Προς το περιεχόμενο

Black Dahlia

_LunaTiC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Prospathisa prin apo polu polu kairo na paixw Black Dahlia sta XP, thumamai omws oti den ta eixa kataferei..To eixa agorasei original kai auto me apogoiteusai idiaitera!!Simera, stin parea kapoios efere sti suzitisi ta adventures kai to xanathimithika. Tote de sas ixera. Twra sas xerw. Loipon exei kataferei kanenas na to paixei se XP.. Kai an nai, pws?

Euxaristw..

Δημοσ.

Τι μου θύμισες ρε φίλε κάπου 8 cd δεν είναι ή κάνω λάθος? Ά ρε παρελθόν, παιχνιδάρα το είχα καταευχαριστηθεί, κάπου πηρε το μάτι μου τα cd σε κάποιο παλίο μου κουτί. Θα ψάξω να τα βρώ και θα το βάλω να το ξαναπαίξω και θα ποσταρω αν τρέχει στα xp.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να τρέξω στο pc σε Windows XP ένα adventure του 1998,το Black Dahlia.Όταν το πρωτόπαιξα,έπαιζε σε windows 95.Μπορεί να γινει κάτι για να παίξει σε XP?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

αααχχχ ωραίες εποχές :P εν το μεταξύ θυμάμαι αν έκανες κάποια πράγματα με κάποια σειρά προς το τέλος έτρωγε φρίκη το παιχνίδι και δεν μπορούσες να το τερματίσεις... κ ψαχναμε ψαχναμε ψαχναμε... :-D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα,

ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να τρέξω στο pc σε Windows XP ένα adventure του 1998,το Black Dahlia.Όταν το πρωτόπαιξα,έπαιζε σε windows 95.Μπορεί να γινει κάτι για να παίξει σε XP?

Ευχαριστώ πολύ

Αν δεν τρέξει απευθείας, δοκιμάζεις compatibility mode.

Αλλιώς μπορείς να δεις και αυτές τις οδηγίες:

http://home.earthlink.net/~infernofilecabinet1/XpSetUpWalkthroughsA_E/BDahlia_Setup.htm

Δημοσ.

Ρε τι ρετρο διαθεσεις ειναι αυτες?Που το ξεθαψε το νημα του 2005?

Υπαρχει ενα site που εχουν κανει προγραμματισμο σε παλια games για να παιζουν κατευθειαν σε windows 7.Και τα πουλανε παμφτηνα.Ανεκτιμητο site για gamers.

Μπορειτε να βρειτε τα περισσοτερα παλια η να κανετε την νοσταλγικη σας συλλογη.Ενας λογος που εχω πολλους HDs.

http://www.gog.com/e...of_the_fathers/

Δημοσ.

Παιδια εγώ το κατέβασα,μιας και 2 απο τα original cds(δυστυχως μέσα σε αυτά ειναι και το 1ο) μου έχουν χαλάσει.Μέσα στο φάκελο έχει τα 8 cds σε .cue kai .bin.Πώς μπορώ αυτά να τα τρέξω και να κάνω εγκατάσταση το game?Αν θυμάμαι καλά από τα original στο 1ο cd γίνεται η εγκατάσταση

Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...