Sorath Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ένας συνάδελφος στην δουλειά, είχε ένα 200άρη Maxtor δίσκο. Αυτός ξεκίνησε να κάνει κάτι παλαβά ξαφνικά. Τον είδα εγώ, τον φόρμαρα και όλα ΟΚ. Παρόλαυτά το S.M.A.R.T ανέφερε πρόβλημα και κάθε φορά που ανοίγαμε τον Η/Υ μας έλεγε να πάρουμε back-up και να τον αντικαταστήσουμε. Το ίδιο μου έλεγε και το HD Tune. Τον πήγε το παληκάρι στο μαγαζί, τον τσεκάρανε και του είπαν οτι ήταν ΟΚ. Τον ξαναβλέπω εγώ, μια απο τα ίδια ήταν. Τυπώνω κάτι διαγνωστικά που αποδείκνυαν οτι υπήρχε πρόβλημα και του λεω να ξαναπάει και με τσαμπουκά να πάρει νέο δίσκο. Ο τύπος έκανε το κορυφαίο. Αντι να πάει αυτός, έστειλε....... τη μάνα του!!! :grin: :grin: :grin: Η οποία φυσικά δεν έχει ιδέα απο Η/Υ. Η μόνη οδηγία που της έδωσε ήταν να μην γυρίσει χωρίς νέο δίσκο. Την ίδια ημέρα που παρουσιάστηκε η μάνα στο μαγαζί, τον πήρανε τηλέφωνο και του είπανε οτι θα του στείλουν άμεσα νέο δισκο στο σπίτι του!!! ;-) Οπότε, γνωρίζετε απο δω και περα. Αν δεν βγάζετε άκρη, στείλτε την μαμά σας, την γιαγιά σας, ακόμα καλύτερα την πεθερά σας!!! Χα,χα,χα,χα...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
^ACID_BURN^ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Χα χα! Αψογος και αυτός και η μαμά! :grin:
HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δεν νομιζω πως επρεπε να στειλει την μαμα του, ισως απλα οταν πηγε δεν τους ειπε το προβλημα οπως ειχε. Ετσι τον βαλανε προσωρινα σε ενα pc , δουλεψε και του τον δωσανε πισω.
ekkli Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 αν κανανε αυτο , δεν θα φαινοτανε στο s.m.a.r.t. ότι κ στο νεο δισκο εξακολουθει να υφισταται το πρόβλημα ?
dtkos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Αθάνατη Ελληνίδα Μάνα !!!!!!! Έσκισες !!!!!!!!!!!!!!!!!! (και ο φίλος σου πολύ s.m.a.r.t.)
HellasVagabond Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δεν νομιζω πως ο τεχνικος σε ενα μαγαζι θα κατσει να δει αν το Smart εντοπιζει προβλημα σε εναν σκληρο. Θα τον βαλει , θα κανει ενα scandisk χωρις surface scan και αν δεν βρει προβλημα θα πει πως δεν εχει κατι. Αυτα με τα smart τα κανουν οι αντιπροσωπειες εφοσον εκεινες υποχρεωνονται απο την καθε εταιρεια σκληρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.