Bigi444444 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Γενικά οι σέρβερ έχουν αποσυμφορηθεί μετά από το χθεσινό χαμό.Εγώ το συνέχισα σήμερα (γιατί χθες κατέβαζε από 0-8 ) και όλα πήγαιναν όπως θα έπρεπε για μια 384ρα σύνδεση. Γενικά μου άρεσε πολύ σαν παιχνιδι. Αν κάποιος δεν το κατέβασε και θέλει καμιά γνώμη ή δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει ας ρίξει ένα βλέφαρο παρακάτω. Μου άρεσαν: - Tα γραφικά φυσικά!Μια ταπεινή 9800pro έχω με 1gb μνήμη και έναν κτηνώδη (!) 2600xp και για να λέω την αλήθεια πίστευα σε 1024 ανάλυση μόνο low θα έτρεχε.Αλλά είναι πιο ελαφρύ τελικά απ αυτό που νόμιζα.Χωρίς antialiasing με σκιες (που κάνουν τη ζημια) στο μέτριο επίπεδο και με τα περισσότερα από τα υπόλοιπα τέρμα (δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα τι ήταν καθετί και σε τι επίπεδο, πάντως ήταν τουλάχιστον medium, χωρίς overbright όμως) έπαιζε με 35-40 καρέ.Θα μου πεις είναι καλό αυτό;Ε εγώ έπαιζα μια χαρά και έτσι και πάντως δεν περίμενα να πιάνω πάνω από 10 fps!Όσοι πάντως έχουν δυνατά συστήματα, νομίζω θα αποζημιωθούν! - Τα περιβάλλοντα.Δεν ξέρω, αλλά μου θύμισε πολύ Αυστραλία (άλλο πάλι και τούτο )!Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι η πόλη είναι πολυεπίπεδη και έχει ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό στυλ.Καλά όταν βλέπω ξύλινα σπίτια σε ανηφορικές στροφές εγώ ή μεγάλες (καφέ ειδικά!) πολυκατοικίες με πιάνει ντελίριο!Και η πόλη έχει αρκετά τέτοια!Και τα δάση όπως τα παρουσιάζει μου αρέσουν πολύ επίσης. - Ο ήχος των κινητήρων είναι πολύ καλός νομίζω και η μουσική αρκετά ταιριαστή (δε μου αρέσει τέτοια μουσική, πάντως νομίζω δένει καλά). Αυτά τα βασικά θυμήθηκα τώρα. Πάντως το παιχνίδι έχει αρκετά στοιχεία που μου τη σπάνε, αν και δεν επηρεάζουν πολύ τη γενική εικόνα.Είναι δηλαδή, κάποια από αυτά, εκείνα τα μικρά πραγματάκια που κάθε παιχνίδι που παίζουμε δε θα θέλαμε να είχε. Δε μου άρεσαν: -Το γεγονός ότι η πόλη είναι υπερλεπτομερής έχει και ένα κακό.Αν παίζεις λίγο καιρό ειδικά, χάνεις ώρες ώρες τη μπάλα.Αλλά εγώ προσωπικά, βρήκα εκνευριστικό το γεγονός ότι είναι πολλά τα σημεία που το αυτοκίνητό σου κολλάει.Επίσης σχετικά με τα κολλήματα, μου την έσπαγε που δεν ξεκόλλαγες με τίποτα από άλλα αυτοκίνητα που έπεφτες πάνω και φυσικά και απ τους μπάτσους (όταν ειδικά έκαναν τις αντίθετες κινήσεις από σένα). -Το γεγονός ότι όσα αμάξια δοκίμασα αρνούνταν πεισματικά να ξεκινήσουν ανθρώπινα (εκτός από την εκκίνηση κάθε αγώνα) και το τράβηγμά τους σε χαμηλές στροφές ήταν ανεπαρκές. -Το γεγονός ότι ο ήχος του κινητήρα χαμηλώνει όταν μιλάνε οι γιδόμπατσοι (που δεν το ράβουν και καθόλου δηλαδή... όλο μπαμπαλίζουν! ) -Που δεν έχει χειρόφρενο (edit: εντάξει το παρεξήγησα!Έχει χειρόφρενο!) -Που έχει μόνο μίλια.Τόσο δύσκολο ήτανε να βάλουν και χιλιόμετρα;Αν βγει ευρωπαϊκή έκδοση με μίλια μόνο, εγώ του λέω άντε γεια μόνο γι' αυτό πάντως) -Οι επιδόσεις των αυτοκινήτων.Δεν ξέρω αν κάνω λάθος γιατί με δυσκολεύουν τα μίλια λιγάκι, αλλά 160 μέσα σε 20 δεύτερα σε πόλη με mustang gt, ε είναι λιγάκι τραβηγμένο νομίζω. -Το χοροπήδημα των αυτοκινήτων όταν περνάς από πεζοδρόμια και τέτοια συναφή.Πολύ ρομποτίστικο και απότομο το βρήκα.Στα underground νομίζω ήταν πολύ πιο ομαλό. -Οι μπάτσοι.Γενικά δεν τρελαίνομαι όπου μπαίνουν οι γιδόμπατσοι μέσα, αλλά αν είναι σε σωστό βαθμό δεν έχω πρόβλημα.Εδώ μου την έσπασε που κάθε δυο δευτερόλεπτα έβλεπες και έναν γιδόμπατσο και τέλοσπάντων είναι σε τεράστιους αριθμούς.Δηλαδή δεν ήταν λίγες οι φορές που με κινήγαγαν πάνω από 6-7 από δαύτους.Το παρατραβήξανε νομίζω λίγο.Δεν τολμάς να κινηθείς καθόλου ελεύθερα.Ναι το παιχνίδι δεν είναι κάτι σαν το flight simulator με αμάξια στην εξοχή, αλλά να μπορώ να πατηθώ και λιγάκι μόνος μου ε; -Πάλι σχετικά με τους μπάτσους.Με τρέλανε το γεγονός ότι όταν έτρεχα και έμπαινα σε countdown mode, (αν θυμάμαι καλά έτσι λεγόταν) δε μου έδειχνε τους μπάτσους που υπήρχναν μπροστά μου, αλλά μόνο αυτούς που με κυνηγούσαν.Είναι δυνατόν;Θα μυρίσω τα βρωμόνυχά μου εγώ τι θα βρω μπροστά μου;Να πολεμάω τόση ώρα για να κάνω ένα evade της προκοπής και όταν ο χρόνος είναι σχεδόν έτοιμος να λήξει, να βγαίνει γιδόμπατσος που δε φαίνεται στο ραντάρ;Ρε ουσττττττ!Πάει πολύ μακριά απο θέμα χρόνου η βαλίτσα έτσι. -Καλά είναι δυνατόν κάθε φορά που μπαίνω στο παιχνίδι, να φτιάχνω τα video options;Δεν ξέρω, αλλά εμένα δεν τα κρατάει.Εσάς το κάνει αυτό;Αδιανόητο... -Που δε μπορώ να βγάλω το motion blur.Δεν ξέρω αν το θεωρούν τόσο αλληλένδετα δεμένο με το στυλ του παιχνιδιού, εγώ θα το προτιμούσα χωρίς θολούρα πάντως.Εκτός πια και αν βγαίνει, αλλά δεν το είδα! -Που πετσοκόβεις τα δέντρα και τις κολώνες σα μαρούλια!Καλά δε ζήτησα και πολλά πράγματα από ρεαλισμό στο θέμα αυτό, αλλά δεν έχεις caterpilar...ψυχραιμία! - Η φωνή του τύπου στο βίντεο της μαύρης λίστας.Αν υποθέσουμε ότι είναι πραγματική, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι: καλά αυτή είναι η καλύτερη που βρήκε ολάκερη ea; :-? Αυτά γενικά!Δε μπορώ να πω πάντως ότι ενθουσιάστηκα με τα νέα modes παιχνιδιού.Θα προτιμούσα τα παλιά.Δηλαδή νομίζω ότι πιο πολύ κόβεις βόλτες λιώνοντας το αμάξι άσκοπα και καθαρίζοντας την πόλη από ό,τι σαβούρα βρεις στο δρόμο σου, παρά τρέχεις πραγματικά! Παρόλ' αυτά το αξιολόγησα θετικά σαν παιχνίδι!Δεν περίμενα κάτι καλύτερο για να λέω την αλήθεια γιατί είναι αρκετά μπατσικοκεντρικοποιημένο. :grin: Y.Γ να τι γίνεται αν μένεις μέσα Σαββατόβραδο :neutral:
deathlok Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 για οποιον θελει ενα γρηγορο link h**p://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz2/content/p/2/411714/nfsmwdemo.exe εγω επιασα 40 αρες με την 384 που εχω. epitelous ena kalo link thx!
msnhulk Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 bigi44444 Demo ine akoma ,katse na doume to gnisio kai blepoume
andreaslfc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 ... -Που έχει μόνο μίλια.Τόσο δύσκολο ήτανε να βάλουν και χιλιόμετρα;Αν βγει ευρωπαϊκή έκδοση με μίλια μόνο' date=' εγώ του λέω άντε γεια μόνο γι' αυτό πάντως) ... -Πάλι σχετικά με τους μπάτσους.Με τρέλανε το γεγονός ότι όταν έτρεχα και έμπαινα σε countdown mode, (αν θυμάμαι καλά έτσι λεγόταν) δε μου έδειχνε τους μπάτσους που υπήρχναν μπροστά μου, αλλά μόνο αυτούς που με κυνηγούσαν.Είναι δυνατόν;Θα μυρίσω τα βρωμόνυχά μου εγώ τι θα βρω μπροστά μου;Να πολεμάω τόση ώρα για να κάνω ένα evade της προκοπής και όταν ο χρόνος είναι σχεδόν έτοιμος να λήξει, να βγαίνει γιδόμπατσος που δε φαίνεται στο ραντάρ;Ρε ουσττττττ!Πάει πολύ μακριά απο θέμα χρόνου η βαλίτσα έτσι. -Καλά είναι δυνατόν κάθε φορά που μπαίνω στο παιχνίδι, να φτιάχνω τα video options;Δεν ξέρω, αλλά εμένα δεν τα κρατάει.Εσάς το κάνει αυτό;Αδιανόητο... ....[/quote'] -Για να βάλεις χιλιόμετρα πήγαινε στα Options->Gameplay->Units: Metric -Σε μένα το ραντάρ, στο επάνω μέρος της οθόνης, με ειδοποιούσε όταν μπροστά υπήρχε μπάτσος σε cooldown mode. -Σε μένα τα options μένουν όπως τα είχα βάλει στην αρχή. Ανδρέας.
Bigi444444 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Aνδρέα ευχαριστώ για την υπόδειξη για τα χιλιόμετρα.Ανακουφίστηκα τώρα! Δυστυχώς όμως τους μπάτσους δε μου τους δείχνει ούτε λέει να κρατήσει τα video options. msnhulk, ναι demo είναι αλλά επειδή κυκλοφορεί σχεδόν ταυτόχρονα με την ολοκληρωμένη έκδοση φοβάμαι πως θα είναι ακριβώς το ίδιο.Μακάρι να έχουν κάνει μικροαλλαγές βέβαια. Γενικά πάντως, μετά που έκατσα να το ξαναπαίξω, με τράβηξε πιο πολύ σαν παιχνίδι.Λίγες φορές το χω πάθει αυτό με demo. Επίσης τα γραφικά με ψάρωσαν.Έκανα διάφορα πειράματα και τελικά κατάφερα να δω εκπληκτικά γραφικά με μια χαρά απόδοση.Έβγαλα εντελώς τις σκιές που έκοβαν πολύ και η κάρτα μου τις έβγαζε και πολύ κουτσουρεμένες, ανέβασα όλα τα υπόλοιπα φουλ και έβαλα και ένα σκαλί aa.Και όλα μια χαρά!30-40 fps, ούτε που θα το φανταζόμουν με τέτοια γραφικά.
andreaslfc Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 ...Δυστυχώς όμως τους μπάτσους δε μου τους δείχνει ούτε λέει να κρατήσει τα video options. ... Γενικά πάντως' date=' μετά που έκατσα να το ξαναπαίξω, με τράβηξε πιο πολύ σαν παιχνίδι.Λίγες φορές το χω πάθει αυτό με demo. Επίσης τα γραφικά με ψάρωσαν.Έκανα διάφορα πειράματα και τελικά κατάφερα να δω εκπληκτικά γραφικά με μια χαρά απόδοση.Έβγαλα εντελώς τις σκιές που έκοβαν πολύ και η κάρτα μου τις έβγαζε και πολύ κουτσουρεμένες, ανέβασα όλα τα υπόλοιπα φουλ και έβαλα και ένα σκαλί aa.Και όλα μια χαρά!30-40 fps, ούτε που θα το φανταζόμουν με τέτοια γραφικά.[/quote'] -Υπόψιν δεν στο δείχνει στον χάρτη άλλα σε ειδοποιεί ότι κάπου κοντά υπάρχει μπάτσος. -Εχω αρκετά καλή κάρτα (X800XT) και τα έχω βάλει όλα στο φουλ, και έχω φτάσει στο σημείο, από τα πολύ καλά γραφικά, να έχω διακόψει το Football Manager και να ασχολούμε με αυτό το demo. Ανδρέας. Edit: Υ.Γ. Εχεις δημιουργήσει Alias Manager (σαν username) αν όχι κάντο, γιατί μάλλον μ'αυτόν τον τρόπο κρατάει τα options (δηλ. όταν ξεκινήσεις το παιχνίδι φορτώνει τον Alias Manager που εκεί θα κρατάει τα options που έχεις βάλει).
Bigi444444 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Ναι φυσικά έχω profile, που το βλέπω και στα έγγραφά μου, αλλά εκεί αυτό! Edit: ελπίζω να υπάρχει free ride δυνατότητα στην τελική έκδοση γιατί έχω φάει σκάλωμα με την πόλη!
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Με τιμονιέρα που έχω έχει άλλη χάρη. Να ρωτίσω κάτι,τις απαιτίσεις του τις ξέρουμε; Δυστιχώς δν υπάρχει χώρος στον σκληρό για τπτ.(ένα νέος σκληρός επιγόντως). Το περιμένω πώς κ πώς το παιχνίδι αυτό!
phovos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Χε χε κατεβηκε σημερα και το επαιξα κανενα μισαωρο στο pc του κολλητου μου... Γενικα μου αφησε καλες εντυπωσεις και περιμενω να βγει το παιχνίδι για να το απολαυσω!!! Το μονο πραγμα που με χαλασε ειναι ότι τα αμαξια δεν εχουν damage[Αν και το περιμενα ότι δεν θα ειχε] και ότι ειναι σα να κυκλοφορεις με τανκς μεσα στη πολη... Επίσης ότι η συμπεριφορα των αυτοκινήτων στο δρόμο δεν ειναι ανταξια της υπποδύναμης τους...Απλα ειναι υπερβολικα ευκολα στο χειρισμό τους!!Ξενερωσα για αλλη μια φορα...
Bigi444444 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS (For Demo) - OS - Windows XP/2000 - Processor - Intel Pentium 4 or equivalent 1.4 GHz - Memory - 256MB RAM - Hard Drive - 1.0 GB - CD Drive - 8 SPEED (Demo Disc only) - Video Card - 32MB* - Sound Card - DirectX 9.0c compatible - DirectX - Version 9.0 c - Online - Broadband; 2-4 Players - Input - Keyboard, mouse or USB Steering Wheel/Gamepad - DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. * Supported video cards: NVIDIA GeForce 2 MX/GTS or greater, ATI Radeon 7500 or greater; Intel 950/i915g; S3 GammaChrome S18 Pro. Laptop models of these chipsets are not supported. Πάντως μου κινεί την περιέργεια που θες να μάθεις απαιτήσεις αφότου το δοκίμασες! Phovos, οι εταιρείες δε δίνουν άδεια στους κατασκευαστές να εμφανίζονται ζημιές στα μοντέλα τους για να μη δημιουργείται αρνητική εικόνα γι' αυτά, να μην επηρεάζεται ο καταναλωτής κτλ κτλ!Ναι είναι κουλό, αλλά έτσι την έχουν δει.Γι' αυτό ζημιές της προκοπής βλέπεις μόνο σε παιχνίδια με ανεπίσημα οχήματα.Εμένα δε με ενοχλεί καθόλου πάντως αυτό.Αν το ψειρίζουμε τόσο νομίζω θα χάσουμε τη μπάλα.Δεν μπορείς με τίποτα να κάνεις ένα παιχνίδι σαν την πραγματικότητα.Εντάξει, για μένα που ξεβάφει λιγάκι και στραπατσάρονται τα τζάμια αρκεί. Επίσης, γιατί δε σου άρεσε ο τρόπος που στρίβουν τα αυτοκίνητα;Τα σημερινά υπεραυτοκίνητα είναι πολύ πιο εύκολα στην οδήγηση απ' ότι ο περισσότερος κόσμος νομίζει και απ' ότι στο παρελθόν.Ας είναι καλά τα ηλεκτρονικά.Δεν είναι ανάγκη να είσαι χεράς για να κινηθείς γρήγορα.Άσε που δεν πουλιέται για εξομοιωτής το παιχνίδι.Αν πάντως ήταν πολύ ρεαλιστικό, θα ξεχνούσαμε απλά το πληκτολόγιο, μόνο τιμονάκι...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Έχει ψιλοζημιά στο αυτοκίνητο που ελέγχεις, σπασμένα τζάμια και λίγο στραπατσάρισμα, τα μπατσικά πάντως είναι η χαρα του demolition derby.
billpeppas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Έχει ψιλοζημιά στο αυτοκίνητο που ελέγχεις, σπασμένα τζάμια και λίγο στραπατσάρισμα, τα μπατσικά πάντως είναι η χαρα του demolition derby. Destruction Derby εννοούσες Ένα από τα αγαπημένα μου...καταστροφικά games της παλιάς καλής εποχής...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Βασικά το sport λέγεται και demolition derby. Δεν εννοούσα το game του PS1.
Bigi444444 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Η μπορεί και demolition racer! :grin: Καλά dderby δεν είναι με τίποτα όμως!
dr_psiloulis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 To aftokinito otan trakaras kapou patheni tipota h einai san ta proigoumena mpap mpoup kai to toutou einai olokenourgiokai athikto?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.