Προς το περιεχόμενο

Προβληματάκια...

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κάτι προβληματα με την αναπαραγωγή μεγάλων αρχείων video. Ο ήχος πότε δεν συνχρονίζει και η εικόνα κολλάει. Το pc είναι αρκετά παλιό (600 mhz) και αυτό εμφανίζεται σε κάθε player που δοκίμασα. Ξέρετε αν υπάρχει κανένας ελαφρύς player για παλιά μηχανήματα?

Επίσης έχω μια άλλη ταινία σε xvid η οποία έχει ήχο σε ac3 με 5.1 channels και ο ήχος ακούγεται με χιονάκια. Στο pc έχω ac3 codec, μήπως χρειάζεται κάτι αντίστοιχο για τα 5.1 κανάλια?

Δημοσ.

Τα 600 Mhz ειναι υπεραρκετα για dvd,divx, xvid, και για αλλα mp4. Εδω εμενα ενας παλιος celeron 366 μερικες ταινιες σε divx 5.05 τις παιζει μια χαρα (σε καποιες αλλες κανει καμια διακοπη που και που αλλα σπανια). Ενας 600Mhz δεν ειναι απλα 600/366=1,64 φορες πιο γρηγορος απ αυτον που εχω γιατι ο 366 ειναι τεχνολογιας PII ενω ο 600 ειναι PIII. Αρα μιλαμε για τουλαχιστον τριπλασια ταχυτητα. Αρα απο επεξεργαστη δεν εχεις κανενα προβλημα. Πρεπει να το ψαξεις σε επιπεδο software. Καποιo κολλημα τρωνε τα προγραμματα που εχεις εγκαταστησει. Το καλυτερο κανε format αν γινεται και εγκατεστησε απ την αρχη αλλα μη βαλεις 15 codec για divx. Βαλε μονο ενα. Για τον ηχο το ιδιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...