Προς το περιεχόμενο

The Movies Released !!!! Φτιαξε τις δικες σου ταινιες !

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Eχω φτιαξει 4 ταινιες και ολες βαθλολογηθηκαν με 1 αστερι...

Πως να κανω καλυτερες ταινιες;

einai poli diskolo paixnidi ,pano apo 1 asterh den mporo na pao thn tenia moy :mad:

Δημοσ.
einai poli diskolo paixnidi ,pano apo 1 asterh den mporo na pao thn tenia moy :mad:

Mαλλον δεν το ξεκινησαμε καλα.Μαλλον εβαλα λαθος ανθρωπους για director και actors...

Γι αυτο και τα bomber's studios πανε κατα διαολου... :smile:

Σκεφτομαι να ξεκινησω new game!

Δημοσ.
Είναι δυνατόν να έχεις μεγάλη ελευθερία κινήσεων για τη δημιουργία ταινίας από ένα παιχνίδι;Να ξέρουμε τι ζητάμε κιόλας ε;Δεν το παρακολούθησα καθόλου το παιχνίδι τι έχει' date=' τι δε θα έχει, δε με ενδιέφερε καθόλου σαν τίτλος.Αλλά όταν μου 'πανε ότι μ' αυτό θα γυρνάω έργα δεν περίμενα να βγάλω και τον Σπίλμπεργκ που έκρυβα μέσα μου...

Μικρά προκαθορισμένα ψηφιδωτά που συνθέτουν ένα μεγαλύτερο πίνακα θα ήταν όπως και να το έφτιαχναν.Αν θες να κάνεις ταινία, πάρε μια κάμερα και ξαμολύσου...(γνώμη μου έτσι; )[/quote']

Μερικές φορές πρέπει να ζητάμε συγνώμη, όσο σκληρό και αν είναι...

Έβγαλα πολύ βιαστικά συμπεράσματα για το παιχνίδι, αφού είχα παίξει μόλις 3 ώρες το tutorial. Η ελευθερία που τελικά σου δίνει το παιχνίδι είναι απίστευτη, πρώτη φορά βλέπω τόσες επιλογές.

Καταρχάς, φτιάχνεις μόνος σου τον ηθοποιό σου όπως θέλεις. Μπορείς κάνεις import MP3. Να σκηνοθετήσεις κυριολεκτικά τους ηθοποιούς, πού να σταθούν, πώς να κουνηθούν.

Φυσικά, όλα αυτά μαζί με όλα τα υπόλοιπα ατελείωτα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού το κάνουν απίστευτα πολύπλοκο. Μπορείς να το ευχαριστηθείς και αν παίξεις επιφανειακά, αλλά αν βουτήξεις μέσα του, θα χαθείς.

Και πάλι συγνώμη, πρώτη φορά ο Molyneux πραγματοποιεί όσα υποσχέθηκε!

Δημοσ.

Oσο προχωραει το παιχνιδι,γινεται ολοενα και καλυτερο!

Μετα την αρχικη απογοητευση,ερχεται ο ενθουσιασμος!

Εχω βγαλει 16 ταινιες και εχω 1,5 εκατομμυριο!

Τα studios Μου πλεον ειναι στην κορυφη!

Δημοσ.

30 χρονών γαϊδούρι είμαι και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα καεί 12 σε μία ημέρα με κανένα παιχνίδι.Ε, αυτό έγινε με το movies.

Ιδίως το κτίριο Post production λίγες διαφορές έχει με το studio 9 ώς προς την κατασκευή της τανίας. Τί άλλο θα δούμε.

Και αυτό που βλέπω από την πλευρά των δημιουργών του παιχνιδιού είναι μία πραγματική αγάπη για την τέχνη του κινηματογράφου.

Τέλεια αναπαράσταση της κάθε εποχής, άρτιο τεχνικά (εξαιρετικά γραφικά, ήχος), παιχνίδι με ψυχή. Αν δεν το είχα πάρει πρωτότυπο, θα το είχα παρατήσει μετά την αρχική απογοήτευση. Φεύγω, έχω να γυρίσω μία περιπέτεια Β'Παγκοσμίου πολέμου με τεράστιο budget!

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ!!!! Οι κινηματογραφόφιλοι αγοράστε το!!!!

Δημοσ.

To παιχνίδι κυκλοφορεί σε 2 εκδόσεις. Μια με τα 3 cds και μια με 4 cds όπου στο ένα επιπλέον περιέχονται μερικά καλούδια που βελτιώνουν το παιχνίδι. Ωραία πολιτική ακολουθούν οι εταιρίες.......... "Δώσε μου 50 ευρώ για το κυρίως πιάτο και αν θες και μερικά extras βάλε αλλά 15-20 για να μαστε ok".

Aυτό που λέει ο voodooman "Αν δεν το είχα πάρει πρωτότυπο, θα το είχα παρατήσει μετά την αρχική απογοήτευση" είναι ο μοναδικός ίσος λόγος για να αγοράζει κανείς γνήσια games. Γιατί μέσα στον σωρό της κόπιας δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία σε ορισμένα διαμάντια.

Δημοσ.

Ούτε και εγώ!

Αλλά το tutorial δείχνει ένα πολύ μικρό μέγεθος από τις δυνατότητες του παιχνιδιού και μόνο αφού το ξεκινήσεις για τα καλά βλέπεις τις άπειρες δυνατότητες παραμετροποίησης που σου δίνει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Να σκηνοθετήσεις κυριολεκτικά τους ηθοποιούς' date=' πού να σταθούν, πώς να κουνηθούν.

[/quote']

Αυτό πως ακριβώς γίνεται....????

Όσο έχω παίξει (είμαι ακόμα στην αρχή) δεν μπορώ να επέμβω στην ταινία όταν γυρίζεται, μόνο μετά κατα το μονταζ κτλ...

Δημοσ.
Γιατί δυστυχώς δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Αυτός ο Molyneux για εμένα είναι η μεγαλύτερη απάτη-δημιουργός παιχνιδιών' date=' δημιουργεί τόσο σάλο πριν την κυκλοφορία κάθε του παιχνιδιού και τελικά ΚΑΘΕ του παιχνίδι είναι και μία φούσκα. Ίσως και να είναι μεγαλομανής, να βάζει στόχους που δεν μπορεί να φτάσει και να καταλήγει με ένα προϊόν πολύ κατώτερο αυτού που έχει υποσχεθεί.

Όπως και με το fable, θα το δεις, θα πεις "πω, πω, τί παιχνιδάρα είναι αυτή" και μετά από δύο-τρεις ώρες θα καταλάβεις την μετριότητά του.[/quote']

Eν μέρει έχεις δίκιο.. ο ντόρος είναι τόσο μεγάλος που τελικά τα παιχνίδια ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ αποτυγχάνουν να σταθούν στο ύψος τους. Εγω διάβασα τη συνεντευξη του για το Fable και περίμενα και γω δεν ξέρω τι.. Ε το έπαιξα στο XBOX oταν βγήκε και του έδωσα 10ωρες και το άφησα. Δεν μου πρόσφερε απολύτως τίποτα. Οι επιλογές που έχεις για να γίνεις καλός ή κακός ειναι αστείες με την έννοια ότι ειναι ΑΣΠΡΟ η ΜΑΥΡΟ, δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο, δηλαδη και ενα μωρο παιδι καταλαβαίνει ότι αν επιλέξεις την επιλογή 2 θα εισαι "πιο κακός". Χωρια του οτι με το να είσαι κακος τελικα καταφέρνεις πιο εύκολα κάποια πράγματα.

Τελικά όμως αν κάποιος δεν έχει διαβάσει τίποτα για τα παιχνίδια αυτά και δεν έχει παρασυρθεί απτον ντόρο, είναι σίγουρο ότι τα εκτιμάει περισσότερο, γιατί έχουν μια απιστευτη προτοτυπία για την εποχή τους. Πχ Syndicate..

Το The Movies το ψάχνω τώρα να το τεστάρω, σίγουρα όχι original αν δεν το δοκιμάσω πρώτα σε demo ή captain hook limited edition! :D

Πόσες ώρες πιστεύετε πρέπει να ασχοληθεί κανείς ώστε να αρχίσει να το εκτιμάει? Γιατι γενικά δεν ξέρω αν έχω την υπομονη και το χρόνο..

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...