Προς το περιεχόμενο

Japan Language

NeCrOmAnCeR19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

se ena mhxanaki me win xp pro sp2 enw exw kanei kanonika install thn japan glwssa opws kai to keyboard den mporw na grapsw tous xarakthres ths iapwnikhs glwssas (ta legomena sxediakia:P i ideogramata) ... exei kati rithmiseis afto opws proseksa... alla den tis gnwrizw ... ean kapios gnwrizei kati plz as to pei :)

thanks !!!

Δημοσ.

είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τι έκανα.... τώρα έχω σε ένα pc ιαπωνικά windows και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα, με τη μία hiragana και katakana/kanji mode

Δημοσ.

:S:S:S:S:S:S na fantastw pos pate stin ksini iaponezika??? exw kati filoys ekei!!! kali fasi pantos!!!!! alla 3 diaforetika "sistimata" na to pw kai esti? pola einai gia emena!:D

Δημοσ.

Kανονικά, αφού επιλέξεις ιαπωνικά από το taskbar, θα πρέπει να σου εμφανιζονται 4 εικονίδια ακριβώς δίπλα στην ένδειξη της γλώσσας. Στο 3ο (input mode) αλλάζεις την επιλογή από direct mode σε hiragana ή katakana. Μήπως παραλείπεις αυτό το βήμα? Aν δεν κάνεις την αλλαγή αυτή, οι χαρακτήρες παραμένουν λατινικοί. Σε xp home sp2 πάντως γράφω μια χαρά. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο και το ότι έχω εγκαταστήσει ιαπωνικά και από τα proofing tools του office.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...