Προς το περιεχόμενο

Deyterh Gremmh Ote??

xtraktor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia xara se olous

skeftomai na balw deyterh grammh sto spiti mou..h hdh yparxousa grmmh xrisimopeitai kai gia adsl..an balw deyterh grammh sto spiti me neo arithmo thlefwnou tha exw kapio problhma na balw dikia mou syndesh adsl?

fenete gelia apla twr hrtha elada kai ola eiani teleiws diafortika..enno apo paketa syndesewn mexri to pio aplo..kathws egw panw eixa cable 4 mbps!!!xerw pws einai areta eukolo opote as boithisei kapios re paidia!

Δημοσ.
Geia xara se olous

skeftomai na balw deyterh grammh sto spiti mou..h hdh yparxousa grmmh xrisimopeitai kai gia adsl..an balw deyterh grammh sto spiti me neo arithmo thlefwnou tha exw kapio problhma na balw dikia mou syndesh adsl?

fenete gelia apla twr hrtha elada kai ola eiani teleiws diafortika..enno apo paketa syndesewn mexri to pio aplo..kathws egw panw eixa cable 4 mbps!!!xerw pws einai areta eukolo opote as boithisei kapios re paidia!

nai mporeis na baleis kai deuteri grammi me deutero arithmo kai na energopoiiseis 2 adsl.to exo dei apires fores se eteries opos kai se internet kafe pou xrisimopoioun 2 grammes diaforetikes kai tin enonoun se ena interface me router cisco me 2 kartes pano.ginetai ginetai gineta kostizei kostizei kostizei.

Δημοσ.

kostizei?basika poso tha einai to pagio?ennow den tha exw kamia sxesh me thn allh grammh etsi den einai?asxeta pou ta einai sto idio spiti swsta?apla thelw na xerw an ayto tha einai efikto ki pws dne tha epireasei alles grammes pou hdh yparxoun thats all

poso kanei to pagio ths grammhs tou ote kai energopihsh?

thanx in advance!

Δημοσ.

pagio ston ote kai oi dio grames an einai 384 einai konta sta 40 euro.gia 2 x 512 einai kamia 50 kai gia 1024 konta 120 an thimame sosta.meta apo ekei ine kai i sindromes ston provider.den tha exeis kamia sxesi me tin alli grammi kai as einai sto idio spiti.den tha sou epirease kamia alli grammi.energopoisi 40 euro peripou.

Δημοσ.

en mporw na katalabw giati upologizeis to pagio tou ote kai gia tis dyo grammes mazi!ennoow otan erxete o logariasmos den tha erxete xehwrista?eida pws to pagio tou ote gia thn grammh einai kapou sta 12 eurw...

ayto me ta pagia ston ote mou exei spasei ta neyra...giati tha prepei na einai mazi ayta?ennow kai gia tis 2 syndeseis mazi san poso?exw mperdeytei sorry:(

Δημοσ.

apla nomiza oti itheles na enoseis tis dio grames gia diplo bandwidth.xexoristos logariasmos tha einai.gia tin 384 einai 15,90 + fpa.

oraia ta leo apo tin arxi.perneis mia deuteri grammi.plironeis 40 euro energopoiisi plironeis ton router pou tha pareis kai meta kathe mina plironeis 15,90 + fpa ston ote kai ston provider kapou 16 euro + fpa.etesi me 30 euro kai kati exeis mia adsl 384.enoite oti tha pliroseis ta tilefonimata ama kaneis kliseis opos kai to pagio pou exeis grammi pstn spiti.an den katalaves kati pes mou.

Δημοσ.

ara einai gyrw sta 40 euro aki 11 eyro to pagio ths grammhs tou ote

ayto pou me xalae kai arxisa na mathainaw edw kai xaliemai kathimerina eiani giati na dinw lefta ston ote..px h vivodi mporei na sou dwsei thn dynatothta apexartopihsh apo thn grmmh tou ote mesw enos systhmatos pou legete LLU.apla edw pou eimai egw...petroupoli..den yparxei ayth h yphresia:(

gia syndesh mou protineis kati?skeftomoun gia vivodi alla tha hthela mia gia thn opia na mporw kapia stigmh na diakopsw se periptwsh pou metakomisw..

a epishs..ti ginete an thelw na kleisw thn grammh?xwris na exw kleisei 12 mhnes?

sygnwmh an se kourazw apla eimai gematos apories!!:(

Δημοσ.

sosta 35 kai 11.kai i vivodi dinei auto pou thelei alla auto den simenei oti ine i super mamao tao eteria opote min trelenesai.oxi vivodi.pare forthnet i otenet gia mena.gia mena energopoiise tin grammi ston ote kai meta me diminiaio logariasmo px bale forthnet.ana pasa stigmi thes diakopteis.kai router pare esi kati pou goustareis kai oxi ta usb kai ola auta pou dinoun.

Δημοσ.

ok..opote me forthnet mporw na diakopsw opote thelw egw..me thn grammh me to pagio 11 euro ti mporw na kanw an thelw na diakopsw?mporw na thn diakopsw meta apo 4 mhnes px?

epishs ena paketo dsl in a box katastash den axizei gia kati prosorino se dsl?ennw pou na sou dinei kai to router mazi?

ayta kai s euxaristw poly!!!!

Δημοσ.

sxedon olous tous provider mporeis na tous diakopseis .an pareis to router pou dinoun doro ekei se ipoxreonoun gia kapoious mines alla den nomizo oti ine parapano apo 6 mino.gia mena min pareis paketo alla i pare kati diko sou i esto to doro pou dinei tora i forthnet to crypto to f320.den einai to kalitero alla to theoro kati axio gia doro pou to dinoun.poli kalitero apo kati usb pou dinoun.

Δημοσ.

ok...mallon tha oitaxw thn forthnet apo ayrio...apla eimai na kanw ayto to sxedio h neo kinhto...kai pistepse me perimenw ayto to kinhto apo perysi:(se megalo dilima loipon!

se eyxaristw poly man

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...