geo9419 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Eχω το wireless modem/router της forthnet to linksys και προσπαθω να το συνδεσω με το λαπτοπ μου που εχει WLAN modem (Ralink RT2500 Wireless LAN Card) το προβλημα ειναι οτι ενω ακολουθω τις οδηγιες συνδεσης φαινεται οτι κατι λειπει συγκεκριμενα απο την καρτελα network connections διαλεγω το εικονιδιο wireless network connections (properties) αλλα λειπει το μεταξυ general kai advanced tab δηλαδη το tab wireless network. Τι μπορω να κανω για να διορθωσω το προβλημα? Ειχα βαλει το θεμα και στο subject ΔΙΚΤΥΑ αλλα δεν πηρα καμια απαντηση για αυτο το παραθετω και εδω. Αν θελετε καμια επιπλεον λεπτομερεια για να με βοηθησετε θα σας ημουν ευγνωμων.
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 den xero an einai auto pou skeftomai alla tha sou po dio apla pragmata.to ena einai na kaneis dexi klik sto ikonidio tou wireless kato dexia stin mpara kai apo ekei na psaxei gia wireless networks.episis enas allos logos pou isos dfen iparxei einai giati i karta sou exei diko tis programma gia na briskei to wireless diktio opote pas apo ekei i prepei na peis sta windows apo to advance oti tha pexeis me to programma ton windows.kata ta alla den xriazetai na kaneis tipota.oute ip dineis oute tipota.tha pareis automata ip apo to dhcp tou linksys
Costinio Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 την ίδια αυτή κάρτα έχω κι εγώ και έχει δικό της πρόγραμμα που ελέγχει τη σύνδεση με το ασύρματο δίκτυο. αφού βάλεις το πρόγραμμα αυτό να τρέξει κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο του στο syrstem tray και πάτα Use RaConfig for... Μετά κάνε του διπλό κλικ και πήγαινε στην καρτέλα που έχει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα της περιοχής σου. Λογικά εκεί θα βρίσκει και το δικό σου και θα συνδέεται αυτόματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.