poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 rota stin alman kalitera gia posa pixel ktl ktl.pio pola tha xeroun apo to katastima.apla perimene kai apo to exoteriko.kalitera lg me 0 kamena pixel mou fenetai.
Gary_Kokkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 to kako einai oti poles fores apla grafoun ena xrono eggisi xoreis na grafoun sta posa pixel ktl stin allazoun giati poles fores allazei kai auto apo tin antiprosopia pou ta fernei. H μεγάλη απάτη-παγίδα των καταστημάτων πρός τους καταναλωτές,είναι που σου λένε η απόδειξη αγοράς,είναι και εγγύηση (γιατί φαίνεται από το SN) Ετσι καλύπτουν τις αμφίβολες ανεξάρτητες εισαγωγές τους,καλυπτόμενοι από τον νόμο των πιθανοτήτων να χαλάσουν ορισμένα προιόντα,στα εκατοντάδες που φέρνουν και να τους "κυνηγήσεις" νομικά,αφού τα δικαστικά έξοδα και ο χρόνος δεν θ'άξίζει τον κόπο,με ότι ισχύει σήμερα στην Ελλάδα http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Legislation/03.htm
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 exo barethei na akouo i apodixi ine i egiisi.ama kaei to spiti mou diladi kai kaei i apodixi ti ginetai.apla ine gia autous pou ipes pio pano kai genikos gia na min psaxnoun pote exei ginei kati .
reo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δεν νομίζω οτι αξίζει να περιμένω παραπάνω για να εκθέσω το εν λόγω κατάστημα απο το οποίο είχα την "ατυχία" να αγοράσω την οθόνη μου. Είναι το technixx.gr που έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη και απο το οποίο παρέλαβα την Fujitsu-Siemens η οποία είχε έρθει απο Γερμανία μετά απο 15 μέρες και όχι 10 όπως έλεγε στο site. Εν πάσει περιπτώσει θα το εκθέσω οχι για τη διάρκεια παράδοσης αλλά για την συμπεριφορά τους μετά την αγορά και αφού διαπίστωσα οτι έχω 5 καμμένα pixel. Έπαιρνα σχεδόν καθημερινά τηλέφωνο απλά και μόνο για να μου πουν τι εγγύηση καλύπτει η Fujitsu για τις οθόνες και πόσα Pixel ου καλύπτει..αυτό.. Ε λοιπόν καθημερινά έπαιρνα την απάντηση οτι θα επικοινωνήσουν..θα μου πουν..να ξαναπάρω...θα ρωτήσουν και για άλλες οθόνες και να ξανατηλεφωνήσω..κ.ο.κ.. Ώσπου την τελευταία φορά που τους πήρα μου είπαν να μην ανησυχώ και οτι θα ρωτήσουν και θα μου τηλεφωνήσουν οι ίδιοι να μου πουν την ίδια μέρα... Απο τότε πέρασαν 10 ολόκληρες μέρες...δεν τηλεφώνησαν και ούτε πρόκειται.. Αυτή είναι η συμπεριφορά του εν λόγου καταστήματος technixx.gr και της κυρίας με την οποία συνομιλούσα στις τηλεφωνικές μου κλήσεις..πλήρης απάθεια και ανευθυνότητα αφότου αγοράσεις το προιόν και μετά.. Επειδή ξέρω οτι αν πάω την οθόνη σε αυτούς θα την ξαναπάρω του Αγίου Ποτέ θα τηλεφωνήσω στην ALMAN να την πάρουν απο το σπίτι μου, να δουν τι έχει και μετά να μου πουν τι θα γίνει....αυτά Υ.Γ Εξετάζω το ενδεχόμενο να συμπληρώσω την αίτηση παραπόνων που έχουν τα ΚΕΠ για παράπονα που έχεις απο αγορά κλπ καταστημάτων αλλά επειδή δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με αυτό θα το ψάξω..
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2005 Εννοείται δεν κάνω τον συνήγορο κανενός ,αλλά διαβασες τους γενικους όρους ; όπου εκτός για το θέμα καθυστέρισης μια παράδοσης,αναφέρονται και τα εξής : 3. Ευθύνη technixx.gr: To technixx.gr δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. http://www.technixx.gr/statics.jsp;jsessionid=C0C2E4EA0B030089AD91B729E7F22123?page=agb.jsp Μπορείς λοιπόν να στείλεις πίσω την οθόνη με φορτωτική (σαν απόδειξη) ,και να περιμένεις απάντηση (υποθέτω) αφού έχεις ενημερωθεί από την αντιπροσωπεία χονδρικά τι ισχύει. -Το πόσο χρόνος θα χρειαστεί για έλεγχο και πιθανή αντικατάσταση,είναι άγνωστο,αλλά μην νομίσεις ότι και η Alman για εκτός αντιπροσωπείας εμπορεύματα κάνει λιγότερο από 1 μήνα....
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 den ipostirizo tin antiprosopia oute alman oute tecnix alla poles fores exoun kai autoi kapoious apo pano kai den mporoun na allazoun tou kathenos tin othoni an pragmati den tirei ta x kamena pixel.alla genikos oti i ellada einai mpaxalo einai.an itan kati allo oxi othoni px skliros tha tin estelna exo epitopou.
reo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2005 Παιδιά δεν καταλάβατε το σκεπτικό μου... Εγω δεν θέλω ούτε να μου εγγυηθεί το techixx.gr οτι θα μου φέρει καινούρια οθόνη, ούτε οτι θα μου την παραδώσει σε 2 μέρες, ούτε οτι φταίει για τα 5 καμμένα pixel... Αυτό που ήθελα είναι να ενδιαφερθούν για τον αγοραστή μετά την πώληση του προιόντος.. Δεν τους ζήτησα τον ουρανό με τα άστρα..τους ζήτησα να μου πουν ποιά είναι η εγγύηση της Fujitsu και αν καλύπτομαι..τόσο απλά..και δεν το έκαναν..12 μέρες τώρα...
Gary_Kokkin Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Ισως πρέπει να το χειριστείς πιό διπλωματικά. Εχω ψωνίσει από το κατάστημα,και μου φέρθηκαν εντάξει ,το ίδιο και άλλοι έχουν καλές εντυπώσεις http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=10;action=display;threadid=12202
Rightman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Πηγαινε την εσυ ο ιδιος στην Fujitsu και σε 5 το πολυ μερες θα εχεις παλι καινουργια γιατι κυριολεκτικα περισσοτερη δυναμη εχει ο ιδιωτης στις αντιπροσωπειες απο οτι τα μαγαζια.Εγώ πίστευα ότι είναι καλύτερα να το πάει το μαγαζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.