Voorhees Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν.... Μέσω ενός pm που πείρα απο το DC++ το οποίο είχε ένα site και ο γκαντέμης το άνοιξα δεν ξέρω τι έκανε στο PC. Όλο μου πετάει κάτι site για μπάσκετ, wallpapers, αυτοκίνητα κλπ. κι ενώ έβαλα spybot, antivir, kaspersky το πρόβλημα δεν λύθηκε. Να πάω σε format;
maqqis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Κατέβασε κανα adaware και σκάναρε πάλι το σκληρό!
Voorhees Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Πές λίγο κανένα καλό προγραμματάκι για να κάνω την δουλειά μου.
HamerZ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 PestPatrol, Lavasoft Ad-Aware, Spybot Search & Destroy, XoftSpy, ScanSpyware
Voorhees Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Έκανα τα πάντα αλλά τίποτα ρε παιδιά. Με βλέπω να κάνω Format και αυτή τη φορά θα πάω σε Mandrive Linux για να έχω και μεγαλύτερη ασφάλεια.
Tenshi Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δοκίμασε να τρέξεις τα προγράμματα που σου είπαν τα παιδιά όταν είσαι σε Safe mode,αν δεν δουλέψει και αυτό υπάχει ένα μικρό προγραμματάκι,το hijack this... Αν πάλι δέν κάνεις δουλειά,ε τι να πώ,έπεσες στο πιο μαμάουα malware!
nimik Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Microsoft antispyware φιλε μου,σκαναρε κιαν υπαρχει κατι οντως υποπτο θα το βρει
Voorhees Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Θα τα κοιτάξω απ' αύριο παιδιά πριν κάνω το format γιατί βαριέμαι κιόλας.
alerasta Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Γκαντεμιά λέγεται όταν περπατάς αμέριμνος και πέφτει στο κεφάλι σου μία γλάστρα. Οταν ένας τύπος που επικοινώνησε μαζί σου μέσα από p2p σε στέλνει σε μία σελίδα και εσύ πηγαίνεις ...δεν είναι γκαντεμιά! Δοκίμασε Micrtosoft antispyware γιά αρχή και ένα καλό antivirus αμέσως μετά (όχι norton). Αν δε βρείς τίποτα τότε έχεις μακρύ δρόμο να τραβήξεις που μπορεί να περιλαμβάνει να ψαχτείς με τα processes που τρέχουν στον Η/Υ σου (κάνε μία βόλτα από http://www.sysinternals.com έχει πολλά, εξαιρετικά, free εργαλεία γιά τέτοιες δουλειές), μετά να ψαχτείς με registry με alternate streams (από την ίδια σελίδα κατέβασε και το rootkit revealer). Καλή τύχη.
k_w_t Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 katevase to adwareaway mikro kai kalo http://www.adwareaway.com
alerasta Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Γιατί όχι Norton? Δεν έχει καλά ποσοστά επιτυχίας στην εξεύρεση ιών, είναι και πολύ βαρύ (από άποψη μνήμης). Οπότε, δεν κάνει τη δουλειά του και επιβαρύνει το σύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.