tempo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 καλησπέρα, θέλω να αγοράσω 2 προϊόντας (2 καρτούλες δικτύου - η μία PCMCIA wireless για τον φορητό και η άλλη μια εντελώς απλή PCI Ethernet card για τον γορίλα-σταθερό). Σε αρκετά on-line μαγαζιά που έψαξα βρήκα και τα 2 μαζί στην τιμή των 30-35 ευρω. Το θέμα μου είναι ότι όλοι χρεώνουν μεταφορικά (είτε με αντικαταβολή είτε όχι) κάτι μάλλον υπερβολικά ποσά πχ 10 ευρώ. Είναι δυνατόν να κάνω αγορά 30 ευρώ και να δίνω άλλα 10 μεταφορικά?? Δηλ. 33% παραπάνω στην τιμή. Ξέρετε κάποιο on-line κατάστημα που να μην χρεώνει μεταφορικά ή να χρεώνει πολύ λίγα? και μην μου πείτε τότε τι θα κερδίσει το κατάστημα γιατί τα καταστήματα που ακολουθούν μια φιλική προς τους πελάτες πολιτική σε τέτοια θέματα κερδίζουν ..... τουλάχιστον πελάτες.
zaxoys Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Γνωρίζω το http://www.play247.gr/ αλλά δεν έχει την ποικιλία που συναντάς σε άλλα μαγαζιά ακόμη...
kostelo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 το e-shop.gr δε χρεωνει μου φαινεται μεταφορικα αν εχει υπποκαταστημα στην πολη σου.εννοειται οτι θα τα παρεις μονο σου απ το υποκαταστημα ομως οταν στα φερουν. τσεκαρε το πρωτα ομως. εχω παραγγειλει κανα δυο φορες ετσι και δεν εχω πληρωσει μεταφορικα για χαλκιδα που ειμαι.
sotos65 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 To e-shop.gr απ' ότι ξέρω χρεώνει 5.5? μέχρι πακέτο 2 κιλών ή και δωρεάν αν μένεις σε πόλη που υπάρχει το λεγόμενο e-shop points (κάτι σαν υποκατάστημα) και επιλέξεις να παραλάβεις από κει το πακέτο, το ίδιο νομίζω και το plaisio, κάποια άλλα online μαγαζιά εκτός των μεταφορικών χρεώνουν και ένα επιπλέον ποσό (δεν έχουν όλα το ίδιο) αν επιλέξεις αγορά με αντικαταβολή. Το plaisio νομίζω ότι έχει δωρεάν παράδοση αν η παραγγελία είναι πάνω από 50? και το e-shop πάνω από 80 ή 90 (δεν θυμάμαι). Στα 30? δύσκολα θα βρεις δωρεάν μεταφορικά εκτός της περίπτωσης που ανάφερα με τη παραλαβή από υποκατάστημα. Ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά στις υποπεριπτώσεις που έχουν αυτά τα μαγαζιά για τις χρεώσεις για καλύτερη ενημέρωση.
tempo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 το play247 δεν έχει την ποικιλία άλλα έκανα μια έρευνα και είδα ότι δεν έχει και φθηνές λύσεις που ψάχνω εγώ. όσο για το e-shop δυστυχώς δεν έχει υποκατάστημα στην πόλη μου
nikoskon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 An h paraggelia einai katw apo 60? nomizw to e-shop xrewnei gia thn apostolh ane3arthtws an uparxei e-shop point sthn polh pou meneis. Px gia A8hna einai 3? ta metaforika. To plaisio einai dwrean gia 45+?.
stidis98 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 http://www.e-direct.gr Παραγγελια άνω των 40 ευραιων αποστέλλεται χωρις χρέωση μεταφορικων. Και είναι και ενδιαφέρον απο ποικιλία....
sotos65 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αν επιλέξεις να παραλάβεις φίλε nikoskon ο ίδιος το πακέτο από το e-shop point δεν χρεώνεσαι ανεξαρτήτως ποσού.
deathlok Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 to e-shop exei 3euro opos ipan polloi kai to infoshop exei 4,5 euro pio ftina den exo brei mexri tora.
sotos65 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Αν ήταν Αθήνα ο φίλος tempo πάντως δεν χρειαζόταν να ψάχνει τόσο πολύ για τα μεταφορικά, εκτός Αθηνών (στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει και υποκατάστημα) είναι 5.5?
mastino Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 apo ena poso kai anw de xrewnesai metaforika stin periptwsi omws pou 8a paralaveis to dema apo to grafeio tou courier kai mono.an er8ei stin porta sou to dema 8a xrew8eis ton courier
blackwar Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Αν μένεις εντός νομου Αττικής, ή Θεσσαλονίκης το http://www.infoshop.gr/ έχει δωρεάν μεταφορικά ανεξαρτήτως ποσού αγοράς. Τσέκαρε το έχει αρκετά μεγάλη ποικιλία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.