tb50 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Είπα να γράψω και εγώ την εμπειρία μου που είχα με μια οθόνη που αγόρασα και που μου έδειξε ότι υπάρχουν και πολλοί επαγγελματίες στο χώρο της πληροφορικής. Λοιπόν είχα αγοράσει την LG 1750SQ πριν κανά μήνα από το Πλαίσιο και με το που την συνέδεσα μου έβγαζε τις μάυρες επιφάνειες,με μια κόκκινη απόχρωση. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο πρόβλημα της κάρτας γραφικών και έκανα reinstall τους drivers,όμως αν και στα windows διορθώθηκε το πρόβλημα στα παιχνίδια παρέμενε. Οπότε είπα να πάρω τηλ την αντιπροσωπεία να μάθω τι συμβαίνει. Εκεί μίλησα με μια ευγενέστατη κυρία και η οποία χωρίς δεύτερη κουβέντα μου ζήτησε τα στοιχεία για όπως ακριβώς μου είπε:"Για το τιμολόγιο αποστολής",μιλάμε έμεινε κάγκελο γιατί δεν μου είπε καμιά παπαριά ότι εγώ φταίω και τα σχετικά. Μετά την αποστολή και του τιμολογίου αγοράς, την ίδια μέρα μου έστειλαν με courier την νέα οθόνη και το άλλο πρωί την είχα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα είχα τέτοια εξυπηρέτηση στο Ελλάδισταν.Συγχαρητήρια στην ΑΛΜΑΝ για την άψογη εξυπηρέτηση και το άμεσο service. Μακάρι όλες οι εταιρίες να ήταν έτσι.........
Gary_Kokkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Τυχερός ήσουν,η Αλμαν παραμένει ή του ύψους ή τους βαθους σε εξυπηρέτιση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι ήταν αντιπροσωπείας ή οθόνη, και όχι ανεξαρτητης εισαγωγής (κάτι που κάνει συστηματικά το Πλαίσιο και μπλέκεις....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.