Προς το περιεχόμενο

LG 17" 1730P

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

L1730B-p-pic.jpg

LG 1730P 17"

Είμαι κάτοχος της εν λόγω οθόνης από προχτές. Όλα καλά & όλα ωραία μέχρι στιγμής. Ωστώσο υπάρχει ένα πρόβλημα σχετικά με την ανάλυση.

Η προηγούμενη οθόνη ήταν μια CRT SONY 17" και την είχα σε ανάλυση 1280x1024 με κάρτα γραφικών Nvidia GeForce FX 5600 με τους τελευταίους drivers 81.85. Όταν έβαλα την LG & το cd με τους drivers και μπήκα στην επιφάνεια εργασίας, μου φάνηκαν όλα λίγο πιο μεγάλα από πριν. Μπα λέω ιδέα μου θα είναι! Υπόψιν ότι τη σύνδεσα στη DV έξοδο της κάρτας γραφικών & όχι στην analog.

Τελικά κάνοντας κλικ στην έναρξη-όλα τα προγράμματα, βλέπω ότι η κάθετη λίστα που έχουμε όλοι εκεί με τα προγράμματα που έχουμε, από 1 στήλη, είχαν γίνει 2. Τότε κατάλαβα ότι όντως μου τα δείχνει μεγαλύτερα. Κοιτάω την ανάλυση από τις ιδιότητες & τη κάρτα γραφικών και μου δείχνει 1280x1024. Αποκλείεται λέω, αφού εγώ πριν δεν έβλεπα έτσι!

Anyway, προσπάθησα τα πάντα, ότι ξέρω (αυτά τα λίγα τα βασικά) για να διορθώσω τη κατάσταση αλλά τίποτα! Το περίεργο είναι την ίδια οθόνη έχει ο φίλος μου και η ανάλυσή του είναι πραγματική 1280x1024 αλλά έχει ATi κάρτα γραφικών.

Λέτε να φταίει η κάρτα γραφικών μου ή κάτι σχετικό με την οθόνη;;;

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...