Προς το περιεχόμενο

Beta Testing

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη ειμαστε πολλοι και επειδη καποιοι σαν εμενα θα εχουν κανει BETA TEST παιχνιδια ( δεν εννοω να εχουν κατεβασει την BETA ενος παιχνιδιου μεσα απο torrent ) θα ηθελα να ξερω ποιοι και ποια παιχνιδια εχουν τεσταρει.

Εγω αρχισα το 98 να τεσταρω παιχνιδια και ως προσφατα ειχα 2 tests.

Ποιο συγκεκριμενα τα εχω τεσταρει τα εξης :

SUBMARINE TITANS

VAMPIRE THE MASQUΕRADE

C&C:GENERALS

TRON 2.0

CHROME

SOLDNER

ANDROMEDA ONLINE

DOOM 3 ( Last stage )

FACE OF MANKIND

STALKER

LEGION ARENA

CITY OF VILLAINS ( European Beta )

NOBODY ???

Δημοσ.

HellasVagabond, μέχρι στιγμής μου φαίνεται ότι είσαι one of a kind (ελεύθερη μετάφραση: μοναδικός στο είδος σου)!!!!

Μπράβο σου όμως! Ούκ ολίγα παιχνίδια έχεις κάνει beta-testing.

Δημοσ.

Μια απόρια έχω... Τι τους είπες για το VAMPIRE THE MASQUΕRADE αν εννοείς το Bloodlines. Το παιχνίδι ήταν γεμάτο bugs,το βγάλαν στην αγορά και ποτέ δεν βγάλαν κάποιο official patch.

Δημοσ.

toulaxiston exeis peira sta pnp (an kai oti kai na lene den nomizo na einai oute kan apo spoda toso koda oso the real thing, einai kai 3.5 panathemato :( ) gia to testing tou D&D?

Δημοσ.

sigoura na mas peis entiposeis apto DnD an kai pistevo oti gia na to aksiologiseis sosta prepei na paikseis kai kana 2 fores kanoniko DnD gia na mporeis na krineis kai kata poso metaferetai i atmosfaira tou rpg sto paixnidi

Δημοσ.

το μονο που εχω κανει Beta Test ειναι το

City of Villains

και υποτιθεται οτι καποια στιγμη θα παρω μερος στο DnD και στο Light and Darkness, ειδωμεν

Δημοσ.

Μεχρι 4 μηνες πριν το stalker ηταν στην τελευταια Alpha Test ( διαρκειας κοντα 1 χρονου ) φαση του με cd που ειχε διανεμει η εταιρεια και τωρα πια τελειωσε η Beta Test φαση του με update links που αναβαθμιζαν σταδιακα το Alpha.

Πως σε λεγανε στο City Of Villains ?

Εγω ειχα μπει σαν ArchMagos...

Εισουν μεσα οταν σκασανε μυτη οι καλοι ?

Πολυυυυυυυυυυυυ Lag :razz:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...