόσφαιρα .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 A kai parepi i foni tou typa tin dinei o Punisher(Thomas Jane)....a kai kati allo perimenete to update dioti polu bug re dike mou!ti ginete me ola ta new games kai einai tiga sta bugs?
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Eμένα δεν με νοιάζουν τα bugs με νοίαζει ότι ένα "ενδιάμεσο" προιόν μου το πουλάνε με τιμή "τελικού" προιόντος. Πολύ έξυπνο αυτό. Θα το κάνω και γω στην δουλειά μου. Θα μου λέει το αφεντικό κάνε το τάδε, εγώ θα κάνω το 1/2 του τάδε και φυσικά θα απαιτώ κανονικά το μισθό μου plus αυξηση και θα του λέω την υπόλοιπη εργασία θα την κάνω όταν έχω χρόνο - και εφόσον γουστάρω - και μπες να την κατεβάσεις από την προσωπική μου σελίδα .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Kala ola auta alla ta koritsia tha mas ta gnoriseis?
theoritikos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Aφηστέ τα άσχετα post και πειτε αν αξίζει το παιχνίδι! Περίμενα και εγώ κάτι ανάλογο του outlaws..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Nai re einai polu kalo leme alla to game den tha eprepe na legete gun alla bug...
Guerriero4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 kalo itan alla poli mikro. mesa se mia mera termatistike mazi me ola ta side missions. :s
panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 kalo itan alla poli mikro. mesa se mia mera termatistike mazi me ola ta side missions. :s Μιλάς σοβαρά τώρα??? Δηλαδή πόσες ώρες gameplay είναι? Μου την δίνουν στα νεύρα παιχνίδια που θέλουν περισσότερη ώρα να τα πιάσεις στα χέρια σου από το να τα τερματίσεις...
chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Σε reviews που είδα, λένε ότι το παιχνίδι είναι τεράστιο, ένα gta στην άγρια δύση.......
privateer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Moiazei me gta sthn agria dysh alla einai sxetika mikro.
chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Τώρα το είδα το παιχνιδάκι. Xmmmmmmm ενδιαφέρον αρκετά αλλά θα μπορούσε να είναι κλάσεις ανώτερο αν είχε δωθεί λίγο μεγαλύτερη προσοχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.