gefst2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 γεια σε ολους . το παλαβο pc ποτε βγαζει scaning bios oταν τον ανοιγω και ποτε δουλευει κανονικα, τι να φταιει? μηπως ξερει κανεις?
gefst2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 γεια σε ολους . το παλαβο pc ποτε βγαζει scaning bios oταν τον ανοιγω και ποτε δουλευει κανονικα, τι να φταιει? μηπως ξερει κανεις? τελικά ανακάλυψα τι φταίει ειναι η μητρική τα έφτυσε απο πτώση τάσης της ΔΕΗ είδες η δεη. νομίζω οτι πρέπει να την κράξουμε ομαδικός
HellasVagabond Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Στην Ελλαδα η δεη εχει προειδοποιησει για τον κινδινο υπερτασης γιαυτο ολοι πρεπει να εχουμε προστατευτικα και οσοι μπορουν και θελουν ενα UPS δεν κανει κακο. ( εγω εχω 1 στο PC και 1 στο Home Theater )
gefst2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Στην Ελλαδα η δεη εχει προειδοποιησει για τον κινδινο υπερτασης γιαυτο ολοι πρεπει να εχουμε προστατευτικα και οσοι μπορουν και θελουν ενα UPS δεν κανει κακο. ( εγω εχω 1 στο PC και 1 στο Home Theater ) για αυτό το λόγο είχα και ups αλλά δεν ξέρω πως το υπέρβηκε?
HellasVagabond Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δεν νομιζω πως φταιει η Δεη στην περιπτωση σου. Ισως απλα να ηταν η ωρα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.