EXARXEIA_CITY Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Imagine you could make any movie you wanted to. Imagine you could pluck someone from obscurity and turn them into a superstar. Imagine you had control of an entire movie studio, competing with other studios to create box office hits and predicting what audiences want--from epic action films to campy B-movies. With The Movies, you can make it big in Hollywood by building the ultimate movie studio and shooting the ultimate picture. Choose a script and turn it into a major release. Pick or create actors and locations. Control budgets, build sets, settle into the director's chair and film a hit. Just as you can create or modify unique films, you can create or modify actors, customizing their look and renaming them to resemble anyone you wish. You can even replicate every movie star currently in Hollywood and remake all your favorite films with them. Anything you've ever read about Hollywood--from starlet scandals to broken box office records--is right here in The Movies. http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=98539 ,σε ολα τα καλα torrents...
chill Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Για να φτιάξουμε ωστόσο τις αγαπημένες μας τσοντοmovies θα πρέπει να περιμένουμε την άφιξη της υγρής Lula τον επόμενο μήνα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Στο Site του Movies Online: http://movies.lionhead.com/, έχει βάλει πολύς κόσμος τις ταινίες του. Δυστυχώς πολλοί ακολουθούν τις κλισέ σκηνές που ήταν και στα trailers αν και το παιχνίδι (όπως λένε) έχει περίπου 8000 σκηνές. Θα λέει φοβερα για παρωδίες πάντως.
anark Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Για να φτιάξουμε ωστόσο τις αγαπημένες μας τσοντοmovies θα πρέπει να περιμένουμε την άφιξη της υγρής Lula τον επόμενο μήνα. Exei kykloforisei to Lula 3D alla se Germaniki ekdosi. Kapoioi ftiaxane patch gia agglika alla me automato metafrasti... H aggliki ekdosi mou fainetai oti synexos anavaletai.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις μια ταινία όπως εσύ θέλεις... Απλά υπάρχουνε συγκεκριμένα πράγματα που κάνεις σε στυλ sims.
Bomber-21 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Γιατι το παιχνιδι,ενω το περιμεναν πολλοι,''θαφτηκε'' και δεν ακουγεται;
Voodooman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Γιατι το παιχνιδι,ενω το περιμεναν πολλοι,''θαφτηκε'' και δεν ακουγεται; Γιατί δυστυχώς δεν είναι αυτό που περιμέναμε. Αυτός ο Molyneux για εμένα είναι η μεγαλύτερη απάτη-δημιουργός παιχνιδιών, δημιουργεί τόσο σάλο πριν την κυκλοφορία κάθε του παιχνιδιού και τελικά ΚΑΘΕ του παιχνίδι είναι και μία φούσκα. Ίσως και να είναι μεγαλομανής, να βάζει στόχους που δεν μπορεί να φτάσει και να καταλήγει με ένα προϊόν πολύ κατώτερο αυτού που έχει υποσχεθεί. Το Movies είναι πολύ "κλειστό": Δεν σου δίνει πραγματική ευκαιρία να γυρίσεις την ταινία όπως θέλεις. Όπως και με το fable, θα το δεις, θα πεις "πω, πω, τί παιχνιδάρα είναι αυτή" και μετά από δύο-τρεις ώρες θα καταλάβεις την μετριότητά του.
Bigi444444 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Είναι δυνατόν να έχεις μεγάλη ελευθερία κινήσεων για τη δημιουργία ταινίας από ένα παιχνίδι;Να ξέρουμε τι ζητάμε κιόλας ε;Δεν το παρακολούθησα καθόλου το παιχνίδι τι έχει, τι δε θα έχει, δε με ενδιέφερε καθόλου σαν τίτλος.Αλλά όταν μου 'πανε ότι μ' αυτό θα γυρνάω έργα δεν περίμενα να βγάλω και τον Σπίλμπεργκ που έκρυβα μέσα μου... Μικρά προκαθορισμένα ψηφιδωτά που συνθέτουν ένα μεγαλύτερο πίνακα θα ήταν όπως και να το έφτιαχναν.Αν θες να κάνεις ταινία, πάρε μια κάμερα και ξαμολύσου...(γνώμη μου έτσι; )
Bomber-21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Aυριο θα εχω και εγω το παιχνιδι... Στα ξενα φορουμς λενε πως ειναι καλο! Για να δουμε!Θα ποσταρω εντυπωσεις αυριο!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Αν γίνει να το mod-άρουν, τότε θα γίνει κορυφή.
Bomber-21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Πηρα και εγω το παιχνιδι,εχω φτιαξει 4 ταινιες ως τωρα! Βεβαια,δεν τα παω καλα αλλα το παιχνιδι ειναι ενδιαφερον.Μπορεις να περασεις ευχαριστα το χρονο σου και να κολλησεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Για βάλε καμία πουθενά, να δούμε. :-P
Bomber-21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Eχω φτιαξει 4 ταινιες και ολες βαθλολογηθηκαν με 1 αστερι... Πως να κανω καλυτερες ταινιες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.