HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Επειδη ειμαστε πολλοι και επειδη καποιοι σαν εμενα θα εχουν κανει BETA TEST παιχνιδια ( δεν εννοω να εχουν κατεβασει την BETA ενος παιχνιδιου μεσα απο torrent ) θα ηθελα να ξερω ποιοι και ποια παιχνιδια εχουν τεσταρει. Εγω αρχισα το 98 να τεσταρω παιχνιδια και ως προσφατα ειχα 2 tests. Ποιο συγκεκριμενα τα εχω τεσταρει τα εξης : SUBMARINE TITANS VAMPIRE THE MASQUΕRADE C&C:GENERALS TRON 2.0 CHROME SOLDNER ANDROMEDA ONLINE DOOM 3 ( Last stage ) FACE OF MANKIND STALKER LEGION ARENA CITY OF VILLAINS ( European Beta ) NOBODY ???
panther_512 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 HellasVagabond, μέχρι στιγμής μου φαίνεται ότι είσαι one of a kind (ελεύθερη μετάφραση: μοναδικός στο είδος σου)!!!! Μπράβο σου όμως! Ούκ ολίγα παιχνίδια έχεις κάνει beta-testing.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μια απόρια έχω... Τι τους είπες για το VAMPIRE THE MASQUΕRADE αν εννοείς το Bloodlines. Το παιχνίδι ήταν γεμάτο bugs,το βγάλαν στην αγορά και ποτέ δεν βγάλαν κάποιο official patch.
HellasVagabond Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Beta Test δεν εγινε ποτε για το Bloodlines, εγινε για το πρωτο. Εχω κανει αρκετα beta tests. Τωρα περιμενω το download link για το Dungeons & Dragons online RPG BETA.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 toulaxiston exeis peira sta pnp (an kai oti kai na lene den nomizo na einai oute kan apo spoda toso koda oso the real thing, einai kai 3.5 panathemato ) gia to testing tou D&D?
HellasVagabond Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 pnp = dnd ??? Οχι δεν εχω πειρα αλλα εχω γενικη πειρα σε RPG παιχνιδια.
s0st0s Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 sigoura na mas peis entiposeis apto DnD an kai pistevo oti gia na to aksiologiseis sosta prepei na paikseis kai kana 2 fores kanoniko DnD gia na mporeis na krineis kai kata poso metaferetai i atmosfaira tou rpg sto paixnidi
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Em den mou les to Stalker pou to vrikes k to ekanes test?
AzmoDeus Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 το μονο που εχω κανει Beta Test ειναι το City of Villains και υποτιθεται οτι καποια στιγμη θα παρω μερος στο DnD και στο Light and Darkness, ειδωμεν
akpe Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Beta tester του MxO για 4 μήνες (γιαυτό βγήκε χάλια το παιχνίδι lol)
HellasVagabond Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μεχρι 4 μηνες πριν το stalker ηταν στην τελευταια Alpha Test ( διαρκειας κοντα 1 χρονου ) φαση του με cd που ειχε διανεμει η εταιρεια και τωρα πια τελειωσε η Beta Test φαση του με update links που αναβαθμιζαν σταδιακα το Alpha. Πως σε λεγανε στο City Of Villains ? Εγω ειχα μπει σαν ArchMagos... Εισουν μεσα οταν σκασανε μυτη οι καλοι ? Πολυυυυυυυυυυυυ Lag :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.