asxeto4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Είμαι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι από χθες είμαι κάτοχος της EIZO S1910K(Μάυρη). Την αγόρασα από http://www.axd.gr 640?. Όταν την παρήγγειλα το e-shop δεν την είχε.(Τώρα την έχει με 625?). Παιδιά ΚΟΡΥΦΑΙΑ οθόνη. Αναλυτικό review δεν θα κάνω με καλύπτουν αυτά που έχουν πει άλλοι(δείτε προηγούμενα Post). Θα πω μόνο ότι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπώση η μαγκιά της,ότι όταν την συνδέσεις με USB με τον υπολογιστή ανάλογα με το πρόγραμμα που τρέχεις μπορείς να ρυθμίσεις να αλλάζει αυτόματα το προφίλ της(Movie, picture κτλ).Επιτέλους ο Οδυσσέας έφτασε στην Ιθάκη του...
unre@l Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 zilevoooooooooooooooooooooooo Kaloriziki file! ade na do ego pote 8a vgalo kana fragko na tin paro
senios4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Kαλορίζική! Μεγειά! ΘΑ την πάρω κι εγώ. Πες μας όμως γενικές εντυπώσεις!!! Και επίσης πες μας που είδες στο e-shop να την πουλάνε γιατί εγώ δεν την βρήκα...
senios4 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Άσχετο. Τη βρήκα τελικά. Έχει όμως μονο τη γκρί και όχι τη μαύρη που θέλω. Πριν δεν την έβρισκα γιατί δεν την έχει στο skroutz. Περίεργο...
MiXXiM Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Καλορίζικη!!! Κάνε post τουλάχιστον κάποια photo να χαζέψουμε :grin:
HellasVagabond Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Καλες οι EIZO αλλα χαθηκε λιγο καλυτερο design ???
MiXXiM Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Προσωπικά μου αρέσει πολύ το λιτό τους design...
Gary_Kokkin Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Γενικά η Εizo τα τελευταία έτη για να κρατήσει χαμηλό το κόστος κατασκευής , και να μη μετακομίσει εκτός Ιαπωνίας ,έχει ψιλορίξει την ποιότητα κατασκευής σε σχέση με οθόνες >2 έτη -Εχω δεί οθόνη 3 ετίας χωρίς ghosting ,βλάβη,πολύ ζωντανά χρώματα παρά την 12ωρη καθημερινή λειτουργία της σε δύσκολες συνθήκες -Ενδεικτικό ότι οτι πολλά νέα μοντέλα δεν έχουν στήριξη για τα καλώδια,ακόμα ούτε συνοδεύονται με καλώδια σύνδεσης πολλές φορές. (Ευτυχώς όμως στην ελληνική αγορά η αντιπροσωπεία το τελευταίο χρόνο τις φέρνει πλήρες σε καλώδια )
MiXXiM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δεν ειναι λιτο , ειναι ανυπαρκτο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι αυτό που λες είναι άτοπο :grin:
sa1901 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 -Ενδεικτικό ότι οτι πολλά νέα μοντέλα δεν έχουν στήριξη για τα καλώδια' date='ακόμα ούτε συνοδεύονται με καλώδια σύνδεσης πολλές φορές. (Ευτυχώς όμως στην ελληνική αγορά η αντιπροσωπεία το τελευταίο χρόνο τις φέρνει πλήρες σε καλώδια )[/quote'] Αυτό που λες, δεν ισχύει τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση. Πήρα την L578 από την Γερμανία τον Απρίλιο σε άψογη συσκευασία, φουλ εξοπλισμένη με όλα τα καλώδια που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποιος.
HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι αυτό που λες είναι άτοπο :grin: Ατοπο ? Μου θυμιζει τα πρωτα χρονια που εμφανηστικαν οι LCD που ηταν απλα μια οθονη περιτριγυρισμενη απο πλαστικο. Και δεν κατηγορω μονο τις LCD της EIZO αλλα και οι CRT ειχαν ανυπαρκτο design αφου σε ολες βαζανε τις γραμμες στο μπροστα μερος του πλαστικου. Δεν ζηταω κατι extreme αλλα ενα απλο design μπορει να εχει η πιο ακριβη μαρκα σε οθονες αφου το εχουν και η samsung και η nec και η sony και η philips και η iliyama.
MiXXiM Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μα γι'αυτό υπάρχουν τόσες επιλογές στην αγορά, για να διαλέγει ο καθένας σύμφωνα με τα γούστα του... Δεν σου αρέσουν οι EIZO για x λόγους? Υπάρχουν τόσες άλλες εταιρείες παραγωγής να διαλέξεις. Προσωπικά, όπως είπα και σε προηγούμενο post, η λιτή και καθαρή σχεδίαση των monitors της EIZO μου αρέσει :grin:
HellasVagabond Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Μα γι'αυτό υπάρχουν τόσες επιλογές στην αγορά' date=' για να διαλέγει ο καθένας σύμφωνα με τα γούστα του... Δεν σου αρέσουν οι EIZO για x λόγους? Υπάρχουν τόσες άλλες εταιρείες παραγωγής να διαλέξεις. Προσωπικά, όπως είπα και σε προηγούμενο post, η λιτή και καθαρή σχεδίαση των monitors της EIZO μου αρέσει :grin:[/quote'] Σκοπος ειναι ομως να εχεις και την ποιοτητα της EIZO αλλα και ενα καλο Design. Η Eizo το γνωριζει το προβλημα εφοσον εχω επικοινωνια και με την αντιπροσωπεια τους εδω αλλα και με ιαπωνια. Τωρα γιατι δεν κανουν κατι για να προσελκυσουν περισσοτερο κοσμο δεν το γνωριζω
sa1901 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Εμένα το design των ΕΙΖΟ μου αρέσει πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.