atsou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Αν καποιος εχει εμπειρια και απο τα 2 προγραμματα, ποιο προγραμμα πιστευει πως ειναι καλυτερο για συμπιεση DVD? Με ενδιαφερει κυριως η ποιοτητα και οχι ο χρονος. Ξερετε καποιο καλυτερο προγραμμα?
yannis8 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 file mou ehw k ta dyo to dvdshrink pleon meta to backup sto skliro sou dinei tin epilogi na grapsei to dvd to idio hwris na hreiastei na hrisimopoiisies kapoio allo, to clonedvd kanei ta idia den ehw paratirisei diafores stin poiotita tou dvd to idid mou fenetai k me ta dyo
elamnte Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Re file egw xrisimoiw kai ta 2 to kathe ena exei ta dika toy syn kai plin. ta syn toy clonedvd einai oti : einai poio grigoro apo to dvdsrhink(milaw panta an kaneis tainies me deep analysis), oti enan ixo poy exeis aferesi apo tin tainia otan ton dialexeis sto menu tha ton paei ston ixo poy yparxei stin tainia kai as min einai aftos poy exeis dialexei(afto den to exei to dvdshrink). ta syn toy dvdshrink einai oti : mporeis na simpiezeis se xexwristo pososto ta menu kai tin tainia. diladi na simpiezeis poli perissotero ta menu kai ligotero tin tainia(ayto to clonedvd den to exei. ta simpiezei ola to idio), an den dialexeis deep analysis(poy stin oysia analiei tin tainia poli vathitera prin ti simpiesi) tote kanei ton idio xrono me to clonedvd. to dvdshrink ena mion toy einai oti exoyn na vgaloyn nea ekdosi edw kai poli kairi konta sto 6mino mporei kai parapanw enw sto clonedvd i teleytaia ekdosi toy einai 12-7-2005. epeisis to clonedvd xreiazetai aparaitita to anydvd(apo tin idia etairia programma gia na xekleidwnei tis tainies kai oxi mono) gia na mporesei na simpiesei mia tainia enw to dvdshrink den xreiazetai(toylaxiston gia tainia poy exoyn palia kleidwmata giati sta kainoyrgia ta vriskei skoyra). meta ap' ola ayta pistevw na se voithisa arketa. egw ayto poy kanw einai na katevasw kathe mina ti nea ekdosi toy anydvd(xekleidwnei tainies dvd kai cd ixoy) wste na ypostirizei kai ta poio nea kleidwmata typou sony arcoss kai meta simpiezw tis tainies eite me to dvdshrink eite me to clonedvd. alla kane kai kapoies dokimes. diladi dokimase na simpieseis mia tainia kai me to ena kai me to allo kai des mono soy poio s' aresei kalitera. ayta. otidipote aporia exeis mporeis na moy stileis email.
kleidokratwr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Για την ώρα χρησιμοποιώ shrink. Αλλά ένα μεγάλο αρνητικό του shrink είναι οτι αν θέλεις να αφαιρέσεις κάποια κομμάτια απο τα έξτρα δεν μπορείς να τα αφαιρέσεις εντελώς, αλλα πρέπει να τα βάλεις να αντικατασταθούν απο μια εικόνα σταθερή. Απλά σε αυτή την περίπτωση πάλι πιάνει χώρο διότι δείχνει την εικόνα αυτή για κάνα 2 λεπτο. Υπάρχει τρόπος να το αφαιρείς εντελώς το κομμάτι αυτό ή έστω να αντικατασταθεί απο την εικόνα, αλλα να την δείχνει για λιγότερο διάστημα; [πχ 3δευτερόλεπτα.] Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο clone dvd 2; @elamnte: Η εξέλιξη του DVD Shrink έχει σταματήσει μόνιμα, διότι ο author του πήγε στην ahead νομίζω.
zavlakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 To VobBlanker μπορει να αφαιρεσει τελειως οποιοδηποτε κομματι μεσα στο DVD...
blackwar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Υπάρχει τρόπος να το αφαιρείς εντελώς το κομμάτι αυτό ή έστω να αντικατασταθεί απο την εικόνα, αλλα να την δείχνει για λιγότερο διάστημα; [πχ 3δευτερόλεπτα.'] Υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο clone dvd 2; Φυσικά και υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο cloneDVD2 άπλα ξετικαρεις ότι δεν θες να κρατήσεις και το πρόγραμμα στο αφαιρεί εντελώς, χωρις να το αντικαταστησεις με εικόνα όπως κανει το DVD Shrink! Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει και τα δυο, αλλά το τελευταίο εξαμηνο είμαι σταθερά κολλημένος στον κλώνο….
atsou Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 και εγω προς το clonedvd2 καταληγω, αν και τα εχω λιγο καιρο δεν μπορω να βρω καποια πολυ σημαντικη διαφορα στην ποιοτητα, θα συνεχισω για λιγο καιρο να κανω δοκιμες και με τα 2
giorgos th. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 ego pali to shrink douleuo..mou xei katsei olo auton ton kairo pio kalo.
kleidokratwr Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Φυσικά και υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο cloneDVD2 άπλα ξετικαρεις ότι δεν θες να κρατήσεις και το πρόγραμμα στο αφαιρεί εντελώς' date=' χωρις να το αντικαταστησεις με εικόνα όπως κανει το DVD Shrink! Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει και τα δυο, αλλά το τελευταίο εξαμηνο είμαι σταθερά κολλημένος στον κλώνο….[/quote'] Αυτό θα με βόλευε πολύ να το πετάει εντελώς. Νομίζω οτι θα το δοκιμάσω. [είχα μείνει στα παλία clone αυτά που απλά έκαναν copy. Μάλλον έμεινα πολύ πίσω]
Tetix Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Kαι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, το οποίο δεν προσφέρει και κανένα πρόγραμμα εγγραφής ταινιών: Το CloneDVD 1 και 2 σου δίνει τη δυνατότητα να γράψεις περισσότερα γράμματα (από 16 νομίζω;; στον τίτλο του DVD!!!
zavlakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Aυτο δεν ειναι απαραιτητα καλο... Μερικα DVD players δεν θα αναγνωριζουν αυτα τα δισκακια... Υπαρχει λογος που τα προγραμματα εγγραφης δεν το υποστηριζουν...
kobi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Egw apo oti exw diabasei se ksena sites k forums to shrink exei kalyteri eikona apo to CloneDVD. To eixa diapistwsei k egw paliotera. An stamatise h ekseliksi tou Shrink einai poly krima. Giati to pio simantiko apo ola einai oti einai free k poli kalo!!!
HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 DVDFAB platinum ( Rip και Συμπιεση αυτοματη ) DVD2ONE v2 ( Συμπιεση ) Δειτε τα και τα λεμε
zavlakas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 H εξελιξη του DVD Shrink, συνεχιζεται στο Nero Recode...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.