axniotis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Έχω ένα πολύ παράξενο πρόβλημα... Έχω ένα IDE Controller το οποίο δούλευε κανονικά. Όταν αποφάσησα να συνδέσω ένα dvd+rw και ενώ το αναγνωρίζει κανονικά όταν μπουτάρει (στη μαύρη οθόνη) όταν μπαίνει στα windows (XP) δεν το αναγνωρίζει και βρίσκει και ένα RAID Controller μη εγλατεστημένο (που λογικά είναι αυτό). Προσπάθησα να το εγκαταστήσω αλλά μάταια... Please help me... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Αυτο το προβλημα το εχω δει μονο σε gigabyte mobo με pentium4 πανω. Εσυ ποιο εχεις ? Θα βοηθουσε να μας πεις.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ο controller σου είναι σε PCI σωστά;Δοκίμασε να του αλλάξεις θέση. Βάλε τον σε μια άλλη PCI θύρα σε περίπτωση που είναι δίπλα σε αυτή της AGP. Είχα παλαιότερα το ίδιο πρόβλημα.
HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Επειδή μπερδεύτηκα, ο IDE controller που εχεις ειναι ενσωματωμενος στην μητρικη η ξεχωριστη καρτα ???
axniotis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Τελικά λύθηκε το πρόβλημα.... Έκανα add new hardoware από το control panel και πρόσθεσα default drivers για IDE Controller και το αναγνώρησε αμέσως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.