_LunaTiC_ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Prospathisa prin apo polu polu kairo na paixw Black Dahlia sta XP, thumamai omws oti den ta eixa kataferei..To eixa agorasei original kai auto me apogoiteusai idiaitera!!Simera, stin parea kapoios efere sti suzitisi ta adventures kai to xanathimithika. Tote de sas ixera. Twra sas xerw. Loipon exei kataferei kanenas na to paixei se XP.. Kai an nai, pws? Euxaristw..
neofix Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 κανε δεξι κλικ στο exe και πανε properties->compatibility και εκει βαλε win98
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Xm.. to Black Dahlia einai arketa palio. An kai akoma egw to psaxnw giati tote den eixa thn tyxh (oute ta xrhmata) na to agorasw, isws me DosBox kai D-Fend katafereis kati... Epishs koita kai auto
bend Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Τι μου θύμισες ρε φίλε κάπου 8 cd δεν είναι ή κάνω λάθος? Ά ρε παρελθόν, παιχνιδάρα το είχα καταευχαριστηθεί, κάπου πηρε το μάτι μου τα cd σε κάποιο παλίο μου κουτί. Θα ψάξω να τα βρώ και θα το βάλω να το ξαναπαίξω και θα ποσταρω αν τρέχει στα xp.
Panahs Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ναι ρε παιδιά τρέχει στα XP. Δοκιμάστε το compatibility mode στα properties του exe.
_LunaTiC_ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Den to exw twra, sta Xania, pou menw, alla sto Irakleio. Molis to parw, tha postarw tuxwn problimata. An kapoios allos to kanei prin apo mena, perimenw entupwseis..
Wintermute23 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Yparxei ena wraio site pou dinei odhgies gia plh8wra paliwn adventures.Exw dokimasei se polla paixnidia kai exoun doulepsei.Sas to para8etw: http://home.earthlink.net/~angeldancer27/index.html
Wolfidis Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Από ότι ξέρω έχει κυκλοφορήσει ένα πατς για να πάιξει και στα xp!!!! Στο emule to είδα πάντως....
sisyfosed Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να τρέξω στο pc σε Windows XP ένα adventure του 1998,το Black Dahlia.Όταν το πρωτόπαιξα,έπαιζε σε windows 95.Μπορεί να γινει κάτι για να παίξει σε XP? Ευχαριστώ πολύ
Luciddream Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 αααχχχ ωραίες εποχές εν το μεταξύ θυμάμαι αν έκανες κάποια πράγματα με κάποια σειρά προς το τέλος έτρωγε φρίκη το παιχνίδι και δεν μπορούσες να το τερματίσεις... κ ψαχναμε ψαχναμε ψαχναμε... :rolleyes:
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να τρέξω στο pc σε Windows XP ένα adventure του 1998,το Black Dahlia.Όταν το πρωτόπαιξα,έπαιζε σε windows 95.Μπορεί να γινει κάτι για να παίξει σε XP? Ευχαριστώ πολύ Αν δεν τρέξει απευθείας, δοκιμάζεις compatibility mode. Αλλιώς μπορείς να δεις και αυτές τις οδηγίες: http://home.earthlink.net/~infernofilecabinet1/XpSetUpWalkthroughsA_E/BDahlia_Setup.htm
benign Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Δημοσ. 18 Μαΐου 2011 Ρε τι ρετρο διαθεσεις ειναι αυτες?Που το ξεθαψε το νημα του 2005? Υπαρχει ενα site που εχουν κανει προγραμματισμο σε παλια games για να παιζουν κατευθειαν σε windows 7.Και τα πουλανε παμφτηνα.Ανεκτιμητο site για gamers. Μπορειτε να βρειτε τα περισσοτερα παλια η να κανετε την νοσταλγικη σας συλλογη.Ενας λογος που εχω πολλους HDs. http://www.gog.com/e...of_the_fathers/
sisyfosed Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Παιδια εγώ το κατέβασα,μιας και 2 απο τα original cds(δυστυχως μέσα σε αυτά ειναι και το 1ο) μου έχουν χαλάσει.Μέσα στο φάκελο έχει τα 8 cds σε .cue kai .bin.Πώς μπορώ αυτά να τα τρέξω και να κάνω εγκατάσταση το game?Αν θυμάμαι καλά από τα original στο 1ο cd γίνεται η εγκατάσταση Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.