Exiled2 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει κάνα mail που να μην χρειάζετε authentication για να μπορείς να στείλεις Mail χωρίς κωδικό?
jimmius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Katarxhn, 8eleis na einai grafiko, 'h na paizei se kapoio shell? Alh8eia, giati na to kaneis auto? "xwris" kwdiko..?
gvard Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Καλησπέρα, mail χωρίς smtp authentication χρησιμοποιείται κυρίως από spammers οπου κάνουν smtp relay. Αν υπάρχει κάτι τέτοιο να είσαι σίγουρος οτι σε μικρό χρονικό διάστημα θα γίνει blacklisted από spamcop κλπ.
Exiled2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Απλός φτιάχνω κάτι σε php αλλά δεν δουλεύει σε mails που απαιτούν authentication. Τελικά βρήκα τη λύση. Σήκωσα smtp server στον υπολογιστή μου και τώρα δουλεύει κανονικά.
gvard Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Απλός φτιάχνω κάτι σε php αλλά δεν δουλεύει σε mails που απαιτούν authentication. Τελικά βρήκα τη λύση. Σήκωσα smtp server στον υπολογιστή μου και τώρα δουλεύει κανονικά. Καλησπέρα, Πρόσεχε ομως γιατί με IP scanning που γίνεται καθημερινά αν κάποιος spammer ανακαλύψει οτι χρησιμοποιείς open relay SMTP τότε θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει προς ιδίον όφελος. Επίσης spamcop κλπ μπλοκάρουν email οπου προέρχονται από open relay SMTP servers οπότε οσοι χρησιμοποιούν rules από αυτές τις εταιρίες (FORTHnet, OTEnet και πολλοί hosting providers όπως εγώ) τότε παραλήπτες που αφορούν τα email των συγκεκριμένων εταιριών δεν θα λαμβάνουν τα email που προέρχονται από τον δικό σου open relay SMTP server.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.