Gary Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 σιγα μην την βρώ αλλα τελος παντων ... Ψάχνω τρελα την παρτιτούρα απο ενα τραγούδι του Νικολόπουλου και θα δώσω χρυσαφι σε όποιον μου τη βρεί λεγεται και φούμα φούμα Απ'οσο ξέρω δεν έχει βγει σε βίβλιο οποτε μονο αν το έχει καποιος λογω επαγγελματος ευχαριστώ
dim_b Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Ένας φίλος μου που είναι ερασιτέχνης μουσικός το παίζει πάντα στις εμφανίσεις του. Δεν ξέρω αν το έχει βρει από κάπου ή το έχει βγάλει μόνος του, αλλά όταν τον δω θα τον ρωτήσω αν μπορεί να μου το δώσει.
Gary Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 σε ευχαριστώ παρα πολυ dim πές μου σε πόσα καρατια το θές :-P :-P :-P
Gary Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 δοκίμασα αλλα δεεεεν ... όσο να'ναι η παρτιτούρα είναι παρτιτούρα :-P :-P
Godfath3r Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Σωστά...Άλλο στο περίπου και να μην είσαι σίγουρος και άλλο ολόιδιο και σίγουρα...
ktm99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Φούμα φούμα Am Dm Am Ανάμεσα Καλλίπολη και Τζάνειο C G C εβρήκα το θεό τον επουράνιο Dm E αντάμωσα το φίλο μου το Μέρτικα Am Dm,E,Am με τα βαριά τσιγάρα και τα σέρτικα Am E Am Και φούμα φούμα στα βοτσαλάκια άγιους έβλεπα και αγγελάκια E Am και φούμα φούμα στη Φρεατίδα ότι μ’ αγάπαγες, άπιστη, είδα Ν’ αντέξω τη ντροπή σου δεν το μπόραγα κρυφά μες στον Περαία κυκλοφόραγα στα μάτια μου ένα μαχαίρι γυάλιζε γιατί και το κρασί πια δε με ζάλιζε Και φούμα φούμα στα βοτσαλάκια... ] 2x Αυτο εννοεις???
hugelacky Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μάλλον o Gary εννοεί την παρτιτούρα, και όχι μόνο τις συγχορδίες-οδηγούς. Αυτές άλλωστε βγαίνουν εύκολα και με το αυτί. :wink:
ktm99 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δικιο εχεις αλλα μονο αυτο βρηκα για το συγκεκριμενο τραγουδι. Υπαρχει κ αυτο με παρτιτουρες αλλα δεν το εχω ψαξει.... http://www.guitar-pro.com/en/index.php Τhanks hugelacky
dim_b Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 dim τον βρήκες τον φίλο σου η ακόμα ? Δεν τον έχω δει ακόμα.
Gary Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Όντως ψάχνω παρτιτούρα με νότες όχι συγχορδίες ευχαριστώ παντως :razz: :razz: :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.