Προς το περιεχόμενο

AMD 64 3800x2 η 7800GT ?

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ιδου η απορια.

Να παρω τον 3.8 dual της AMD η να αλλαξω την καρτα μου και να βαλω την 7800gt ??

Ξερω πως και οι 2 ειναι αναλογες αναβαθμισεις οσο αφορα τα games αλλα ποια ειναι καλυτερη ? Εν ολιγοις ποια θα μου δωσει τα περισσοτερα FPS ?

Γερνω περισσοτερο στην 7800GT αλλα ειπα να παρω και την δικια σας γνωμη.

Δημοσ.

κοιταξε, απο τον 3800 dual τεραστιες διαφορες σε αποδοση παιχνιδιων δεν θα δεις , ειδικα με το OC που εχεις κανει στον 3500+ σου, το οτι ειναι dual δεν σημαινει οτι στα παιχνιδια παει ποιο γρηγορα απο εναν single core στην ιδια συχνότητα.

Απο την αλλη με την 7800gt θα δεις αρκετη διαφορα απο την 6800 , ιδικα αν παιζεις σε ψηλες συχνότητες με ΑΑ και ΑF.

Δημοσ.

Να μου λεγες οτι δουλευεις multi threaded προγραμματα θα σου ελεγα να παρεις τον 3800+ Χ2 αλλα για παιχνίδια no way...Με την 7800GT θα δεις πραγματική διαφορα με τον 3800+ οχι!

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα τίποτα από τα δύο. Το σύστημα σου ειναι αξιοπρεπέστατο και δεν έχεις κανένα πρόβλημα να τρέξεις οποιοδήποτε πρόγραμμα. Θα κρατούσα τα λεφτά μου για πιο μετά, όλο και κάτι ακριβό θα βγει στην αγορά κατά τις γιορτές.

Πάντως πραγματικά η 7800 θα ανεβάσει περισσότερο τις επιδόσεις στα παιχνίδια από τον 3800Χ2. Αυτό για΄τι για την ώρα δεν υπάρχουν και πολλά παιχνίδια με υποστήριξη για δύο πυρήνες. Άσε που κάποια παιχνίδια π.χ World of warcraft έχουν παρουσιάσει προβλήματα σε συστήματα με Χ2 επεξεργαστές.

Βέβαια μπορείς να δώσεις χρήματα για πιο γρήγορες μνήμες, αν αυτό σε περιορίζει στο overclocking, και να ανεβάσεις κι άλλο το FSB ;)

Δημοσ.

Βασικα και το υπαρχον OC ειναι υπερ-αρκετο.

Οσο για την 6800 να την κανω 6800GT δεν μπορω γιατι οσοι ξερουν οι PCIEX δεν εχουν το NV40 που εχει κλειδωμενους 4 pipelines οπως εχουν οι AGP αλλα το NV41 που δεν τους εχει καθολου.

Για ASUS EXTREME 7800GT παω παιδες που εχει και μαμα OC και θα το παω ακομα περισσοτερο απο μια 7800GTX :) .

Δημοσ.

Πιστευω πως θα περασει ενα 6μηνο ακομα ισως και παραπανω μεχρι να υποστηριχθουν στο μεγιστο οι dual core απο παιχνιδια και απο εφαρμογες οποτε για τωρα βαζω 7800GT και SoundBlaster Xi-Fi.

Η συνεχεια επι της οθονης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...