stroso Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Παιδια γεια σας . Θα ήθελα τη βοήθειά σας . Θέλω να πάρω ένα pc απλό για το γραφείο μου.Προσανατολίζομαι σε επεξεργαστή AMD Sempron στα 2.8 . Θέλω η κάρτα γραφικών να έχει έξοδο για τηλεόραση και η μητρική να έχει και κάρτα ήχου ενσωματωμένη.Τι θα μου προτείνατε ως φθηνή και καλή λύση?
Sorath Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Όλες οι νέες mobo έχουν ενσωματωμένο κύκλωμα ήχου. Και όλες οι κάρτες γραφικών πλεον έχουν έξοδο για τηλεόραση. Τα παραπάνω ισχύουν κατα 99%. Αν δεν προορίζεται το σύστημα για παιχνίδια, παραμόνο για Internet, Office και DVD Movie (Play) τότε οτι και να πάρεις καλό θα είναι. Οπότε δες τιμές στα καταστήματα του χώρου και αγόρασε αυτό οπυ σε συμφέρει οικονομικά.
@byZo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Εγώ πήρα 2 συστήματα με Sempron 3100+ και Ati 9550se για την δουλειά μου. Πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Παίζω και battlefield 2 σε 800Χ600 άνετα... Η μητρική είναι μια MSI με το nforce 3.
^ACID_BURN^ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Πές μας λίγα παραπάνω για αυτό που θέλεις για να βοηθήσουμε. Αλλιώς αυτά που λέει ο Sorath ισχύουν.
HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Οτι μοντελο μητρικης και να παρεις αν εχει το nf4 chipset πανω θα σου ερθει γαντι. Τωρα πια ολες οι εταιρειες εχουν φθηνες μητρικες οποτε παρε και εναν sempron sta 3 που εχει ελαχιστη διαφορα χρηματων με τον 2.8 και μια Nvidia 6600 και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.