Προς το περιεχόμενο

NFSU Most Wanted Demo Is Out

billpeppas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα ξέρω οτι τα ντέμος δν είναι πλήρη σε αυτά που θα παρουσιαστούν κ λέω μν έχω προβλήματα.Πάντως οκ,έχω ποοολλλυ παρα πάνω απο τα μιν.

Εντάξει κ μένα μου φτάνει λίγη ζημία όπως τα μικροβαθουλώματα κ τα ψεβαψήματα!

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια μη κοιτατε τα minimum που δινουν οι εταιριες με τετοιο setup το παιχνίδι δεν παιζει...

Ενδεικτικα το δοκιμασα σε FX-55/2x6600GT/2x512 ram με full standard* details 1280x1024 το παιχνίδι ειχε 25Fps και δεν ηταν playable[Μεγαλη καθυστεριση στην αποκριση 1-2sec]

*Αν βαλεις τα advanced details στο max τότε η κατασταση ειναι ακομα χειροτερη...

Στο δικο μου στα 1280χ1024 Full advanced details ειχε ~30-35 fps και με μια μειωση στα shadows και σε αντανακλασεις πήγε στα 45-50

Αργοτερα θα το βαλω και σε εναν P4 2.66/512ram/5900XT και θα σας πω πως τρεχει και σε πιο "γήινα" συστηματα...

Δημοσ.

OverFlow

Junior Member

Eνα ακομα link με καλουτσικη ταχυτητα:

http://files.electronic-arts.com.au/demos/nfsmwdemo.exe====================================================================Aυτο overflow το demo που κατεβαζω ειναι για pc ή για playstation2? Eπειδή ειμαι κ λίγο άσχετος.

Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται να παιξουν το Game σε ενα μετριο συστημα εκανα μερικες δοκιμες σε μηχανημα με το εξής setup:

P4 2.66

512Mb ram

MSI 5900XT

1024x768 medium details

Minimum : 9 fps

Max : 24 fps

AVG: 14.65 fps

800x600 medium details

min :12 fps

max:34 fps

Avg:22.31 fps

800x600 low details

min:30 fps

max:67 fps

Avg:48 fps

• Moderators
Δημοσ.
Για οσους ενδιαφερονται να παιξουν το Game σε ενα μετριο συστημα εκανα μερικες δοκιμες σε μηχανημα με το εξής setup:

P4 2.66

512Mb ram

MSI 5900XT

1024x768 medium details

Minimum : 9 fps

Max : 24 fps

AVG: 14.65 fps

800x600 medium details

min :12 fps

max:34 fps

Avg:22.31 fps

800x600 low details

min:30 fps

max:67 fps

Avg:48 fps

sign10.gif

..φυγαμε για medium details και αντε κανενα μικρο extra δηλαδη!

Δημοσ.

Φίλε phovos, τα fps πώς τα έβγαλες?

Το παιχνίδι δεν φαίνεται να είναι πολύ πιό απαιτητικό από το NFSU 1.

Το δοκίμασα σε laptop me P4 3.4GHz, 1GB Ram και GeforceFX5700 128MB.

Με ανάλυση 640χ480 2ΧΑΑ και όλα στο FULL πέρα από World Detail το παιχνίδι παίζει γ@μ@τ@, με απόλυτα smooth κίνηση. Και λόγω του 2χΑΑ, το οπτικό αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο! Το σύνδεσα και με το TV-out στην τηλεόραση και ξετρελάθηκα.

Στο ίδιο σύστημα παίζει επίσης τέλεια σε 800χ600, χωρίς ΑΑ, πάλι όλα στο FULL, εκτός από World Detail.

Από το Demo, το παιχνίδι δεν φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικό. Στην τελική έκδοση δεν ξέρω...

PS: Το συμπέρασμα ότι το παιχνίδι δεν είναι πολύ πιό απαιτητικό από το NFSU1, το έβγαλα, επειδή στο ίδιο σύστημα έχω εγκατεστημένο καί αυτό το παιχνίδι, και η απόδοση σε σχέση με τις ρυθμίσεις είναι σχεδόν η ίδια.

Όμως και πάλι μιλάμε για το demo του NFSUMW....

Δημοσ.
Για PC όπως λέει στο τέλος του demo είναι για 17. Στον Παπασωτηρίου θ'αργήσει κάμποσο. Αν βέβαια βάλετε τον θείο... :-P

17 θα βγει στην Αμερική και στην Ευρώπη στις 25 Νοεμβρίου.

Δημοσ.
panther_512 χρησιμοποιησα το fraps για να κανει log τα Fps κατα τη διαρκεια μιας πιστας.

Σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω αύριο μετά τη δουλειά, να δώ πόσο καλά είναι το "καλά" που παίζει στο σύστημα που έγραψα παραπάνω. Πάντως πιστεύω ότι είναι σταθερά πάνω από 25. Να δούμε.

Για την ώρα πάμε για νάνι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...