geovard Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 ΤΕΛΟΣ! ExplorerXP ήταν το φάρμακο.Αρκετά ισχυρό εργαλείο τελικά αυτό το πρόγραμμα. Όμως αρχικά είχα δυσκολίες γιατί τον φάκελο τον πήγαινε στον κάδο ανακύκλωσης τον οποίο έχω ρυθμίσει να κρατάει τα διαγραμμένα μέχρι να δω τι όριστικά θα κάνω.Έτσι δεν έσβηνε μετά από τον κάδο.Μετά τσέκαρα στον κάδο να τα σβήνει αμέσως καί έτσι τέλειωσε το θέμα. Σας ευχαριστώ πού μπήκατε στον κόπο να πείτε τη γνώμη σας.
MariaTs. Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Έχε υπ'όψην όμως πως καμιά φορά τέτοιοι φάκελοι μπορεί μεν να μας φαίνονται άχρηστοι, αλλά μπορεί να υποστηρίζονται από άλλα προγράμματα και δεν επιτρέπουν το σβήσιμο. Είχα κι εγώ έναν τέτοιο που ήταν εντελώς άδειος και τελικά κατάφερα και τον έσβησα όταν έγινε φορμάτ' ο φάκελος ήταν στο D. Οπότε όπως καταλαβαίνεις επειδή δεν είχαν εγκατασταθεί τα προγράμματα στο C ακόμη, άδραξα την ευκαιρία και τον έσβησα! Το προγραμματάκι θα το έχουμε στο νου μας όμως για παν ενδεχόμενο!
Amper Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2005 Πεισματάρηδες φάκελοι δεν υπάρχουν.Για να σβήσει ο φάκελος πρέπει να κάνεις boot με cd που θα εχει ένα από τα εξής προγράμματα: erd commander 2005,erd commander 2003,Minipe,Ghost 9,Ghost 10,pebuilder3032.Βλέπουν και σκλήρους Sata.Θα σου επιτρέψουν ν'ανοίξεις τον φάκελο και αφού δεις τι εχει μέσα,θα τον στείλεις αδιάβαστο. Εγώ άνοιξα τον φάκελο (System Volume Information) και τον έσβυσα,είχε μέσα 100 ιούς και 4 GB μέγεθος.
geovard Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Όπως αντιλαμβάνεσαι ο χαρακτηρισμός 'πεισματάρης' δεν είναι επί της ουσίας αλλά συμβολικός. Το ερώτημα όμως παραμένει, πως δημιουργήθηκε αυτός ο φάκελος. Δηλαδή δεν είναι το ζητούμενο να τον σβήσεις (στην τελική κάνεις ένα φορμάτ) αλλά από πού εμφανίστηκε.
HellasVagabond Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Συνηθως τετοιοι φακελοι σχηματιζονται ειτε απο τυπου scandisk-cleanup προγραμματα η απο προγραματα backup. Ωστοσο μου εχει τυχει να δω φακελο τετοιο δημιουργημενο απο ελληνικο προγραμμα.
madsc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2005 Εγώ άνοιξα τον φάκελο (System Volume Information) και τον έσβυσα,είχε μέσα 100 ιούς και 4 GB μέγεθος.Θα μπορούσες απλά να κλείσεις το system restore Πάντως επί της ουσίας, όντως με boot cd κάνεις ότι θες. /sc
Giannnni Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2005 katevase apo to download section ena programataki pou legete unlocker.
panagiotispsomiadis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Θυμίσου μηπως είχες εγκαταστήσει κανενα πρόγραμμα τελευταία και προήλθε ο φάκελος απο αυτό το πρόγραμμα. Λογικά κάνωντας απεγκατάσταση το πρόγραμμα πρέπει να σβηστεί και ο φάκελοσ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.