predator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 τι παιζει ρε παιδια!? κανας new ιος? ειμαι online κανονικοτατα με hol (την προσφορα του ram) και ενω κατεβαζει κανονικα το bitlord με 40+ δεν μπορω να ανοιξω σελιδα στο Internet! The page cannot be displayed και τα ρεστα! και σε firefox και σε ie! επισης δεν μπορω να κανω τιποτα αλλα στο διαδικτιο (να ενημερωσω το antivirus,να παιξω παιχνιδια κλπ), ειναι σαν να ειμαι offline! αν κλεισω το p2p και η γραμμη ουσιαστικα ειναι Idle παλι τα ιδια!μονο τα p2p ρουφανε κανονικα!!! την πρωτη φορα που μου συνεβη αυτο το Panda βρηκε ιο και τον εσβησε και ολα καλα!τωρα ομως δεν βρηκε τιποτα και το προβλημα παραμενει!
paschalia Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Predator το ιδιο μου ειχε κανει προχτες και εμενα . Ανοιγανε κανα δυο σελιδες και το μσν . Οι υπολοιπες τζιφος . Φταιει η Hol ( αυτη εχω και εγω) . Μετα απο λιγες ωρες θα φτιαξει .
predator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 τσεκαρα και για spyware με spybot s&d αλλα παλι τα ιδια! εν το μεταξυ τωρα οντως εστρωσε απο μονο του! προφητικό το post της πασχαλιάς! μαλλον οντως κατι δε παει καλα με την hol! αλλα και παλι κουφο μου φαινεται... να τραβαει 40+ τα p2p (που αυτα υποτιθεται κυνηγανε) και να μην ανοιγει ο explorer?
Dream Walker Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 file gia vale to antivirus na psa3ei min uparxei kanenas ios.
Michalakhs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 YMARTON vazete pou vazete tous downloaders deite kai kanena forum kataskeyasth... otan trexei bitcomet h bitlord to internet to xehnas apla... an thes internet pause all tasks kai se 10 mins ola ok alliws katevaze me allon tropo
predator Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 μα σου λεω και με idle την γραμμη τα ιδια μου εκανε! χωρια που τοσο καιρο σερφαρα κανονικα ενω κατεβαζα! ιο δεν βρηκε! μαλλον η hol τα επαιξε!
MariaTs. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Ή κάτι κάνει η HOL και σε παιδεύει ή πρέπει να ξανακάνεις ενεργοποίηση της σύνδεσης σου' κάτι που το κάνω εγώ όταν δεν καταφέρνω να μπω στο ίντερνετ και είμαι με OTEnet!
magma Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 έχεις σκεφτεί την περίπτωση να έχουν πέσει οι DNS της HOL? Τότε θα κατεβάζεις p2p αφού παίζουν με ΙΡ, αλλά δεν θα έχεις internet. δοκίμασε αν είναι να μπεις σε κάποιο site με την ip του. πχ 67.19.56.125 (http://www.insomnia.gr)
michsof Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Στις ιδιοτητες TCP/IP εχεις καταχωρησει διευθυνση διακομιστη DNS ;
ibari Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Πιό πιθανό τo κόβω να τρέχει κάτι με το DNS, είτε ως server από τη HOL είτε ως client από το pc σου. Γι' αυτό και τα p2p παίζουν αφού κοιτάνε μόνο ip. Άμα ξανασυμβεί δοκίμασε να ανοίξεις κάποια σελίδα με το ip της. π.χ. ινσομνια -> 67.19.56.125 yahoo.gr -> 217.12.3.11
player74 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 syxna einai provlima firewall (toixous prostasias an to grafw swsta). an exeis kapio programma antivirus me extra ergalia, sinithos auta perilambanoun kai toixos prostasias to opoio mporei na mplokarei to internet explorer eidikotera an einai kai to toixos prostasias tvn windows energopoiimeno. 2 mazi energopoiimena den sinistate se kamia periptwsi! polles fores ta programmata prostasias emfanizoun to sxetiko minima kai sas protinoun na energopoiisete ayto pou perilambanete sto paketo tous gia megaliteri prostasia. thelei prosoxi kai sosti rithmisi. edit: pia ekdosi panda exeis? elekse tis rithmiseis firewall an einai energopoiimeno.( an nai apenergopoihse to antistixo tvn windows)
Costinio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 εμένα μου παρουσιάστηκε τέτοιο πρόβλημα χτες. έμπαινα παντού ίντερνετ εκτός από σελίδες! ούτε στη σελίδα του ρούτερ έμπαινε! δοκίμασα τα πάντα και τελικά απεγκατέστησα το netpeeker (είναι και firewall) και όλα έφτιαξαν! δοκίμασε να κάνεις κανα uninstall firewalls/antivirus αν δε φτιάχνει με απλό disable.
jimmius Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 balte ALLO firewall. Dokimaste: http://www.kerio.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.