Προς το περιεχόμενο

PCI express κάρτα και γρήγορα...

senios4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά. Τα έχω ψιλοπάρει...

Παρήγγειλά τα εξαρτήματα του υπολογιστη μου από το e-shop όλα. Εκτός όμως από την κάρτα γραφικών MSI RX800-TD256E που ήθελα και δεν την είχε. Τη βρήκα στο @shop.gr με 193 ευρώ (+5 έξοδα αποστολής). Την είχα παραγγείλει από την κυριακή το βράδυ και μου είπαν ότι σήμερα το αργότερο θα είναι εδώ.

Όμως εις μάτην... Σήμερα τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η κάρτα θα αργήσει γιατί κολλήσανε κάπου οι παραγγελίες. Θα αργήσει 2 βδομάδες. Ακύρωσα επιτόπου την παραγγελία και τώρα τι θέλω;

Θέλω μια κάρτα καλή! PCI express μέχρι 200 ευρώ. Θέλω όμως να την έχω το αργότερο τη Δυετέρα. ΌΧΙ σε 2 βδομάδες. Τι προτείνετε ρε παιδιά; ΓΡΗΓΟΡA! Είναι πίκρα να έχεις το καινούριο σου μηχάνημα έτοιμο και να λείπει η κωλοκάρτα! :( :( :(

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι μεταξύ της GIGABYTE RADEON RX800 256MB PCI-E από το eshop και της GECUBE ATI X800 GTO 256 MB από πλαίσιο... Θέλω όπως και δήποτε 256 ΜΒ. Καμιά άλλη πρόταση; Μεταξύ αυτών των 2 ποιά λέτε;;;

Δημοσ.

6600GT καπου στα 175ε ( Gigabyte η ASUS ), την κανεις και ενα OC μεσω Bios και εχεις μια φοβερη καρτουλα.

Αν θελεις αναγκαστικα 256 παρε την GTO , ειναι καλη καρτα.

Δημοσ.

Οι PCIEX δεν ξεκλειδωνουν παιδια σας το εχω ξαναπει.

Δεν εχουν τον NV40 πυρηνα με τις 16 pipelines αλλα τον NV41 με τις 12 οποτε τι να ξεκλειδωσεις ???

Το προσπαθησα αλλα παραλιγο να παραδωσει πνευμα η καρτα αυτη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...