Προς το περιεχόμενο

Αυτό που δεν ήθελα.....:(

reo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στείλε ένα e-mail απευθείας στην Fujitsu (όχι Ελλάδας) με κοινοποίηση τον Ελληνα αντιπρόσωπο και περιέγραψε ακριβώς το πρόβλημα σου. Ρώτα τους τι ακριβώς καλύπτει η διεθνής εγγύηση και τι μπορεί να γίνει στην δική σου περίπτωση.

Να είσαι σίγουρος πως θα λάβεις ακριβής απάντηση. ;)

Συγνώμη όταν λές κοινοποίηση στον Έλληνα αντιπρόσωπο τι ακριβώς εννοείς?

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

..."κοινοποίηση στον Έλληνα αντιπρόσωπο"... εννοεί ότι στο εξωτερικό δεν είναι Ελλαδιστάν και με την κοινοποίηση ίσως να σφίξουν λίγο οι κ@λοι εδώ και βάλουν μυαλό όταν τους χώσουν γκάζια από έξω.

Παρεπιπτώντος έχω και εγω ένα καμμένο pixel (άσπρο) στο.... κινητό μου ΝΟΚΙΑ 6600 το οποίο μετά από τρελό τρέξιμο (πρίν δύο και χρόνια) μου είπαν ότι ένα καμμένο pixel δεν δικαιολογείται γ@μώ την καταδίκη μου μια σταλιά οθόνη είναι και έτσι το λούστηκα.

Δημοσ.
Oxi file mou...8a baleis to e-mail tou ellhna antiproswpou sto pedio CC sto mail sou...

Auto ennooun koinopoihsh...

Αυτό ακριβώς.

Στην δική μου περίπτωση έπιασε αμέσως. Περίμενα απάντηση από ΕΙΖΟ Ελλάδας για την εγγύηση που θα είχα αν έκανα αγορά από Γερμανία. Ένας μήνας πέρασε και όσο είδατε εσείς απάντηση, αλλο τόσο είδα και γω.

Αποφασίζω και στέλνω e-mail στην Μαμά-εταιρεία στην Ιαπωνία με κοινοποίηση στην ΕΙΖΟ Γερμανιας και ΕΙΖΟ Ελλάδας. Το βράδυ έστειλα το e-mail, την επόμενη μέρα το πρωϊ μου είχε απαντήσει και ο Γερμανός και ο Έλληνας αντιπρόσωπος. ;)

Δημοσ.

edw eimaste na tous kanoume rompa an xreiastei ...esu apla kane auto pou prepei.

apla na simeiwsoun oi manager tous (oi poniroi) oti pleon thewreitai KSEFTILA na poulane othones me 6!!!! kamena Pixel/Subpixel! Pws thewreis ton eauto sou protwporo tis texnologias an exeis fab process me toso xalia -=gia na min to xaraktirisw alliws=- yield*..

...ektos an tous eixe ksemeinei kamia kai sti fortwsane re file. kai pisw na tin pas mporei na vrethei allo thuma meta pou den tha to kanei thema.. an i siemens kanei tetoia oute ksipnitiri tha agoraza.

tsekare ti tha sou poun kai enimerwse...

*akoma kai 3party panel na exeis mathe na to dialegeis.

Δημοσ.

Τι να σας πω ρε παιδιά...

Μόλις έστειλα mail στη fujitsu-siemens(σε .com) τους εξήγησα ακριβώς το πρόβλημα (5 ή 6 καμμένα), τους είπα οτι εδω Ελλάδα μου είπαν 8 ή 9 αλλά και οτι διάβασα την εγγύηση της Class II και οτι δεν είναι έτσι όπως μου τα λένε απο Ελλάδα.

Τους ζήτησα να με ενημερώσουν για το τι να κάνω και ποια εγγύηση ισχύει αλλά τους επισήμανα και το γεγονός οτι στο site της Fujitsu-Siemens στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει πουθενά email επικονωνίας παρά μόνο τηλέφωνα (και όντως δεν υπάρχει πουθενά email επικοινωνίας)

Ίδομεν...

Δημοσ.
στο site της Fujitsu-Siemens στην Ελλάδα ΔΕΝ υπάρχει πουθενά email επικονωνίας παρά μόνο τηλέφωνα

Κλασική περίπτωση Έλληνα. Ουδεμία σχέση με το ίντερνετ :P

Νά'ταν κάνας μπακάλης άντε να πάει. Εταιρεία όμως που εμπορεύεται είδη πληροφορικής και να μην δίνει e-mail μάλλον πρόκειται για κάτι χειρότερο από μπακάλη.

Σου εύχομαι καλό ξεμπέρδεμα με την οθόνη (να πάρεις μια καινούργια) και στην εταιρεία που δεν έχει e-mail αχρείαστο να της είναι πλέον. :grin:

Αν θέλουν πές τους να τους στείλουμε καμιά πρόσκληση να φτιάξουν κάνα Gmail για νά'χουν. :?

Δημοσ.

Ενας λόγος λοιπόν να ψάχνουμε για τις γραπτές εγγυήσεις των εταιριών να υπάρχουν στην συσκευασία ή κάποιο αναγνωριστικό εισαγωγέα στο κουτί για να ξέρουμε να απευθυνθούμε πρώτα

-Από εκεί και πέρα το ρίσκο για αγορές εκτός τοπικής αντιπροσωπείας παραμένει να πάρεις Β'διαλογής προιόν,αφού συνήθως δεν έχεις άμεσα έλεγχο να δείς προτού αγοράσεις.

Δημοσ.

genikos sto kouti den grafoun kai pola kai oute mesa den grafoun.apo ekei pou tin agorases matheneis sto telos poios tin fernei stin ellada.genikos auto me to na min iparxei forma epikoinonias i na min iparxei til i na min iparxei email i na prepei IDIKA NA KANEIS REGISTER TO PROION SOU GIA NA APANTISOUN EINAI XEFTILA.eleos diladi na kano kai olokliro register kai username kai password gia mia apantisi.kai i fujitsu siemens einai kai sovari eteria kiolas kai ine krima na ta kanei auta.kai 6 pixel einai pola pleon.

Δημοσ.

Σε μερικές FS που έχουμε στην δουλειά ,αγορασμένες από επίσημο dealer (όχι μαγαζί) στον Νέο Κόσμο (Αθήνα) ,υπήρχαν τόσο πλήρη συνοδευτικά έντυπα για εγγύηση ,όσο και ενδεικτικό του dealer στο κουτί ,πέρα της απόδειξης αγοράς.

Το μόνο μειονέκτημα ήταν ότι δεν είχε τίποτε στα Ελληνικά (αλλά οι οθόνες είναι παλιότερες του 1 έτους ,και πολλές φίρμες ακόμα και τώρα δεν έχουν Ελληνικά σε φυλλάδια επίσης)

Δημοσ.
to kako einai oti poles fores apla grafoun ena xrono eggisi xoreis na grafoun sta posa pixel ktl stin allazoun giati poles fores allazei kai auto apo tin antiprosopia pou ta fernei.

Όταν τηλεφώνησα στην ALMAN για να ρωτήσω για την εγγύηση (όπου και με στόλισαν για τα 8 ή 9 dead pixel) μου είπαν οτι αν δηλώσω πρόβλημα έρχονται και την παίρνουν απο το σπίτι μου, την ελέγχουν την ίδια ή την επόμενη ημέρα και μετά αν διαπιστωθεί οτι όντως υπάρχει πρόβλημα συννενοούνται με την αντιπροσωπεία στην Αθήνα για να γίνει η αντικατάσταση η οποία σημειωτέον δεν ξέερω πόσο θα διαρκέσει.

Υ.Γ 1 Έχει 2 μέρες και περιμένω ακόμη απάντηση στο email που έστειλα στη Fujitsu (οχι Ελλάδας)

Υ.Γ 2 Θα περιμένω ακόμη λίγο για να δω που θα καταλήξει η απαθέστατη συμπεριφορά του προσωπικού του καταστήματος απο όπου την αγόρασα (οι οποίοι εδω και μια εβδομάδα μαθαίνουν να μου πουν για την εγγύηση απο τη επίσημη αντιπροσωπεία) και μετά θα τους εκθέσω κατάλληλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...